Cammiz Desing

2008-12-30 @ 23:20:08
Har ju sagt att jag ska lägga ut en bild på min första klänning/topp. Så här kommer den :)

Resume av 2008

2008-12-30 @ 22:56:19

Januari

  

Då jag knappt skrivit något om denna månaden så kommer jag inte ihåg så mycket, men det hände lite allt möjligt och inget speciellt. Många tankar gick åt till att tänka vad man gjorde då för exakt ett år sen.


Februari

  

Det var denna månaden jag började tänka extra mycket på att bli au pair, just då så ville jag bara bort från detta land.

Saknaden efter en viss person var mycket stor & tankarna gick runt.

Som vanligt så spenderade jag hjärtans dag utan någon kärlek utan nöjde mig med krogen.

Jag fick en misstänkt propp i armen & spenderade tid på Kss.

Sen kom det bästa, Älskade Casper föddes.


Mars

  

Jag fyllde 19 & fick en tatuering i födelsedagspresent.

Malin skickade ett kort på mig & dregen (där han håller om mig) vilket jag totalt glömt av så jag blev lika glad då som när jag träffade han.

Jag fick träffa Casper på riktigt & till och med kunna peta på den lille stackarn som låg i kuvös.

Jag började smått att träffa en viss kille & fick några överaskningar.

Jag var i gbg och tittade på Hardcore superstar, lillasyster & Crashdiet. Sov över i gbg och dagen efter när vi skulle åka spårvagn till stationen fick Malin böter på 500 kr då vi åkte spårvagn utan att betala.



April

  

Jag opererade bort en leverfläck, samma dag var jag ute på krogen & fick mig ett gott skratt av en vakt som missuppfattat totalt.

Jag & jejja blev osams första & enda gången i vårat vänskaps-liv, som tur var blev vi sams samma  månad.

Jag var på au pair möte & bestämde mig för att inte åka.

Jag köpte mig en hund :D Inte långt efter det blev jag ägare åt mig Fd foderhäst J

Jag förlorade en katt, trodde hon hade smitit sedan trodde jag att djurens vänner hade hittat henne. Till stor besvikelse var det ej min katt.


Maj

  

Var på kennelträff med min hund, där berättade dom att han var för fet (?) Vilket dom senare kom på att det var muskler ist och inte fett. Jag bestämde mig för att träna skydd med min dåvarande valp.

Jag åkte till Djurensvänner och skaffade mig en till Katt, min älskade zorroborro. Innan Zorro hade jag bara kiara & jag hade ingen aning om vad som väntade mig gällande katter...

ALLA prov & inlämningar i skolan blev klara i slutet på denna månaden.


Juni

  

Denna månaden tog jag studenten & gick på min första och enda bal. 13 år i skolan avslutades på en dag, både sorgligt & lyckligt.

Midsommarafton tillbringade jag med tårar, det var då ett år sedan Jonas gick bort.

Det var en lycklig månad samtidigt som det var en oerhört tung månad då många tankar gick till dig & saknaden bara växte sig större.


Juli

  

Jag & Malin åkte till turkiet.

Jag träffade min största rädlsa, såg honom i ögonen och insåg att nu fick jag lite lugn inom mig. Då det i hans ögon stod både ånger & skuldkänslor.

Mina minnen kommer inte försvinna, men jag har nu lärt mig att leva med det.

När jag kom hem hämtade vi två kattungar (som annars skulle avlivas). Jag fick då reda på att vildkatten lagt 4 stycken kattungar i våran lada.

Månaden slutade med att jag & jejja hade krogrunda i skövde, vilket var en av de bästa utgångarna någonsin.


Augusti


Denna månaden började med att jag fick agera undersköterska efter en utgång i skövde (Tur att jag ej drack så mycket den kvällen). Vilket slutade med att killen vill ha med mig in till Kss. Som tack för hjälpen fick jag följa med han hem där han lagade middag åt oss kl 5 - 6 på natten. Det var början på en liten romans, men med min vanliga tur skulle denna killen flytta så romansen tog slut i samband med månaden. Då en kille försvann ur mitt liv kom det in en ny, jag blev officiellt  gudmor till Casper denna månaden :D


September

  

Denna månaden var hopplös. Jag åkte in & ut från sjukhuset flera gånger. Till slut låg jag inne i 2 veckor (permisson på helgen) och blev opererad. Det var det minsta ärret jag har men det var den största smärtan jag någonsin haft. USCH, hoppas att jag aldrig mer får tillbaka sådan smärta.


Oktober

  

Jejja åkte till egypten & jag saknade henne massor.

Det var halloween och mitt sanna jag kom fram, jag var häxa ;)  

Jag skaffade mig en till häst, en fjording vid namn Ploy.

Jag fick åka ambulans in till kss då jag fick en armbåge i min mage.. Vad jag tyckte om mitt bemötande kan ni läsa under rubriken "trött".


November

  

Jejja kom hem och jag blev glad som få.

Hon hade inflyttningsfest i sin lägenhet.

Denna månaden fick jag reda på en sak som verkligen värmde i mitt hjärta.


December


Denna månaden kom jag på vad jag verkligen vill göra, och det är eget klädmärke.

Julafton kom och jag fick den bästa julklappen, en skitgrym symaskin. Första plagget ur Cammiz Design är nu skapat J

Ja, denna månaden hände lite allt möjligt. 

Jag har varit busig, jag har gjort misstag, jag har gjort massa.

Denna månaden har varit riktigt bra.

Nu imorgon är Nyårsafton, den ska firas hemma. Har aldrig ens firat nyår i detta huset så någongång ska vara den första.

Bränder

2008-12-28 @ 22:28:19
Usch vad jag tycker synd om mig själv idag, har blivit ännu sjukare och tycker bara ännu mer synd om mig själv.

Idag har det inte varit någon rolig dag i skövde då ingen har väl kunnat undgå att höra om branden?
När jag först hörde om den i morses blev jag skit orolig då mina tankar gick till Casper och hans föräldrar driekt, hade dom blivit drabbade? Var dom okej?
Som tur var så var dom helt okej och ej blivit drabbade.

Åkte in och tittade på branden förut, usch vad läskigt det såg ut. Tur att den iinte hade spridit sig ännu mer.
Utgång i skövde blir nog inget roligt den närmaste tiden då två ställen är förstörda om inte mer?
Folk kommer vara som packade sillar på dom ställen som har klarat sig, det säger jag stort NEJ TACK till.

Men vad gör det? Jag ska ju ändå ha min detox månad nu i januari. (Förutom på lördag då en viss kattis fyller 21:)

Påtal om mer bränder så läste jag om branden i Hjo där 4 hästar brunnit inne, fyfan vilken mardröm. Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara om något sådant hände mig. Men utan tvekan skulle jag springa in även om det brann för att försöka få ut mina djur, vilken mardröm att förlora sitt älskade husdjur av en sådan händelse.
Tycker extremt synd om ägarna till hästarna, många tankar går om vilken tur man har att man har sina egna djur i behåll.

Nu ska jag snora vidare och lägga mig som en utslagen padda i soffan.

Take care, byebye

Kräks

2008-12-26 @ 22:52:48
Jejjahjärtat ringde mig nyss. Jag med min röst svarade hest & läskigt och fick fram att vi fick använda oss av teckenspråk imorgon. En början till hysterisk Jejja säger till mig med bestämd mamma(omtänksam) röst att jag ska leta fram halstabletter, krossa dom och sedan lägga dom i ett shotglas med sprit över. Detta skulle hjälpa min röst.
När vi lagt på var det jag som gick i högsta hugg med hammaren i köket och pappi står i dörröppningen med förvånade ögon. (Då min röst är som den är fick jag visa honom med teckenspråk ist för tal.)
När jag fixat shoten och ska ta den så fuskade jag och inte tog en hel shot, detta påminde mig om varför jag ALDRIG smuttar på sprit. Jag kräktes nästan på köksgolvet så vidigt var det, men vad gör man inte för sin röst?
Men kväljningar efter varje smutta fick jag till slut i mig den och vet ni vad? Ca 3 min efter så börjar min röst komma tillbaka, jag kan prata :D

Så jag har kommit fram till att det var värt det, men fyfaro vad vidrigt & vad jag fick stå ut ;)


Jag har verkligen världens bästa vänner och det är jag så extremt lycklig över, för så bra som jag har det är det inte många som har :)

Love

Zyx, Mardrömmar & tillsammans med Robin Bengtsson.

2008-12-26 @ 20:56:33

Zyx tror jag den heter, värktablett för halsen? Det skulle jag verkligen behöva nu. Idag är halsen värre än någonsin, nu är min röst nästan borta. Känns helskumt i halsen, men mammi & pappi är väl glada då dom slipper mitt tjat :P

Kollade på dokumentären på tv4 förut om tsunamins barn (?) tror jag den hette, iaf så var den verkligen jättehemsk & gripande. Stackars människor, man får vara glad för att man har varandra för när något väl händer så kan det gå extremt fort.


I natt hade jag den mest drömmande natten på länge, herregud vad många olika drömmar jag hade.
Först hade jag en hemsk mardröm så jag vaknade halv 6 och sprang ut i tvrummet och kröp upp i soffan med min kudde. Där kände jag mig trygg då jag kunde höra både mammi & pappi snarka. Sen tog jag mig mod till att gå in och lägga mig igen (dock med min ljusstake tänd). När jag väl begav mig in i drömmarnas värld igen kom en hemsk upplevelse upp igen som gjorde att jag vaknade (vilket var skönt då jag förstod att det var en dröm). Efter andra försöket somnade jag om igen och då kom en bättre dröm.
Jag drömde att jag blev ihop med Robin Bengtsson från idol, jättegullig var han & vi hade ett jättebra förhållande. När drömmen var som bäst så vaknade jag igen av att katten petade på mig med tassen så då var det lika bra att gå upp.
Så även om jag hade två mardrömmar så slutade den sista drömmen bra & övervägde mardrömmarna ;)



Take care, byebye

Juldagen

2008-12-25 @ 19:18:42
Igår fick jag min efterlängtade symaskin, dock blev det en mycket dyrare och bättre än vad jag hade tänkt mig. Men vad gör det? Har fått den bästa julklappen någonsin.

Igår blev min första klänning/topp klar, dock var det en som jag gjorde om. Bild på den kommer.
Så nu imorgon blir det förmodligen till att åka runt och leta tyger och tillbehör, ååh vad jag är lycklig :)

Juldagen idag, skulle igentligen firat jul idag med mina kusiner men dom är sjuka så det blev inget med det, så då ändrades planerna till att gå ut på "årets största partydag" MEN idag är jag sjuk, eller sjuk och sjuk men jag har ont i halsen och mellanhög feber så jag valde att stanna hemma. Vad skiljer sig denna dagen från alla andra utgångar? Kanske att det är lite mer folk än vanligt and so? Som om jag tyckte det var roligare för att några fler randoms gick ut?
Tack men nej tack, min hälsa går före utgång. Sen att jag för en gångs skull hade planerat att vara nykter hör inte hit då jag ändå inte ska ut.

Så nu ska jag vara här hemma med min symaskin och kurera mig med te & soppa. Jag hoppas att jag har blivit bättre tills på lördag då det är tänkt att jag & Jejja ska till bowling i tibro. Dom har någon sista helgen varje månad och jag har ALLTID lyckats missa det. Så nu får vi hoppas att jag inte gör det, plus att jag och Jejja ska ha en mini-julafton då vi ska byta julklappar :)

Är det bara jag som är EXTREMT trött på allt tjöt om ensam mamma Johanna nu? Igår eller om det var i förrgår hittade man henne både i sla & aftonbladet. Snälla sluta nu, var det sådan hysteri om förra årets deltagare? Hur många kommer ihåg vad dom heter och vilka dom valde? Nej, usch säger jag bara. Hitta något annat att skriva om som är lite mer intressant.


Btw, FÖRLÅT till alla er som skickade jul-sms till mig igår och fick ett tråkigt "detsamma, vem är du?" tillbaka. Men det är såhär att jag har ny mobil och har inga nr kvar. Så jag har inte glömt er eller raderat er bara så ni vet :)

Take care, byebye

Dan före dopparedan

2008-12-23 @ 21:30:31

Idag har jag varit med och valt ut min julklapp, jag får världens bästa julklapp (dock kostar den). Nöjd som få är jag iaf..

Håller på att avfärga mitt hår vilket går rent käpprätt åt helvete, får skylla på fruktvaxerna.. Börjar redan sakna mitt mörka hår, men kul med förändring.
Vi får se helt enkelt, kanske hinner slänga i lite avfärgning imorgon med.

Vill bara att det ska bli mellandagarna så jag kan åka iväg och fixa tyger, för nu jävlar.. Nu efter julafton kan jag börja uppfylla min dröm :)

Har faktist inget vettigt att säga idag!





God jul, hoehoehoe (HAH typsikt min humor ;))

Otroligt

2008-12-22 @ 14:08:44
Jösses vilken helg jag har haft.. Eller helg och helg, det började med att jag åkte till Malindarling i torsdags då det senare blev utgång & en himla lång efterfest.

Fredagen spenderades mest med att sova & skratta, vet inte när jag skrattade så mycket senast.
Sen käkade vi pizza vid 22 och vid 23 valde vi att göra i ordning oss för en lugn utekväll.
Väl inne på vatra var det verkligen lugnt, någon hade hamnat i bråk och blödde som fan (troligen nosen som hade råkat illa ut) Sen kom timbuktu & damn som hade sin efterfest där, men eftersom jag inte är någon fan av någon av dom så var det inte alls något intressant.
Vid halv 2 gav vi upp och begav oss hem till Malindarling där hennes sköna säng ropade efter oss.

På lördagen åkte vi hem till Malin föräldrar och gästade deras kylskåp. Efter det gick vi ner till stallet och fixade.
Efter ett tag kom mina föräldrar och hämtade mig och vi begav oss senare skaraborg runt kändes det som.
Vid 22 kom jag hem trött som bara den lade mig ner för att kolla walk the line, men då ett viktigt telefonsamtal dök upp fick jag stänga av filmen som jag senare kunde börja kolla på kl 1 igen. Tre gick jag och lade mig och hade precis somnat då min telefonjävel (som jag inte förstår mig på) ringer, kollar klockan och den är 4. Dåligt morgonhumör som jag har skickade jag iväg ett argt sms och hoppades på att jag skulle kunna få sova, bebisarna hade precis somnat på min mage och arm när mobilen ringer igen, dom blir livrädda och jag blir skitarg. Svarar argt som få - personen lägger på och jag får äntligen sova.

Söndagen var det julstäd som gällde, klockan 20 sätter jag mig för att kolla tv och somnar för ovanlighetens skull.
Pappa åkte och köpte kinamat till mig, jag blev jätteglad & käkade maten samtidigt som jag kollade en film. Sedan ropade sängen på mig och det var återigen dags att sova.

Idag blir det lite pyssel med allt möjligt och åka in till skövde för att handla julmat.

Mer än såhär har jag inte att säga idag.

Take care, byebye.

PS, Sara J ring eller skickat ett sms när du kan, omöjligt att få tag på dig! :(

2008

2008-12-16 @ 23:05:22

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, jag tog studenten ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget nyårslöfte detta året

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, tack gode gud.. Peppar peppar

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet

6. Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009?
Vissa saker man saknar kan man inte få tillbaka.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas.
Finns många fina ögonblick från detta året, men ett speciellt är såklart när mitt gudbarn Casper föddes 29/2

8. Vad var din största framgång 2008? 
Öm, Tagit studenten? ;P

9. Största misstaget?
Inget

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ja, det har jag verkligen varit. Åkt in och ut från sjukhuset + operation

11. Bästa köpet?
Emser, Zorroborro, Mina hästar, Gustav & lucky

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mina djur, mycket pengar..

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Absolut, mycket gjorde mig glad. Som 29/2 & 13/6

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Oj, många..
Lady GaGa - Just Dance
Lady GaGa - Pokerface
Jordin Sparks - Tattoo

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Förra året hände två av de värsta sakerna i mitt liv, de sitter såklart kvar på näthinnan. Det försvinner inte bara för att det är ett nytt år.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Inget som jag kommer på nu.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
nget som jag kommer på nu heller.

18. Hur tillbringar du nyår?
Som det ser ut nu blir det med familjen, men spontan som jag är så vet jag inte ;)

19. Blev du kär i år?
Ja,nej eller kanske? Vet inte riktigt om jag kan kalla det kär.

20. Favoritprogram på TV?
One tree hill, ensam mamma söker, Idol mm

21. Bästa boken du läste?
Star av Pamela Andersson

22. Största musikaliska upptäckten?
Öm.. Upptäckte Lady GaGa? ;)

23. Något du önskade dig och fick?
Ja, mina djur såklart ;)

24. Något du önskade dig men inte fick?
Ja, det finns nog ett par saker

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Firade den först här hemma med min familj & vänner, sedan blev det krogrunda med vännerna.

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det..

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Samma som förra året.

28. Vad fick dig att må bra?
Alla som jag älskar

29. Vem saknade du?
Saknar, Jonas

30. De bästa nya människorna du träffade år 2008?
Hah! Den kan ni allt klura på ;)

Luciabarn..

2008-12-16 @ 19:11:49
Ännu en helg som är över.
Denna helgen har spenderats hemma, vilket inte alls var fel.
I fredags så njöt jag av ett glas vin samtidigt som jag pratade med Jejja i telefonen i flera timmar, även hon njöt av vin (dock mer än mig).

På lördagskvällen satt jag med mitt kära blogg och gjorde mer skisser, så nu har jag en hel del snygga kläder att sy när jag väl får min symaskin.
Mitt i när jag skissade så kom jag på att min kära granne Martin är ett luciabarn, så jag ringde till honom för att gratta honom. Han hade fest hemma och ville att jag skulle komma. Snäll som jag är så hoppade jag in i duschen och sedan skyndade mig att göra iordning mig. Slog mitt nya personliga rekord med att duscha, sminka mig, föna&platta håret och hitta kläder på ynka 30 min. Inte dåligt det.
Sen var det bara att promenera bort till Martin i kylan och jag kom väl fram när klockan var 22-23.

Väl där senare på kvällen ville en tjej köpa mina använda sockar för 200 kr. Men jag sa genast bestämt nej då jag tycker om mina strumpor.
Efter ett tag blev samma tjej väldigt arg på mig, det kom fram senare att det var svartsjuka som låg bakom. Men hon fick så hon teg till slut.
Tråkigt när det ska behöva bli så, men är man svartsjuk & avundsjuk så är man.

Söndagen började med att jag hade sprängande huvudvärk och jag förstod genast att det inte var baksmällevärk, utan något annat. Minsan var det så, igår kunde jag knappt vrida på huvudet på kvällen och huvudvärken var enorm..
Idag likadant, förutom att det blir värre på kvällarna. Så nu sitter jag här och det ser ut som jag har blivit stelopererad i nacken.. SNYGGT.
Jaja, bara det går över tills på fredag, för då ska jag & Malin dricka min hemmagjorda glögg. Skulle inte vara så roligt om jag såg ut och hade sådan värk då..

Ikväll blir det filmkväll, både bodyguard & titanic på tv:n.. Så jag har bestämt mig för att titta på Bodyguard och när den är slut byter jag till titanic då det bästa är sista timmen i den filmen.
Det bästa med hela bodyguard är låten hela filmen baserar på, av den anledningen då det var en viss person som en gång i tiden sjöng den för mig. Det är en fint minne och det minnet kommer alltid finnas kvar.


Take care, byebye

Hope love & faith

2008-12-11 @ 22:40:08
Just nu känner jag mig helt tom samtidigt som hjärnan är full av tankar.
Har suttit här vid datorn nu och titta igenom bilder, texter & artiklar. Det man ser är en mardröm, en mardröm som man vill vakna ur i vilken sekund som helst. En sån mardröm som man har klumpen i både halsen och magen som är tung som en sten, man känner ångesten ökar och man vill bara vakna NUU.

Tyvärr så är saken den att denna mardröm har pågått i 1&1/2 år nu, och jag har fortfarande inte vaknat.

Det sägs att det blir lättare med tiden, men det blir det inte. Man lär sig endast bara att leva med det och försöka acceptera. Men hur ska man kunna acceptera? Sen ständigt en fråga som man aldrig kommer få svar på och det är varför?


Man ska ta vara på varandra & vara lycklig över den tid man har tillsammans, man ska uppskatta varandra för man vet aldrig vad som kan hända. Man ska säga till varandra "jag älskar dig" Men det är ett ord jag har extremt svårt att uttala irl. Varför vet jag inte, men jag vet att det är det ordet jag ångrar mest på att jag aldrig sa.
Det hade inte förändrat något alls, men jag hade fått det sagt ist för att sitta och pressa det inom mig. Att tre små ord kan vara så svåra samtidigt som dom betyder så mycket. Tre små ynka ord, hur svårt kan det vara?




Ps, I love you!

Skisser

2008-12-10 @ 18:44:04
Idag har det inte hänt så ovanligt mycket förutom att min mobil bokstavligen faller isär. Så idag åkte min snälla pappa in till siba och beställde en ny. Tror jag iaf om han inte kommer hem med någon annan som överaskning, vi får se :)

Har gjort mer skisser idag & kollat runt på olika tyger. Kan knappt vänta tills jag får sätta mig ner och sy allt.
Hur som helst så kommer jag själv ha otroligt snygga kläder iaf även om det inte blir något företag av det ;)

Är inte alls sugen på att skriva blogg nu överhuvudtaget så detta får vara bra för idag.



Take care, byebye

Me like

2008-12-09 @ 23:05:31
Min idé som jag skrev om nyss har jag suttit och grubblat igenom, tittat på olika sidor osv..
Det är ärligt något jag vill satsa på, det skadar aldrig att testa & det är något jag verkligen ska göra nu.
Älskar verkligen när man kommer på något man vill testa :)
Så detta är något ni kommer få se & läsa vidare om, jag tror verkligen på min idé jag har nu:)

Tisdag

2008-12-09 @ 22:08:56
Ännu en helg som är över och det är snart mitten på veckan, förstår absolut inte vart tiden tar vägen..

I helgen hade jag det iaf jätteroligt, på lördagen var jag och Jejjahjärtat på Bio (Twiglight).
Efter bion hade vi en minikrogrunda som slutade på Husaren, där hände verkligen allt möjligt kan jag ju säga.
Menmen, kvällen slutade enligt min mening bra till slut :)

Har haft krampattacker i magen så har fått början med dom där jävla pillrena som ger mig håravfall igen. Men vad ska man göra? Utan dom står jag verkligen inte ut, så i det läget känns det verkligen värt det. Men nu när man mår bra så gör det inte det.

Seg som jag är har jag ännu inte köpt någon julklapp, men dom tur är så vet jag vad dom flesta ska få så det är bara att bege sig in till stora skövde och fixa klapparna.

På tal om klappar så vill jag verkligen ha en symaskin i julklapp, har gjort massa skisser på kläder idag som jag verkligen vill sy. Kul att ha någon som ingen annan har + att det är man själv som har gjort det.
Frågan är om det är en dröm jag har? Att designa egna kläder och kanske till och med ha ett eget märke?
En sak är jag säker på och det är att jag vill ha ett eget företag, sen vad det är för företag har jag lite olika ideér på.
Ett eget klädföretag vore verkligen skitkul iaf speciellt då jag verkligen älskar att sy, det var verkligen det bästa ämnet i skolan enligt min mening. Sen att jag hamnade på omvårdnadsprogrammet var nog lite otippat, men verkligen inget jag ångrar då jag hade den bästa klassen.

Menmen, vem vet vad som händer i framtiden.. Någon som skulle vilja jobba för mig om min dröm blir verklighet? ;)
Jag vet iaf hur jag skulle behandla mina anställda till skillnad från vissa som inte vet det. Tror ärligt talat jag skulle bli en bra chef ;)

Jag är ju trots allt MrsGreen, sen vem som är min Mr Green det är fortfarande ett mysterium!

Take care, byebye

Tår i ögat

2008-12-05 @ 23:05:37
Usch, nu är jag BESVIKEN!! Hur FAN kunde Alice komma till idolfinalen?? Robin skulle ju dit!!!! Har ringt och röstat på honom varenda fredag som jag varit hemma och sett på idol. Idag vet jag inte hur många ggr jag ringde, märks på räkningen när den kommer.
Vet inte vad jag ska säga mer, fortfarande chockad över hur fan det slutade..

Har aldrig intresserat mig för någon som är yngre än mig, men Robin dig skulle jag ABSOLUT kunna tänka mig!
Du är en riktig Camillakille!



Skit på er alla Alice fan's!

Bipacksedel.

2008-12-05 @ 13:11:15
Idag är det fredag och enligt min nya tradition; Städdag!
Så nu har jag tagit en paus i all städning och sitter här lite..

Ni som känner mig vet att jag är sjuk mycket ofta, och har mina magproblem. Men för en tid sedan var det äntligen en läkare som gav mig tabletter som hjälpte, så nu om jag får ont tar jag dom och dom hjälper mycket bra.
Men har sista tiden reagerat enormt på att mitt hår har blivit så tunt. Så nu har jag itne färgat det på länge och tar verkligen hand om mitt hår med olika produkter så det återfår sitt fina kvalité. MEN det har inte hjälp och det blir bara värre och värre. Nu känns det som att jag inte har något hår alls när jag har det i min lilla tofs.
Så igår av ren tillfällighet och brist på annat att göra så satt jag och läste bipacksedeln på mina tabletter. Så när jag läste biverkningarna under "Mycket sällsynta (färre än 1 av 10 000)" hittade jag.. Ja, vad tror ni? Håravfall..
Jag om någon borde ha lärt mig att läsa bipacksedeln, så många olika tabletter jag har fått & skumma biverkningar som ex, känselbortfall, kramper och håravfall. Ja, jag har fått denna biverkning en annan gång, men då var det inte hårstrån lite här och var som trillade bort, utan en hel fläck. Har tyvärr kvar den och inget hår växer ut. Tur att den inte var så stor & att jag slutade med dom tabletterna direkt.

Nu finns det bara en sak för mig att göra, och det är att sluta med dom enda tabletterna jag har som hjälper.. För jag vill inte bli av med allt mitt hår..
Det är ju fan för jävligt att det alltid ska hända mig! färre än en av 10 000, så måste så klart jag vara den där 1!!!! Jävligt kul.. Någon som vill byta??

Nu ska jag och mina små strån till hår fortsätta att städa.


Byebye

Mys

2008-12-02 @ 14:23:02
När jag vaknade idag och tittade ut igenom fönstret så var det verkligen en skit-dag med snöblandat regn.
Sedan bestämde jag och mammi att baka lussebullar och vad hände då? Jo det började snöa så klart.
Riktigt mysigt att baka lussebullar och titta ut igenom fönstret då det är helt vitt.
Jag älskar snö & jag älskar julen.
Har som mål att någon gång under mitt liv åka till USA och fira jul där, för där är det ju verkligen äkta julstämning.
Men jag ska åka dit där finns snö, för ingen riktigt jul utan snö!

Har idag bestämt mig för en sak (vad säger jag inte än), får se om jag får "hjälp" med det eller inte. Om jag inte skulle få hjälp, är det någon som har lust att ge mig 35.000 isf då?


Nu mår jag inget vidare så det blir att krypa ner i soffan och hoppas på att man blir bättre.



Take care, byebye

Lovely

2008-12-01 @ 13:50:00
Nu sitter jag här och fäller tårar, ja jag gråter. Men inte för att jag är ledsen utan för att jag är så otroligt rörd.
Har precis läst det finaste mailet jag någonsin fått. 
Det är från en vän, eller kan man kalla det vän? Finns det något mer finare än vän? Isf är hon det, min vingklippta ängel som finns här på jorden. Henne fick jag ett mail från, och det är så otroligt fint.
Jag behöver inga julklappar längre, idag fick jag den finaste och dyrbaraste över ett mail.


Älskar dig massor vännen, föralltid förevigt!

Dream

2008-12-01 @ 10:34:15

Åh, underbar underbar underbar dröm. Tyvärr var det bara en dröm och det var extremt jobbigt när jag vaknade i morses.
Men det var skönt att du besökte mig i min dröm inatt, så som du gör i nästan alla mina drömmar.
Jag saknar dig.


Idag är det jätte tråkigt väder ute, så det blir till att städa och fixa här inne. För är jag ute i detta vädret blir jag bara deprimerad. Ge mig massa snö & ett vinterparadis tack!