tjolahoppsi

2010-11-29 @ 23:49:47
trallala, dagarna gilder förbi & jag går runt och småler. Så lycklig just nu & jag längtar som bara den..
Imorgon är det flyttstädning som står på schemat.. Inte det roligaste menmen vad gör man inte för en kompis? :) Ida ska nog följa med mig och göra sällskap så det blir ruuuligt. Klappa på bebbis magen lite, såå myyys!
Tänk snart tittar det lilla pyret ut, åå vad spännande :)
Nepp, nu ska jag lalla in i duschen sen lägga mig och kolla på en film. mysmysmys, verkligen älskar den här årstiden :)

friiiiday i'm in löööv

2010-11-26 @ 10:07:49
Wohoo, idag är en såndär extra bra dag ;)
Massa roligt som händer idag, me lovlove

snö snö snö

2010-11-24 @ 20:00:51
Åååå, vad jag älskar vädret nu alltså, så jäkla mysigt..
Sitter här och ler för mig själv... Stirrar på telefonen också, väntar på att den ska ringa..
Gud vad jag längtar sinnes alltså.. snälllaaaa ring

heej mitt vinterland

2010-11-24 @ 10:31:27
Älskar detta vädret :D det är såååå fint & mysigt ju :D Sen julpyntar jag lägenheten också så mysfaktorn är på högsta nivå. Slänger in ett kort eller två sen =)

Igår var en riktig mysdag.
Jag & ida + bebisimagen gick hem till mamma och drack kaffe, sen ringde vi dennis så han var med på fikan genom högtalaren, bra grej dedär ;)
Skulle hjälpt han med städningen igår, men knasen hade glömt sina nycklar i fkp.. SMART!

Idag är det städning & möte som står på schemat, kanske en fika med ida & det lilla pyret i hennes mage. Kände en fot igår, mihiii ååå hur underbart är det inte eller? Vill att den ska titta ut nuuu.

i let the bad once in and the good ones go

2010-11-23 @ 12:46:01
lalalalalaaaa

Är lite småkul.. alla möten och skit som jag är på så får jag alltid samma fråga.
Har du pojkvän? inte.. Syskon då? inte det heller nej.
Så ser jag i deras blick att det skriker stackars flicka.. Men varför??
Ett syskon, blodsband visst.. men vafan behöver man det till? Finns nog alltid någon annan jag kan ta ett organifrån om det behövs ;)
Pojkvän.. Det finns alltid någon som ställr upp på den biten också.
Men kärlek?
Jag har så underbara personer i mitt liv, och mina närmaste vänner.. Dom har en del av mitt hjärta. Och jag vet att så mycket som jag älskar dom kommer jag aldrig kunna älska en kille.
Ni speciella personer är mitt allt, en vän beskriver inte det ni är för mig. För ni är så mycket mer.. Ni är mitt liv & min familj!!
DJSM! <3<3<3

Goooooood Morgoooon

2010-11-10 @ 07:59:27
Pappa fick komma hem igår, läkaren sa att två revben var brutna, röntgen visade att inga revben var brutna, sen skickade dom hem honom.. Skönt & tur iaf :) Min lillepappselapps..
Snart ska jag ut i kyla och bryta revbenen ;) Haha, nejdå.. Jag får gå försiktigt helt enkelt.. Men just nu går jag nog inte ut, för den lilla plogbilen kör rally här utanför... Säkrast att hålla sig inne då.

Just nu sitter jag i valet & kvalet.. Skulle hjälpt en kompis att flytta idag, men tror att jag helt enkelt får tacka nej till det. Inte nog med vädret så måste jag även styra upp det här hemma lite också.. Och tvätta....Jisess.. Tvättkorgen är överfull * 2..

ne, mer kaffe så jag piggnar till.. sen ut i snön och leka med emsälsklingen.

knak sa revbenet

2010-11-09 @ 19:03:36
Happ, trofan att jag har haft ont i min stackars käke, muskeln var överbelastad och till slut orkade den inte mer.. Så det förklarar min jävla värk.. Stackars lilla muskeln, nu är den helt slut. Så ska få avbelastnings-skena i slutet på veckan... SCHNÖÖGGT!!

Sen var jag & pappa och fikade hemma hos anne-lil & älskade kajsa. Nu har jag och kajsa planerat vårat sthlm besök, ska komma och våldgästa min söta sandra hela helgen + att jag ska iväg själv på en mycket efterlängtat & spännande besök ;) Jisess.. Jag SJÄLV i stoooora sthlm, tunnelbana.. Själv.. Mammamia.. Men det är det värt ;)

Wellwell, väl hemma här så gick pappa ut med emser.. Strax efter ringer han och gråter.. Han ligger utanför och kommer inte upp.. Har trillat och det bara knakade till i revebenen.. Så det blev att hjälpa honom upp, ta in honom och ringa sjukvårdsrådgivningen..
Sen får jag prata med en jävla idiot som antagligen köpt till sig jobbet. För fanskapet frågar om han kan andas..????? Neee, han ligger här och dör vettu..
Sen säger hon:- men det är nog inte så farligt..
MEN VAD SKÖNT ATT HON ÄR LÄKARE OCH KAN AVGÖRA DET GENOM TELEFONEN... IDIOT!!!!! Åååå vad arg jag blir på sånt folk..
Hon som jobbar inom vården borde fan vara lite mer kunnig än så.. JISESS...

Aja, min älskade papps är på akuten nu iaf, INTE jouren som hon sa... håller mina tummar för att det går bra med honom <3

Vinter

2010-11-09 @ 11:44:38
Gud vilket underbart väder, åååå jag älskar snö!!!
Så jäkla mysigt nu, varm gosig tröja, dubbla myssockar, min halsduksmössa & pälsen (fuskpäls såklart). Det kan inte bli mysigare.
Haha, ska in till käkkirurgen vid 13 och hör & häpna, jag har bokat resa med ronden.. Jävlar vad gammal jag känner mig.

Efter käkkirurgen ska jag ha lite ensamtid med min papps, ska bli riktigt roligt. Jag saknar honom oerhört mycket! Det finns ingen jag vet som står sin pappa så nära som jag gör, han är min stora trygghet, min bästa vän som jag pratar med allt om, mitt bollplank och sist med inte minst den jag lyssnar mest på. Han & jejja har delad plats, det är dom jag verkligen lyssnar & tar till mig av.
Han är helt klart bäst!! Det är många som har delade meningar om min pappas beslut detta året, många som reagerar på att jag fortfarande finns kvar vid hans sida.. Men vet ni vad? Fuck you!!
Jag älskar honom gränslöst mycket, och det finns inget/ingen som kan förändra vårat band till varandra. Jag är pappasflicka, det kommer jag alltid vara och han är mitt allt & den jag ser upp till. Det finns inget som kan ändra på det! Sen visst, det kommer folk som kan försöka förändra, men vet ni vad? Det kommer jag & pappa skövla bort som en snöplog tar bort snön ;)

Nu kan inte jag hålla mig längre, nu ska julgardinerna upp.. Skiter i vad andra tycker, jag älskar julen! Såäremääät..

take care, bajsbajs

6 månader

2010-11-07 @ 18:34:08
Japp.. Känns som att fylla år, fått många grattis idag av mina sötnosar.
Utan dom hade detta aldrig gått vägen.. Den stöttningen jag har fått är guld värd. Folk som bryr sig, det är fan det bästa som finns. Sen finns det dom som inte tänker på det alls... Men där ser man ju bara vad det är för några också.

Igår var det halloween fest i vasastaden.. Våran årliga tradition, så jäkla kul var det. Och alla hade verkligen lagt ner energi på det, sminka sig i timmtal och verkligen gått in fört.. me lovelovelove them.. Underbara skövdegodingar <3

Nu har jag precis pratat med min favvoida, hon är gravid i 8:de månaden och ringde nu för att berätta att hon har sammandragningar, åååååååååååååh, det pirrar i hela magen på mig. Känns inte som man orkar vänta tills det lilla knytet ploppar ur!! Underbart ska det bli, tur att hon bor så nära också. Snacka om att jag kommer vara där varenda dag!! Hon har iaf lovat att höra av sig så fort något nytt händer, så uppdaterad till 10000 är jag. Wihiii.

Ikväll blir det film-mys, finns ju inget bättre än det på söndagar.
Åååå Vad jag älskar mina vänner, idag älskar jag dom extra mycket.. Ni är bäst!

Bad update

2010-11-03 @ 09:06:42
Dåligt uppdaterat jag veeeeeeeeeeet..
Men nu så ;)

Sitter här i morronrock med en kopp kaffe. Ska snart göra iordning mig för att åka in till skövde och spendera en dag med underbaraste Malindarling.
Ikväll så ska jag förmodligen få massage.. tror fan att jag har fått ischias :S Ont som fan i ryggen, strålar ner i rumpan/benen + att rumpan/benen domnar för mig.. not good.

Hänt en mycket rolig sak den sista tiden, som verkligen fått mig tänka på annat :)
För tidigt att skriva som det är än.. Men kan säga så mycket som att det gör mig väldigt lycklig ;)
Har nog aldrig längat så mycket efter att telefonen ska ringa som nu.

Just det, min jävla visdomstand som jag opererade bort.. Fick ju infektion i skiten, nu har det gått  1 & 1/2 mån.. Så nu skickat tandläkaren tillbaka mig till käkkirurgen.. Blir förmodligen att öppna upp skiten igen.. Usch :(

Ne, dags att sätta fart..

Take care, love