Bild till dig sariz, där inne växer & gror...

2011-07-31 @ 17:29:24

img_3495 (MMS)

Bild till dig sariz, där inne växer & gror ditt lilla gudbarn! Vi älskar dig massa!!

Det börjar hända grejer nu ;) imorgon komm...

2011-07-28 @ 11:08:38

img_8255 (MMS)

Det börjar hända grejer nu ;) imorgon kommer äntligen min älskade sara hem efter nästan TVÅ veckor i Albanien! Kul för henne och tråkigt för mig :p min telefon har aldrig varit så tyst! Usch vad jag saknar henne <3 min finaste bästaste vän <3

What are words..

2011-07-18 @ 20:25:55
Jag känner mig tom, samtidigt som jag är fylld med känslor. Så mycket jag vill säga men så lite som kommer ut. Varför skulle det sluta såhär? nu? mitt i allt? Jag vill inte stå här ensam, jag vill kunna ha en famn att krypa upp i, kunna ha armar omkring mig som gör att jag känner mig trygg, jag vill att du känner samma som mig!
Tyvärr kan man inte alltid få som man vill. 
Jag vill vara med digm jag tänker på dig sjukt mycket.. Men jag vet också det att om jag är med dig, då gör det bara ännu ondare när du går & när det inte är som förut. 
Samtidigt som det gör 1000 ggr ondare att vara utan dig helt. Hur man än gör så är det ändå samma sak, det gör så jävla ont!

Lilla hjärtat!

2011-07-17 @ 12:20:02
Drömde inatt att jag födde världens finaste lilla flicka <3 Dock var förlossningen sjukt skum, så hoppas inte det går till så :P haha..
Det är helt sjukt, om ca 4 månader så får jag hålla i mitt lilla hjärta. Underbart & nervöst samtidigt! Kommer jag bli en bra mamma? Det är ju inte så att man får med en handbok om hur man ska vara, hur man ska göra. Finns många tankar som ploppar upp.. En tanke jag fick för några dagar sedan var när man ska klippa naglarna, tänk om något går fel?? Emser har jag ju klippt i pulpan av misstag, jag vill ju inte klippa min bebis :S
När man sover, om det är något med bebis.. Tänk om jag inte vaknar?
Många tankar.. Men det ska nog gå bra, det måste det göra helt enkelt :)
4 månader, sen är jag förhoppningsvis MAMMA.. Jag, MAMMA.. Det är ju helt ofattbart, och helt underbart. Vilken kärlek! Tänk.. när det är dags. Efter alla smärtor så lägger dom upp den mest värdefullaste & underbaraste på bröstet, i famnen.. Jisess.. Gud vad underbart!

....

2011-07-13 @ 12:09:54
Haha ja.. Med tanke på mitt förra inlägg så är det hela jäkligt komiskt..
Kom hem igår, här hemma väntade minst sagt en "överraskning". Ibland hinner det förflutna ikapp en snabbare än vad man tror.
Till skillnad från andra gånger så vet jag nu hur jag ska hantera det på bästa sätt, vilket jag gjort nu också.
Men det blir ändå snurr i hjärnan! Det går inte att undvika hur man än gör.
MEN vissa saker måste man lägga bakom sig, det hör till det förflutna numera.

Dont look back!

2011-07-08 @ 21:31:11
Varför har man en tendens till att se tillbaka på saker och ting? Även om det inte alltid är så bra saker? Sen kan det ha varit bra saker som slutat dåligt. Det når ett slut av en anledning, och man har lämnat det bakom sig utav en orsak. ÄNDÅ kan det bara ploppa upp sådär oförväntat.

Hur som haver så kommer det lösa sig till det bästa iaf :) Det som har hänt har hänt..
Som en god "vän"(idol) en gång sa:- "lämna det bakomflutna före dig" Hahahha, älskade pumba!