Nytt försök

2008-07-26 @ 00:16:58
Okej, nu ska jag göra ett nytt försök och se om detta inlägget kan få sparas.

Är ju hemkommen från turkiet nu, snart vart hemma en vecka till och med, men eftersom jag inte är så snabb på att  uppdatera här så får det bli lite sent.

Fredagen vi skulle åka så började kvällen med att Malin kom hit och sen hälsade vi på Martin i hans nya hus (Väldigt tjusigt måste jag säga)  sen blev det kräftätning och vindrickning hemma hos mig.
Sen väl på planet då vi precis skulle åka berättar dom i högtalarna att det är något fel på motorn så det kommer dröja lite innan vi kunde starta ( sex timmar ) Kändes ju ganska sådär att ena motorn var trasig på det planet vi skulle åka med :/ men men.. Vi kom fram iaf och där nere blev det solning,badning,festande mm. Mycket trevligt hade vi iaf bortsett från några dumma människor, jag var ständigt sjuk & att vi blev magsjuka.
Träffade också en helt del goa människor där nere, några från sverige & några som bodde där nere. Tur att man har internet :)

Jag är nöjd över denna resan, mycket nöjd då en sak känns bättre nu. :)

Saknar värmen & alla goa drinkar där borta är en sak som är säker iaf..

Jag kan också stolt berätta att jag ska bli gudmor åt världens goaste & underbaraste lille gosse, det är konstigt hur dom små liven kan borra in sig i hjärtat på en och fasta där.

Nej, nu ska jag gå och skölja ur min inpackning ur håret..

take care sweeties, kisskiss

...

2008-07-23 @ 23:56:13
Blir galen.. Här har jag verkligen suttit & skrivit en mils långt inlägg om turkiet, sen när jag ska publicera kommer den härliga "sidan kan inte visas" sidan upp.. Jag har faktist bättre för mig än att sitta nu och skriva om allt.. Så detta blev allt för idag.Fett busig sida!!!

Don't give up

2008-07-10 @ 23:06:38
Oh my oh my oh my, nu är det inte långt kvar tills vi ska åka jag och Malin.
Ska verkligen bli sååååååå skönt, att bara åka iväg till värmen och bli ompysslad på dagarna och festa på kvällarna/nätterna. Sen denna gången kommer inte bli som förra, denna gången kommer bli bra! Jag ska komma hem med ett leende på läpparna och bara vilja tillbaka. Men ändå, det finns ju faktist folk här i sverige man vill tillbaka till också för den delen ;)


Saker och ting blir verkligen inte alltid som man har tänkt sig, jag är verkligen/ har blivit sån att jag ger upp för minsta lilla nu. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga, men jag antar att jag är rädd. Rädd för att bli sårbar och sårad.
Så är det helt enkelt, det ska jag inte vara. MEN om man inte vågar vara rädd eller sårbar vad är man för människa då? Wellwell, nu börjar jag tappa tråden.. Det jag vill komma fram till är att jag har lärt mig lite nu att inte ge upp för tidigt, för saker och ting kan gå i motsatt håll som man trodde de skulle göra och då känns det bara så underbart, om något tråkigt vänder till något bra.

Just så känns det nu, underbart & bra. Det ska inte få förstöras nu, för nu är allt verkligen BRA!
Happy happy feeling.

Take care sweeties!

Måndag

2008-07-08 @ 00:14:20
Oj, inte skrivit här på ett tag nu. 
Vad har hänt sista tiden då? Har faktist nästan bara vart hemma och fixat.
Just nu håller jag på att snygga till stallet, så är en riktigt händig kvinna nu ;)
Slipat, målat, flyttat runt saker, grov-sanerat mm..
I fredags var jag i Tibro då jag var uppe hos Jonas en sväng, sen tror jag faktist att jag bara varit hemma och arbetat i stallet.. Men fatta vilken träning det är ;) Tss

Men nu blir det dags att börja packa denna veckan, inte långt kvar tills jag & Malin åker nu. Shit vad härligt det ska bli, 50 m till stranden & All inclusive.. Kan det bli bättre?

Nej, nu ska jag in till min underbara dubbelsäng & göra den sällskap med Zorroborro. (Kommer sakna båda väldigt mycket när jag är i turkey) Men då har jag en malin och förhoppningsvis en dubbelsäng där med, så jag tror allt att jag överlever ;)

Take care.

Tisdag

2008-07-01 @ 22:06:33
Har fått reda på att jag INTE är djurallergiker som jag trott den senaste tiden, så det var en mycket bra nyhet :)

I lördags var det ju SATC-kvällen. Det började med att Jag fixade Malins naglar och sedan så blev det lite vin, sen gick vi på bion. Det var såå mysigt, höll handen & lutade huvudena mot varandra så det bara osade riktig vänskap över hela bion.
Sen gick vi tillbaka hem till Malin & Robin för att förfesta, där hade Emelie & Robin redan börjat små dricka så det var bara för mig & Malin att sätta fart. Sen blev det utgång på vatra där det hände både bra & dåliga saker.
Helgen har jag förövrigt spenderat  tiden med att ligga i sängen och hosta.

Just det ja, var ju & klippte mig i fredags med och jag är nöjd :) Men kort blev det..
Nu är det ca tre dagar & en vecka kvar tills jag & Malin åker till turkey ;) Ska bli skönt att komma härifrån lite och vi kommer ha det så underbart kul :D


Ibland bara jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden lite så man kan ta bort det misstag man har gjort. Om det nu skulle vara att jag har förstört något nu tack vare misstagen kommer det ta långlång tid innan jag kan förlåta mig själv för det.
Trodde inte att jag skulle kunna känna det här så fort igen, kändes som det skulle vara omöjligt att få den känslan igen. Men nu har jag fått den och vill ha kvar den, vill inte förstöra detta jag vill att detta ska bli bra.

"There's a new wind blowin' like I've never known
I'm breathin' deeper than I've ever done
And it sure feels good, to finally feel the way I do
Now there's just one thing, the only thing I wanna do
I wanna love somebody, love somebody like you.
I wanna feel the sunshine, Shinin' down on me and you
When you put your arms around me,
You let me know there's nothing in this world I can't do."