Hmmm

2009-02-25 @ 12:46:17
Har en jobbig tänkar dag idag känner jag.
Avskyr dom här dagarna, det börjar med att jag vaknar med sprängade huvudvärk och när den väl går över så är det bara en massa tankar som flyger runt i huvudet.

Jag saknar Sara, det är tomt utan henne och hon har inte ens varit borta i en vecka.
Denna människa förstår mig helt, jag behöver knappt öpnna munnen förens hon förstår hur det är.  Hon har alltid de bästa svaren på mina frågor och hon är alltid så glad.
Nej usch vad jag saknar henne, skulle behövt dig nu. Hoppas du och Astrit har det underbart där borta iaf ;)

För att få bort tankarna har jag tänkt att pyssla så mycket som det går idag, ska även få lite tid över till att träna.
Det känns så skönt i kroppen nu när jag väl börjat träna igen, och inte bara skönt.. Vilken snygg mage jag är på väg att få ;)



Take care, byebye

Yes

2009-02-23 @ 19:59:40
Mina planer för dagen är genomförda.
Det härligaste var iaf att träna, nu jäklar ska jag sluta vara en sådan slappkorv och börja träna på riktigt :)
Nu känner jag verkligen att dagarna bara flyger fram, vilket är skönt för då har jag att göra iaf. Så denna veckan blir det ingen slapptid :)

Har ju också glömt att berätta att jag har fått längre hår nu ;) I torsdags så sätte sara i extensions på mig och jag är verkligen jättenöjd.

Nu är jag trött så detta blev allt för idag.



Take care, byebye

Dagens planering

2009-02-23 @ 14:25:39
Alla goda ting är tre?

Då jag sovit för länge idag så har jag strukturerat upp min dag med tre planer jag ska göra

* Träna med emser & samtidigt ge Karin sin skrinda
* Sy, speciellt västen till Sara
* Träna


Nu ska jag genast sätta fart!

Take care, byebye

Ännu en helg över

2009-02-22 @ 21:33:54

I fredags var jag som vanligt på saloonen och denna gången hade jag med lite kläder som jag har gjort.
Även denna gången fanns det en liten kärleksplan och jag tycker att det lyckades myckert bra :) Ska bli kul att se om det kan bli något.


Igår åkte jag och min kära far in till skövde för att dels byta munkorgen till Emser, så nu har han fått en som passar den bjässen. Sedan köpte vi även en sele till honom så nu kan jag träna honom som bara den :)

När jag väl kom hem ringde Malin och kom med en bra idé, att vi skulle se melodifestivalen ihop. Så Malin kom hit och vi drack lite vin. Senare på kvällen gick vi bort till grannen och badade badtunna och drack öl, tyvärr innehöll nog min ölburk mer badvatten än öl. 
Senare åkte vi vidare till Skara där det var jättetrevligt. Efter det åkte vi tillbaka till grannen för efterfest, dom blev det mer än efterfest då jag blev så otroligt trött att jag stannade kvar där.  För i natt då kändes det som den korta biten hem till mig var mångamånga mil. 
Måste faktist erkänna att det var otroligt längesedan jag sov så gott, och tungt..  Ändå har jag varit hur trött som helst idag ändå, menmen..

Helt enkelt så var det en mycket trevlig helg ;) 

Take care, byebye 

Farväl

2009-02-18 @ 21:45:13
Jag klarar verkligen inte av att säga hejdå!
Har precis pratat med Sara en sista gång för två veckor framöver.
Jag hatar sånt här, att säga hejdå. Jag vet att det bara är för en kort stund och att vi kommer ses snart igen. MEN jag tycker verkligen det är JÄTTEJOBBIGT!!!!

Nu sitter jag här med en klump i halsen som känns stor som en vattenmelon, ni vet sådan klump som kommer så blir det torrt i halsen och gråten är bara några sekunder från att komma.
Ja, det må hända att jag är en löjlig person. Men saken är den att jag är känslig och är så otroligt rädd om mina vänner!


Nu hoppas jag bara på att hon får det jättebra där borta ihop med sin pojkvän.
Kommer sakna dig i mängder, och om du läser detta innan du åker Sara så ska du veta att jag älskar dig väldigt mycket.
Som du vet så är det är mycket svårt ord för mig att säga, därför sa jag inte det. Men du ska veta att även fast jag inte säger det så betyder det inte att jag inte gör det. För det gör jag väldigt mycket! <3<3<3

Nu ska jag lipa en skvätt och fortsätta med min födelsedags-festblåsa!

Krossat hjärta

2009-02-18 @ 19:05:38
I mitt snart 20åriga liv har jag fått mitt hjärta krossat ett flertal gånger.
En av dom har jag en vänskapskontakt med nu, två av dom har jag inte alls längre i mitt liv. Då en av dom absolut inte förtjänar att finnas i min närhet, han är ett kryp som jag absolut inte ska ödsla tankar åt!
Den andre har bara försvunnit, och jag har inte sett röken av honom på flera år. Inte ens ett minsta livtecken då jag & han inte hade samma vänskapskrets och då förut bodde långt ifrån varandra.

Idag läste jag en tidning, en liten tidning som innehåller vad som har hänt/kommer att hända i samhället där jag bor. Det är alltså inte GT eller Expressen jag pratar om.
Hur som helst, där i på första sidan.. Där finns livstecknet av honom. Han och hans bröder ska öppna någon lite livmedelsbutik nära där jag bor.

Jag fick en liten chock när jag läste det, inte för att jag går runt och tänker på honom. Ibland känns det som jag glömt av honom (?) Men ändå så undrar man ibland vart gamla flammor håller till eller vad dom gör.
Jag fick mitt svar idag, och nu vet jag att han finns närmare än vad jag trodde. MYCKET nära.


Imorgon ska det bli både roligt & tråkig.
Jag ska åka hem till Sara då hon ska fixa en sak på mig ;) Kommer inte säga vad, utan det får ni se.
Medans min andra Sara åker till Thailand ;(
Jag som hade hoppats på att få träffa henne innan hon åkte, men tiden räcker inte till.

Är det någon mer som tycker att dagarna bara flyger fram? Inte för att det gör mig något igentligen för då blir det fredag snabbare, och nu vet ju alla vad fredag innebär? Saloonen så klart ;)
Nu på fredag kommer det bli extra kul & spännande då jag har fått ingå i Karin & Evas plan.
Mihihoho.. Hoppas att planen lyckas, det vore för sött isf.

Take care, byebye

Hit och dit

2009-02-17 @ 23:14:09

Ja, som sagt så var jag på vårdcentralen förut.
Det blev både provtagningar & undersökningar, när detta blev klart och jag trodde jag skulle få åka hem fick jag tyvärr reda på att jag fått en akut-tid på gynmottagningen. Så det var bara att åka dit.

Där blev det mer provtagningar & undersökningar och till slut kom dom fram till det jag trodde det skulle vara.. Livmodersinfektion IGEN! Så denna gången har jag fått två olika antibiotika som jag ska knapra i mig.
Blev det inte bättre så skulle jag tillbaka dit igen. *SUCK*

Jag kan inte annat än undra hur det kommer bli i framtiden, kommer detta ha någon betydelse för när jag senare i livet vill bli med barn?
Känns sådär faktist att ha bekymmer med livmodern nu i 19-års åldern.
Det har säkert ingen betydelse alls, men ändå så undrar man.

Efter kk's besöket (Karin blandade ihop k&s:en så jag kunde inte låta bli att undvika ;P) åkte vi hem till Eva (Karins vän & Saloongäst) och fick saft & bullar. Det var riktigt mums, bullarna var bland dom godaste jag någonsin ätit. De innehöll chocklad, ja ni hör ju bara hur gott det låter ;)

Efter det åkte vi hem, väl hemma somnade jag som en stock med min riskudde på magen. Klockan 20 vaknade jag och nu sitter jag här, tror det eller ej men jag är jättetrött nu också.
Måste bero på vad denna dagen har haft med sig.


Take care, byebye

Vårdcentral

2009-02-17 @ 09:05:42

Se och häpna, jag är uppe med tuppen idag.
Anledningen till detta är för att jag har ringt till vårdcentralen. Fick till och med en tid idag, det trodde jag aldrig.
Man brukar inte få en tid samma dag som man ringer. Nu vet jag inte hur det är på andra vårdcentraler, men så är det iaf på den jag hör till.

Som tur är ska min snälla Karin köra in mig till skövde och vårdcentralen sen, tur att jag har henne :)

Sitter och lyssnar på Leona Lewis nu, herregud hon har verkligen en förtrollad röst den människan.




Take care, byebye

Pyton

2009-02-16 @ 17:20:42
Förut mådde jag bra, nu mår jag pyton IGEN!
Trött på detta nu, får se hur jag blir till kvällen/natten.

Inatt drömde jag om min födelsedag, ni vet den dagen jag fyller 20, ska börja dagen med att besöka systemet för att sedan ha en stor fest! Vet ni hur många som kom i min dröm? INGA!!
Jag satt helt själv på min 20års dag, utan vänner utan dricka.  Som om det inte vore nog med det hade jag totalt glömt bort min gyllene regel; att gå till systemet den dagen jag fyller 20.
Det var skönt att det bara var en dröm, men känns lite sådär. Tänk om det var en försmak på hur min 20 års dag kommer att bli? Sitta här själv utan vänner?

Nåja, på tal om annat så har jag torka på mina design ideér. Vill ju ha en "Wooow" klänning den dagen jag fyller, så det vill till att jag kommer på något snyggt nu också.

På torsdag åker min kära vän Sara till Thailand med sin Astrit, dom ska vara borta i två veckor och kommer alltså hem den 6 mars. Tur för dom att dom inte kommer hem en dag senare, för då är det min dag ;)
Hur som helst så är det verkligen jättekul för dom att dom får komma bort lite och koppla av i värmen. MEN jag kan inte göra annat än att känna lite tomhet.
Vi pratar varje dag i telefon, så fort det är något så kan hon svar på mina frågor, när jag inte kan sova så finns hon där över msn ;)
Två veckor är en lång tid, det kommer bli tomt, jag kommer vara orolig för att det ska hända något. Men jag vet också att hon tycker detta ska bli så rolig och skönt, så därför är jag jätteglad för hennes skull :)

Medans du är borta Sara så kan jag bara hoppas på att det ska ordna sig med "duvetvad/vem". Men mina förväntningar är lika höga som chansen att vinna 100 mille är.

Take care, byebye

Alla hjärtans dag

2009-02-15 @ 21:17:59
Redan söndag och alla hjärtans dag är över. Om jag ska vara helt ärlig så var det inte alls så tokigt detta året.
Gårdagen spenderades med Sara, Coffe & Kim.
Det blev melodifestival, semla (som Sara bakat själv) och Mr Beans semester.
Är inte alls så stort fan av Mr bean, men den filmen var faktist himla rolig ;)

Nu sitter jag här och vet inte om jag mår bra eller dåligt, får se vad som händer.. Kanske blir en tripp till vårdcentralen imorgon ändå.
Tur att jag har en sådan snäll & go granne (vid namn Karin) som jag har som kan köra mig om så behövs.
Lata jag måste ta tag i mitt körkort!!

Nu sitter jag här och väntar på att min hämtmat ska komma.

Hade många ideér förut om vad jag skulle skriva idag, men nu är dom alla som bortblåst.
Så detta får räcka för idag!


Take care, byebye

dooooooooooooh

2009-02-12 @ 19:59:18

Idag har jag verkligen vaknat på FEL sida..
Nu är jag mest bara irriterad, känner hur jag bara blir mer och mer arg.
Så nu sitter jag här med ett glas vin!
Imorgon är det fredag & saloonen är öppen, SKÖNT!!

Länk

2009-02-11 @ 23:36:09

Har kikat runt på olika bloggar & fastnade för en tävling, så här kommer tävlingsregeln..

"Kissie har blivit galen!" http://kissies.se/


Håll tummarna för mig nu allihop ;)

Magont x2

2009-02-11 @ 23:21:52
Idag har jag varit hos Sara vilket var lika trevligt som vanligt!
Tyvärr låg både jag & Sara i deras soffa som utslagna hjältar då båda hade ont i magen. Den som tyckte det var värst var nog Casper då ingen orkade leka med honom när han ville.
Tur i oturen att båda hade ont, hade ju varit tråkigt om det bara hade varit en ;)

Sen när jag kom hem var jag extremt trött, städade lite i mitt sovrum sen har jag bara legat i soffan.
Magen börjar bättra sig nu som tur är.

Nu ikväll fick jag en förtidig födelsedagspresent :D Eller fick & fick, vi beställde den idag.
Jag vill ha den innan och på min födelsedag så därför får jag den tidigare.

Jag har verkligen världens bästa föräldrar, och min pappa är grymmast av alla.
Han kommer alltid med klockrena kommentarer & han ser alltid till folks bästa.
Jag är så lyckligt lottad, och så länge jag har dom så behöver jag inget annat!

Men det klart, mina vänner behöver jag ju också ;) Även där är jag lyckligt lottad, då mina vänner är de underbaraste!

Take care, byebye

Ont i svansen

2009-02-10 @ 19:05:04
Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera här..

I fredags var jag iaf på trevliga saloonen som vanligt :) Denna fredagen tog jag det betydligt lugnare med vinet iaf ;)
När jag väl skulle hem hann jag inte långt, halt som det var så drog jag i backen i en himla fart. Gud vad ont det gjorde, så där låg jag mitt i vägen och undrade hur fan jag skulle komma upp. (Tur att det inte åker många bilar här på nätterna)
När jag väl kom upp tog jag baby steg hem för säkerhets skull ;) + att jag gick i diket där det var massa snö. Det var inget att rekomendera, uggskor i snön? Jag var totalt dyngesur när jag kom hem!

Efter min skönhetssömn så drog jag till Tibro, där blev det lasangeätande (jag som var kocken ;) och vin.
Sen åkte jag och jejja till skövde för att dricka mer vin. Där blev det krikelin & Jejja träffade en grisbonde, han bjöd på alkohol hela kvällen så det blev en billig kväll.
Senare gick vi ner till voda (vilket var en miss) där det var knökfullt med andra fulla människor & på tok för hög musik så man knappt hörde vad man tänkte.
Sen gav vi upp när klockan var 1,40 och begav oss till bussen ist. På väg ner fanns det massa andra fulla männsikor och jag fick ett mycket moterbjudande erbjudande? (kan man säga så?)

Sen var det söndag & jag vaknade med en jobbig huvudvärk. Tänkte igenom kvällen som varit, mycket trevlig då jag hade det bästa sällskapet, men kan verkligen erkänna att under den månaden jag inte varit ute har jag inte missat något. Och jag saknar verkligen inte "krog-livet". Fulla människor som inte vet vad dom säger, bråk utan anledning, sorg för plånboken & dyra bussresor!
Det här med fulla människor kan jag inte säga annat än "när fyllan gå in går vettet ut".

Idag fick jag besök av söta Sara. Vi åkte till stora götene där vi köpte mat & pizza, sedan har vi bara varit här hemma och pratat. Det är alltid lika trevligt att ha Sara på besök :)

Imorgon ska jag åka till den andra söta Sara, det ska bli jättekul & jätte trevligt det med :)

En mindre trevlig sak är att jag idag fick min mobilräkning, NU ÄR DET SLUTRINGT för min del. Så ringer jag er inte är det inte så att jag plötsligt blivit sur, jag har endast insett att en sådan räkning vill jag aldrig få igen!

Nu ska jag fortsätta ha ont i min svans och titta på tv.

Take care, byebye

yr

2009-02-06 @ 12:16:18
Idag eller nu de senaste minuterna har jag varit nära på att svimma ett flertal ggr, så just nu sitter jag ner. Är nog det säkraste. Blir det inte bättre efter helgen antar jag att jag får ringa vc & få ett nytt recept på blodstillande.. Ska bara ta mig orken till att ringa & åka dit. Konstigt för handlar det om något roligt är det aldrig jobbigt, men så fort det handlar om sjukhus/vårdcentral blir allt helt plötsligt mycket jobbigare.

En låt jag lyssnar väldigt mycket på just nu är All ends med apologize.
Älskade den låten med One republic, men nu är den i lite "rockigare" version. Grym video, aningen lite för överskattad. Men det är ju som sagt musiken man lyssnar på ;)

Blir tokig..

2009-02-05 @ 22:42:21
..På mina känslor..
Just nu vet jag inte vad jag är på för humör, vill igentligen bara sova bort detta och vakna då det är en ny dag. MEN det går inte för jag är för pigg..

Hatar verkligen när det blir såhär.
Jag vill ha kontroll på mig själv, det har jag inte nu. Tankarna far bara runt, på en, på alla.. Men speciellt en.
Jag saknar dig och det gör så ont. Men det gör mest ont när man vet att det aldrig kan bli detsamma igen.
Man kan inte spola tillbaka tiden och få det ogjort, det som har hänt har hänt och det går aldrig att fixa eller ordna.

Sen flyger tankarna runt på annat. Hur kommer det bli? Ska jag tänka om? Ska jag lyssna på vad andra säger & strunta i vad jag själv känner?

Blir bara helt tokig..



Och du, det finns INGEN som gör mig så förvirrad som du!!

SJUKT!!

2009-02-05 @ 19:51:19
Såg precis detta http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4330240.ab 
Jag blir så arg, upprörd, förbannad.. Ja allt.. Hur fan kan barn, ja BARN göra något sådant?  

Här igen

2009-02-04 @ 17:35:21
Nu är jag tillbaka igen, här trivs jag då bäst ;)

Igår gjorde jag min efterlängtade tatuering, och gud vad nervös jag var. Jag hade fått för mig att det skulle göra skitont. När jag fick höra att det skulle göra ondast att tatuera magen blev inte saken bättre. När vi skulle köra igång var jag så nervös att jag nästan svimmade, jag föreställde mig den värsta smärta och så hörde jag "brsssss" ljudet. Min reaktion blev "va? Var det bara såhär?"
Ja helt ärligt, det gjorde inte ont. Det enda jag tyckte var jobbigt var att det till slut kändes som jag hade en vibrator i magen.. Men ont gjorde det verkligen inte. Kanske har min höga smärtgräns att tacka för? Eller så är det för att jag vart med om otroliga smärtor..
Den smärtan som finns kvar är att föda barn, men det blir då inte än på ett tag ;)

Hur som helst, tatueringen är jag SUPERNÖJD med, har aldrig sett någon finare tatuering. Tur är väl det? Då jag ska ha den hela livet. Jag helt enkelt ÄLSKAR DEN!
Den står för mycket och betyder väldigt mycket för mig även "om det bara är en fjäril" men ni vet ju inte vad det innebär för mig? ;)

Här hemma är det väldigt lugnt, min pappa har blivit jättesjuk verkligen. Igår/natt när han hade febernedsättande i sig hade han en temeratur på 39,7. Stackars stackars pappa.
Sen i morses när jag kom ner och hade precis tvättat min tatuering och kom ut till köket i mamma så blev jag liggande på köksgolvet, då var jag extremt nära på att svimma. Låg när helt kallsvettig, yr & såg bara svarta prickar.
Som tur är vet jag vad det beror på, men det är aldrig roligt att svimma.


På tal om en helt annan sak, igår var jag ju som sagt i skövde hos Malin & sedan åkte vi hem till Sara. Jag skulle ha något att äta och kände att jag var extremt sugen på Lasange, så jag ringde till några resturanger och INGEN hade Lasange. Den sista jag ringde till blev helt chockad när jag frågade om det :-"VA?? Lasange idag??? Nej det har vi inte, men imorgon har vi det"
JAHA, soo? Det är inte imorgon jag vill ha det utan idag. Vad är det för konstigt med att vilja ha lasange en tisdag? Jag visste inte att det fanns speciella lasange-dagar. Hur som helst blev det en Mc donalds.
Och min efterlängtade lasange gjorde jag idag, onsdag, numera LASANGEDAGEN!

Take care, byebye