tralalalal...

2011-02-28 @ 19:40:37
Hjärnan har jag tappat någonstans.. Tankarna har flygit iväg och det är rosa överallt.. nästan så golvet & väggarna är rosa det med.. Till och med min hund som är färgblind ser rosa överallt han också..

Nytt smycke :D

2011-02-23 @ 20:40:28

img_7562 (MMS)

Nytt smycke :D

iih

2011-02-22 @ 22:05:45
Vet ni vad? Ni som känner mig vet vem min blogg-idol är, jen_..
Och vem har inte vart inne och läst min blogg plus att hon har kommenterat :D wihooo, detta gjorde verkligen min dag :D



pusss

Snart klar, ska köpa mer färg och måla det...

2011-02-22 @ 19:49:00

img_4482 (MMS)

Snart klar, ska köpa mer färg och måla detaljer :)

Innan

2011-02-22 @ 19:48:36

img_3504 (MMS)

Innan

Born this way

2011-02-22 @ 14:43:47
Lady gagas nya är ju såå bra.. Kommer ni ihåg serien som gick för ett tag sen? Fab 5, introt till den serien tycker jag påminner lite om hennes låt :)

Well, kom precis in. Har varit på en uppfriskande promenad med emser, det tyckte han var jättekul då han fick springa lös.. Självklart så kopplade jag honom så fort det kom någon då det kanske inte är så trevligt att en lös schäfer kommer springandes när man är ute och går. Han är så duktigt min lille älskling.

Nu sitter jag & dricker kaffe, sen ska jag börja måla om min säng & nattduksbord.. Vitt ska det bli :)

Jag trivs med mitt liv just nu, jag är nöjd och glad :) Jag känner hur mycket jag har vuxit i mitt liv, saker & ting förändras.. Man omprioriterar saker  mer, Sånt som var viktigt förut är betydelselöst nu.. Som tex dricka & gå ut på krogen.. Det var jätteviktigt för mig förr.. Förstår verkligen inte vad som är så roligt med det?

Har snart varit nykter i ett år.. Och det är mycket roligt man får se när man går ut nykter.. Folk släpper alla hämningar dom har, Vid sidan av har dom ett städat liv & sina vanliga rutiner.. Sen kommer dom ut på krogen med alkohol i kroppen.. Det är som om dom  går in i en annan värld..
Vad är det som är så roligt med att man gör av med onödigt mycket pengar, blir äckligt odräglig, är ute efter bråk, missuppfattar saker, betéer sig billigt, bjuder ut sig/blottar privata delar av kroppen, Gör saker man ångrar dagen efter.. osv.. Finns sjukt mycket mer..
MEN sen finns det normalt vanligt folk som går ut för att umgås med vänner, träffa nytt folk, dansar & har roligt.. Så jag drar inte alla över en gräns..
Men det odrägliga folket.. Förstår inte nöjet med det hela?

Jag har varit en av dom, men det var när jag var 18-21.. Och det bästa utav allt, jag ryckte upp mig och tog tag i mitt liv :) Växte upp och insåg att livet här såå mycket mer och bättre saker att erbjuda än just krogenlivet..


Byebye

Just det, piercade mig själv igår :D

2011-02-21 @ 20:16:28

img_9471 (MMS)

Just det, piercade mig själv igår :D

Nästa inte mörkrädd längre...

2011-02-21 @ 18:58:06
Idag har jag varit & pratat med emma.. Hon är som en stödperson åt mig :) Hon har vart med och hjälpt mig när jag har haft det som tuffast i mitt liv, hon är min stöttepelare. Finns ingen som känner mig Camilla så bra som hon.
Vi pratade lite om vilken skillnad det är på mig nu och för ett årsedan.. Då hängde jag upp mig på saker och ting.. Jag var te väldigt mörkrädd.. Anledningen till det har jag redan skrivit om här i bloggen, det är snart 4 år sen..

Men nu tänker jag anorlunda, han ska fan inte få sabba mer i mitt liv. Det är knappast så att han kommer stå i parken här i riksbyggen när jag är ute å går.. Så nu är jag inte så mörkrädd längre, jag känner mig snarare trygg :)

Det är extremt mycket tack vare min hund som jag känner mig trygg också :) han har lärt mig att vara det. Vissa säger "det är bara en hund" Men för mig är det så mycket mer, han är min familj & han är min bästa vän.
Han gör mig trygg, och vad jag än gör så finns han alltid bredvid mig :) Han kommer aldrig svika mig, och det gör honom till att han är så unik som han är :)
Han är bäst min älskade emserpems <3

lalalaaaa söndag

2011-02-20 @ 18:10:05
Japp idag är det söndag.. Har varit en skön dag trotts allt. :)
Är ju som sagt hundvakt, och jag älskar hundar.. MEN dom måste lyssna.. Igår gjorde hunden ett utfall mot min minsta katt, för mig är inte det acceptabelt.. Så imorgon kommer en annan att ta hand om hunden. Jag gillar den, men mina egna djur går först, dom är som mina barn och jag älskar dom gränslöst mycket.
Sen är mina handleder totalt kassa och jag går ständigt på smärtstillande, det blir inte bättre då att ha en hund som inte går så bra i koppel.. Weeelllweeeell, tur att den här killen hjälper mig & tar hunden imorgon :) Förövrigt är han en jättego hund och jag kommer sakna honom.

Sitter här nu, har varit iväg & solat en sväng.. Ååå så gött är det, känner sig så fräsh också.. Ikväll ska jag bleka tänderna och bara ta hand om mig själv.. Tänkte börja sy lite också, fräsha upp vardagsrummet lite :)

Min födelsedagshelg kommer bli toppen! Kommer inte bli någon fest eller nått sånt, jag är uppbokad redan, och det jag väljer att göra ist kommer bli underbart roligt :D Tillbringa helgen med någon som betyder fruktansvärt mycket för mig, kan inte bli bättre?


pööööss heddå

Yeeeeah brunheten tar sig ;)

2011-02-20 @ 17:51:10

img_7830 (MMS)

Yeeeeah brunheten tar sig ;)

Till dig saraa, du är bäst! Älskar dig meg...

2011-02-19 @ 21:57:28

img_6274 (MMS)

Till dig saraa, du är bäst! Älskar dig megamest, sov gott nu <3

Freeedag göttit värre, sitter och väntar p...

2011-02-18 @ 14:35:35

Freeedag göttit värre, sitter och väntar på vårdcentralen nu. Har precis vart å solat, undviker helst att vara en blek slappfis. Färgade håret i går också. Det blev freeeesht. Happ hepp. Hem å städa sen.. Heddå

Im going home..

2011-02-16 @ 15:31:43
Pust & Stön..Håller på att packa ihop mina saker för idag beger jag mig hem till tibro igen.. Bilen är fullproppad med grejer nu, fattar inte.. Jag får alltid med mig massa bös hem, lika mycket varje gång.. Det tar lixom aldrig slut :S hur fan får jag plats med allt i min tvåa? Tur jag har två st stora förråd.. Visst, har lånat bort ena förrådet till grannen som har sina blommor där.. Men nu får hon fixa eget place för nu behöver jag mitt förråd :)

Har hittat massa gamla saker från mormor som jag ska ta med hem nu.. Ska kila bort till mamma någon dag med det så vi kan dela upp sakerna :)

Jag har städat städat & åter städat åt pappa.. 6 rum & kök åt en karl... Det är lite väääl stort.. Men men nu har han det jättefint :) Har gjort iordning på mitt rum också, jättefint är det nu :) Tömt gardroben i mitt gamla syrum.. För det är nu Kajsas nya rum.

Vilken tur att jag inte rev ner den väggen mellan mina rum.. Så vi har fått varsitt nu.. Menmen.. Det kommer ändå alltid vara mitt gamla lilla syrum i mitt hjärta ändå :)

Känns lite sorgligt att åka hem nu när det är så hemtrevligt överallt.. Kommer kännas konstigt att komma tillbaka till min tvåa..
Har ju blivit van vid att hålla på dagarna i ända med att städa, lägga in i spisen, diska osv..

Fick ett jättefint tack-kort av min pappa igår, ska skriva vad det stod senare..
Jag blev verkligen jätte rörd när jag läste det. Har aldrig fått något liknande av honom någon gång tidigare.. Det är inte riktigt hans grej :P Sen igår fick jag det bara sådär.. Ingen speciell anledning alls och det.. DET värmde verkligen i hjärtat på mig.. Ett litet kort, Det betyder mycket mer än betydelselösa presenter eller pengar..

För det kortet kom rakt från hans hjärta, för mig är det guld värt :) Jag har verkligen världens bästa föräldrar.. Jag är en lyckligt lottad tjej :) <3


Take caree

Softischhh

2011-02-11 @ 13:07:44

img_3913 (MMS)

Softischhh

plaaan

2011-02-10 @ 11:03:42
Jag har en framtidsplan.. Jag tänker inte ge mig först den har gått igenom :D
Sen har jag en lite närmare plan också.. Men det tänker jag inte berätta :D
Idag åker jag hem till min papi, vi ska vara själva hela helgen :D:D Så mysigt <3

Hottie... Nu har jag planerat in en resa t...

2011-02-09 @ 22:53:48

img_3239 (MMS)

Hottie... Nu har jag planerat in en resa till sommaren, jag + hund :D ska bliii såååå jävla kul :D kommer bli min bästa sommar någonsin :D <3

..

2011-02-09 @ 11:26:59
Även en optimist som jag kan ha dåliga dagar.
Idag har jag min dåliga dag, allt känns hopplöst, allt jag säger blir missuppfattat. Mina handleder är kassa, har fått fullt med knölar nu och nervryckningar så det skriker om det..
Sen blir jag arg.. Arg på folk som snackar skit om mig.. tror att jag inte får reda på det.. Sen är dom som vanligt när man pratat med dom? why??
Ärligt talat.. tänk efter lite förhelvete.. Snacka skit om mig till mina bästa vänner? puckade människor.. Att säga något till dom är som att säga det rakt till mig..


SUCK PÅ ER!! F U

Vovvsingaar

2011-02-03 @ 21:19:20

img_3099 (MMS)

Vovvsingaar

carpe diem

2011-02-01 @ 21:30:24

Om det är något jag har lärt mig dig senaste året, och blivit.. Så är det optimist! Jag hittade detta på facebook, och det träffar rakt in i mitt hjärta!

There comes a time in life, when you walk away from all the drama and people who create it. Surround yourself with people who make you laugh, forget the bad, and focus on the good. Love the people who treat you right. PRAY for the ones who don't. Life is too short to be anything but HAPPY. Falling down is part of LIFE..Getting back up is LIVING.


Så; Jag är trött på dramaqueens & attention whore.. folk som säger "jag förstår hur det känns" men dom inte har en aning. Folk som inte kan uppskatta det vi har och kommer förlora någon gång - LIVET

Jag är endast med folk som får mig skratta, vem vill tillbringa sin dyrbara tid med någon bitter jävel?

Jag glömmer det dåliga som hänt, focuserar i nuet. "Det som inte dödar, det härdar"

Jag älskar endast dom som får mig att skratta, må bra, och som jag vet alltid finns där! Älska är ett starkt ord som inte används vid onödiga tillfällen, det är något speciellt som man ska sköta om väldigt varsamt.

Be för dom som inte gör det? Jag ber inte.. Utan istället säger jag ; FUCK U ALL   (Som inte behandlar mig väl & folk jag inte tycker om)

Yap, Livet är för kort för att vara allt annat än glad, - en optimistisk vardag!

Faller - Du råkar ut för något som gör att hela din tillvaro faller.. Du vet inte vad som kallas falla tills du är där.
nej, det är inte att mobilen blir stulen, eller att den där snygga killen inte gillar dig! Att falla är så mycket mer, du råkar ut för ett trauma. Du förlorar en närstående, Din pappa stöter bort dig & skaffat en ny familj, dina föräldrar/syskon dör! MEN Hur hemsk jag än må låta; sånt händer! Livet är inte en dans på rosor. Du råkar ut för någon form av fall någon gång under ditt liv. Men nästa gång det händer, så ska du tänka.. Det kunde bli värre.. Det finns alltid dom som har det värre, du kanske är med om en bilolycka och blir helt förlamad, hela din familj kanske dör? Eller.. Tänk på alla som är med i krig!

Att vara stark är inte fysiskt.. Eller jo, det klart det är.. Men inte det jag menar.. Att falla, och sedan ta sig upp ur det.. Det är att vara stark!

Det jag vill förmedla med detta är; VAD GLAD FÖR DET DU HAR!
Sen skiter jag fullständigt i om några blir irriterade.. Vet ni vad? Det rör inte mig i ryggen.. (vilket ni borde fatta efter ni läst vad jag precis skivit.. annars är ni puckade)