Söndag

2009-09-13 @ 17:48:26

Usch, känns som jag har festat non-stop i evigheter. Kroppen är helt slut, måste bero på att naprapaten har börjat rota i ryggen på mig. Usch usch, idag är jag verkligen allt annat än fräsch måste jag erkänna. Tur att jag bor mitt ute i ingenstans så slipper jag visa mig för någon.

Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag, fixa hårinpackning och sånt skit idag med tänkte jag!
Imorgon är det måndag och dagt för jobb igen, börjar med en dagtur imorgon.. Hatar måndagar och speciellt dagturer på en måndag, kan det bli segare?

Igår hade jag en jättemysig kväll med massa filmer och godsaker, kom en liten tår också måste jag erkänna. Hjärtat hade gjort det jättemysigt med massa godis och chips när jag kom. Kvällen avslutades med en skräckfilm som jag redan sett dock, var till och med exakt en vecka sedan när vi såg den.
Förutom att jag hade annat sällskap förra veckan ;)

Nej, nu ska jag allt ta och sätta lite fart.Take care, byebye

New love cuts deep

2009-09-12 @ 18:23:16
Har fortfarande inte fått nog av mina tankar, det är tornado i huvudet på mig.
Har tänkt och tänkt och tänkt.. Det enda vettiga jag har kommit fram till är tyvärr att jag kommer alltid vara nr två. Hur man än vrider och vänder på det så är jag ändå nr två. Sad but true!
Så jävla typiskt att just någon sånt här ska hända, när det tycks gå så bra.
Det konstigaste utav allt är att jag känner det jag känner.. Denna känslan, den är starkare än den förre jag kände såhär för och det förklarar verkligen enormt mycket!

Det enda som finns att göra är att njuta av den tiden som var, vilket verkligen var underbart på alla sätt och vis. Det är blandade känslor med lycka samtidigt som det gör så ont att veta att det kommer inte hända igen.
Inte mellan mig och han iaf..

Att allt är så enormt hemligt gör allt bara ännu värre, och värst av allt är att det är efteråt jag har kommit fram till vad jag känner. Så sjukt, så dumt så idiotiskt dumt då jag vet hur det ligger till.

Blir så frustrerad när man väl hittar allt man verkligen letat efter så finns det alltid något som gör det till det omöjliga. FAN!!


Nu ska jag in till skövde och koppla bort dom här tankarna med världens bästa Malin!

Take care, byebye

to you i gave my affection right from the start!

2009-09-07 @ 19:37:31
Allt bara snurrar runt och jag vet inte vad som är rätt eller fel, Usch vad jag hatar det här!

Jag har blivit kär

2009-09-02 @ 17:43:11
Denna låter talar direkt från mitt hjärta!!
(Sen att killar med gitarr får mitt hjärta att smälta gör ju det bara ännu bättre ;)

http://www.youtube.com/watch?v=XF0BAglQ334&feature=related