Tänkar-dag

2009-04-23 @ 10:12:48
Sådan dag har jag idag, vaknar med sprängade huvudvärk och tankarna bara flyger omkring.
Jag är sjuk också, fått medicin som jag tyckte var lite väl mycket, ringde upp sjukvårdsrådgivningen och dom berättar att den doseringen var på tok för mycket. Så de närmaste dagarna har jag gått och överdoserat mig själv, yeeeey!

Idag ska jag på kurs, inte så jätteroligt kanske men det är alltid bra attlära sig något nytt. Efter det ska jag möta upp Malindarling och vi ska fixa presenter. Imorgon ska jag försöka åka och träffa min älskade mommo (mormor) som jag itne träffat på ett tag nu, jag saknar henne!!
Efter det blir det till att fira käre Robin Banks :)
Lördag blir det grillning, öl (alkoholfri för min del), taccobuffe & bowling i tibro. Ska bli så roligt :)

Hela denna veckan har jag haft fullt upp och kommer ha fullt upp, varför ska allt hända samtidigt?
Men det är roligt när det väl händer något, och det roligaste utav allt är att jag har vart mycket med min syster i veckan, det får man aldrig för mycket utav :)

På måndag ger sig tjej-ligan iväg till göteborg och gör hela staden osäker... Haha, see you there!

Take care byebye

Jag har...

2009-04-20 @ 09:10:10
...Världens bästa syster, sådeså. <333

where do you go when you lonely?

2009-04-13 @ 20:12:49
I natt drömde jag att vi tog tag i problemet och det blev bättre än det någonsin varit. Men är det så jag vill? Vill jag verkligen ha dig? Tycker jag verkligen ens om dig? Borde jag inte vara stark och lämna dig bakom mig? Glömma vad som har hänt och bara gå vidare.. Det är svårt, så jävla svårt!

Lyckligt lottad

2009-04-07 @ 13:02:50

Jag har världens bästa föräldrar, jag har världens underbaraste djur, jag har vänner som jag älskar obegränsat mycket, jag är gudmor till världens underbaraste pojke, jag har nu ett jobb jag stortrivs med: Jobb = egen lägenhet. Det börjar bli sommar och vårkänslorna bara sprudlar i kroppen, jag ÄR lycklig!
När jag sitter och tänker på allt jag har så är jag oerhört lycklig lottad, för vad är allt detta igentemot en pojkvän?
Nej, hellre allt jag har än det jag inte har :)


Take care, byebye

Såhär är det!

2009-04-04 @ 02:17:25
Förlåt, vet inte om jag igentligen ska behöva be om ursäkt då jag alltid varit den som lyssnat på andra.
Men nu är det såhär, jag har aldrig mått så dålig som jag gör just nu, jag kännner inte ens igen mig själv.
det är tre st som vet EXAKT hur det ligger till och dom har varit hos mig till 110%, just exakt när jag behövt dom som mest! Sen finns det ett till hjärta som hört av sig 24/7 och hört hur det är med mig (som jag även bett om råd till detta)

Jag begär verkligen INTE att någon ska tycka synd om mig. Det kommer ändå inte att hjälpa!!

Det konstiga är? att när allla andra mår dåligt så är jag där (alltid) MEN när väl jag mår dåligt (då jag våga erkänna det) vilka stå då här? till alla jag ställt upp för? Det kanske just är nu man ändå inser vilka som ändå står en närmast hjärtat!! Tyvärr trodde jag inte detta om alla jag tycker så mycket om!

Men då ska ni tänka efter riktigt noga hur många gånger jag kan erkänna att jag verkligen mår dåligt!! Någon klocka som ringer??? Inte?? Då kan du skita idet nu och för alltid!


Hejdå!

Dålig uppdatering

2009-04-01 @ 21:35:59
jag vet.. Men det har sina orsaker..

Jag kan bara säga att jag fungerar inte som jag ska just nu, så det jag måste göra r att hitta tillbaka till mig själv. För i detta tillstånd jag är nu...Det är inte jag..
Det viktigaste just nu är mig själv!