hahahahaha

2010-01-31 @ 23:51:26
Herreguuuuud vilken kväll det var igår.  Var ju som sagt i tibro, först var vi hemma hos ida & david så var vi ett gäng som gjorde thaimat. Så nu är jag expert på att göra vårrullar ;)
Senare tog vi taxi till bowlingen, den stackars taxichaffören hade nog hål i huvudet efter mitt tjat. Dom ca fem minuterna det tog att åka hörde han nog sitt namn 10 000 ggr.. Var ett jävla tjat på mig., ¨

Väl på bowlingen blev det många öl för mycket.
Jag halkade så jag satte mig på arslet PÅ BOWLINGBANAN, sköt klotet åt fel håll, jejja pajjade den där saken som tar upp käglorna. osvosvosv.. Folket hade jävligt roligt åt oss och vi hade det ännu roligare.

Vakten sa till mig till slut att jag borde sluta dricka, jag tackade så hemskt mycket för den vänliga upplysningen och berättade att det var nog lika bra så jag mådde bra idag.

Efter bowlingen blev det efterfest, jag jejja & en till. Jag visade vart jag skulle bo, dock var det heeeelt fel hus & lägenhet. Mitt i natten badade jag badkar, jag säger ju att jag älskar att bada badkar.

Idag har jag mått som jag förtjänar är en sak som är säkert.

Meeeen jag har fått nycklarna till min lägenhet också :D Så var där förut en stund.
Imorgon blir det flytt på riktigt. Så nu står min säng i flyttlasset, så sista natten som jag bor här sover jag på soffan. Numera är jag gäst hos mamma och pappa :P


Take care, byebye

UUUUUUUUUNDERBART!

2010-01-29 @ 23:09:49
Finns denna turen?
Igår var jag på banken, fixa papper & fick de bästa nyheterna.
Idag hade jag en underbar dag med malindarling, allt har varit perfekt..
Kommer hem, kollar inte posten utan för att det mest bara är räkningar och skit man får.
Nu klockan 23 kollar jag igenom posten.. Det här är fan inte sant!!!!
Hade fått brev från min chef i skövde, samtidigt som jag vet vad min chef i tibro vill.. Nu kan jag välja vilket jag vill.. Finns denna turen? Fast jobb, egen lägenhet, bästa vännerna, bästa familjen? Fan vad allt har fixat sig nu.
Nu är den svåra frågan vad jag ska välja för jobb? Hmmm, denna frågan trodde jag inte att jag skulle behöva svara på redan nu. Meeeeen life is wonderful!!!!!!!LOVE

bad boys

2010-01-26 @ 10:48:20
Sitter här och smånynnar till alexandra burke's bad boys.. Mycket bra låt!
Känner mig riktigt redig idag, har redan varit ute och borstat på min totto och även longerat henne :)
Nu idag ska jag gå runt och små rensa, såndär tråkig skit som man glömt bort att man hade men som ligger överallt.. Blää..
Men men inte långt kvar nu ;D Wihii

Backflash

2010-01-25 @ 13:07:46
Om det finns något som jag avskyr så är det just backflash.. jag avskyr att få det, då man känner den känslan igen som man gjorde just då. Har precis haft en backflash, varför den kom just nu har jag ingen aning om. Varför du fortfarande finns kvar och river runt i mitt huvud vet jag inte heller.. Trodde jag släppt taget men tydligen inte. Det är snart ett år sedan. Finns mycket jag inte förstår.
Ex vad det var med dig som gjorde att jag tyckte om dig så jävla mycket, jag lärde ju inte ens känna DIG, det var en helt annan person i din kropp.
Det fanns ingen som kunde förstå vad det var jag såg i dig, ändå tyckte jag om dig så otroligt mycket..
Gosh.. Finns så mycket man inte förstår.. Du var en person som jag verkligen inte förstod ändå tyckte jag om dig sååå mycket. Kanske för att jag innerst visste hur underbar person du kunde vara? Ibland visade du det dock jävligt dåligt. Men ingen är perfekt!
Du sa att vi var likadana personer, bara med olika laster. Men vi var inte lika, för jag sårar inte någon person medvetet så som du gjorde.

MEN, du är en underbar person! Tycker det är synd bara att läget är som det är, men som man bäddar får man ligga.. Synd att det blev som det blev..
Du finns fortfarande kvar i mina tankar och jag tänker på dig!

free fall

2010-01-21 @ 19:14:03
Jag har lovat mig själv vissa saker, typ att jag inte ska ändra mig för någon. Utan den får ta mig för den jag är, blablabla.
MEEEN alla kan ändra sig. Och jag vet, att jag verkligen skulle kunna ändra mig och göra det denna personen vill. För denna personen skulle jag kunna göra väääldigt mycket för!
Jag har förlorat mitt fotfäste och det pirrar i hela mig. Även fast jag har ett rent helvete nu och har stor sorg inom mig så pirrar det. Det är detta som ska vara en underbar känsla igentligen, men på ett sätt hatar jag den. Men samtidigt så måste jag våga känna igen. Nu har nästan ett år gått sedan jag hade liknande känsla, innan dess.. Så var det 3 år sedan. TRE ÅR!! Tacka fan för att jag blir rädd för denna känslan, men man måste våga & måste chansa för att vinna, och detta det vill jag vinna! Därför ska jag släppa allt och satsa allt, nu tänker jag inte förlora!

Nytt liv, nya möjligheter

2010-01-13 @ 17:30:35
När jag nu ska påbörja mitt nya liv dvs att jag ska flytta, så passar det ju skitbra att rensa på massa saker.
Jag är en samlare & samlar på saker som är betydelsefulla för mig. Men nu får det vara nog, nu ska saker och ting slängas. Ska endast spara minnes-saker från en person, då den alltid kommer finnas kvar i mitt hjärta. Resten ska bort!!

Känns skönt att göra sig av med saker, släppa taget helt enkelt. Då inser jag samtidig att det inte alls var svårt, men om det inte var svårt? Då tror jag inte heller att de känslorna jag hade var äkta. Eller tror och tror, jag VET att de inte var äkta.
Det är stor skillnad på tycka om, vara kär & älska.
När jag tänker på det blir jag nästan rädd, jag har inte älskat någon (mina vänner & familj räknas inte med) person på länge, den senaste var tre årsedan, men han finns ju självklar fortfarande kvar i mitt hjärta och jag vet att det är därför jag har svårt att älska någon ny! Igentligen borde jag släppa taget, men det går inte. Jag håller kvar & kommer aldrig släppa taget, aldrig någonsin! Det var den lyckligaste tiden i mitt liv, det kan jag ALDRIG släppa taget om!

MEN allt annat ska nu bort, och vet ni vad?
Det känns UNDERBART!


Take care, byebye

Det finns bara en av mig och det är jag

2010-01-10 @ 20:11:30
Shit vad bra jag har det!
Strax har jag min egna bostadsrätt som jag själv äger, jag har två jobb som jag stortrivs med & jag har världens bästa familj.
Utan min mami & papi vet jag fan inte vad jag skulle göra, helt klart bäst är dom!

Varit i tibro i fyra dagar nu & jobbat. Varje dag har jag gått förbi min lägenhet, gud vad jag längtar!
Det roligaste utav allt är att den ligger mellan ida & jejjas lägenhet, vi blir den gyllene triangeln ;) Genom mitt köksföster ser jag jejjas balkong, genom min balkong ser jag idas köksfönster :P Så jäkla gött.
Inte långt kvar nu, och tills dess.. Då ska jag fan jobba gärnet, klirriliklirr in my kassa ;D

Haft sjuk dröm inatt också, varför i helvete drömde jag om DIG? Vart fan kom DU ifrån? FÖRSVINN lika fort som du kom tillbaka tack!

De senaste dagarna har jag märkt hur jävla liten världen är igentligen, helt otippade saker händer hux flux. Sedan har jag en stor fråga i min hjärna och det är hur fan illa vissa personer beteer sig ibland.
Ta vara på dom man har ist för att stöta bort dom, det är ändå endast en själv som förlorar på det!


Love till er som tror att ni förtjänar det!
Bye

Life is good

2010-01-06 @ 22:36:37
Tralala.. Shit vad mycket det finns att fixa, men min lägenhet kommer bli den snyggaste eveeer ;)
Nu imorgon börjar min nya jobb också, så tid är något jag kommer ha ont om denna månaden.
Inte nog med jobbet imorgon ska jag till banken & fixa massa också.
Så¨imorgon blir det jobb, stannar i tibro tills söndag då jag ska jobba alla fyra dagarna. Ska ev bli mer i nästa vecka också. Wihii, money money. Har inte råd att tacka nej nu heller, då jag kommer behöva lediga dagar när jag ska flytta in + att jag behöver pengarna.
Allt flyter på som tusan, life is goooood!take care, byebye

wohooooooooooo

2010-01-05 @ 20:07:11
YESSSSSSSSS!!!!!!
Äntligen, det gick igenom, det fixade sig, allt är klart :D
Det stora jag hade på g är nu helt klart!
Jag är GRAVID!!!

Nae, kanske inte riktigt (inte vad jag vet om iaf) nä, det jag menar är att JAG HAR KÖPT EN LÄGENHEEEET!!
Så jävla gött. Så glad, Så perfekt, så....jag vet inte vad.
Fan vad detta är mitt år!!


Min resume orkar jag inte nu heller. HahaTake care, byebye

Lämna det bakomflutna före dig ;P

2010-01-02 @ 15:01:43
Det pirrar i hela kroppen på mig, jag är så lycklig :D
Nu har jag något stort på g. Vill inte säga vad det är än förens allt har gått som det ska, man vet ju aldrig.
Men det är något STOOOORT!
2010 det är mitt år ;) Vilket jag tycker jag behöver efter 2009.
En årsresume kommer så småningom.

Efter 2009 har jag blivit starkare i mig själv, samtidigt som jag har visat mig själv extremt sårbar.
En viktig person kom in i mitt liv i början på året, han gjorde att jag kunde gå vidare samtidigt som han förstörde mycket för mig.
Men nu är allt som det ska vara & igentligen borde jag tacka honom :) Tänker på dig en hel del och hoppas att saker och ting kommer lösa sig för dig snart.Take care, byebye