Torsdag

2008-06-26 @ 20:33:51
Hej och hå..
Idag har det inte hänt alls för mycket, har inte hänt alls för mycket hela veckan heller..
Men imorgon blir det mer att göra. Då ska jag först till Tandis sen måste jag till banken, ticket och kika in på voda lite..
Ska hämta biljetterna till på lördag ;) Efter det ska jag göra en liten förvandling. Ska försöka hinna/orka lägga upp en bild imorogon ;)

Sen på lördag blir det att åka till Malin tidigt (för en gångs skull) Så ska vi ha tjej-dag/kväll. Ska bli mycket trevligt, fixa med hår & naglar och så. Hon kanske till och med vill vara min försöks-kanin i att göra nagelextension :) We will see.
Sen blir det SATC-Filmen + kväll på vatra med mingelmat & mingeldryck ;) Inte alls helt fel.Btw, tack du söta du för att du kan göra mig så glad och att du ger mig den där känslan tillbaka, längesedan man kände den. Skönt att kunna göra det igen :)

                                                                

Tisdag

2008-06-24 @ 20:02:31
Hallå hallå..
Nu äntligen är det gjort, idag beställde jag och Malin resa till turkey..
Vi beställde ju för ett tag sedan men var tvugna att ta bort den bokningen då det inte riktigt fungerade.. Men nu så, den 12 juli åker vi ;)
När jag kommer hem så finns det två små katt-ungar som väntar på mig :D Men denna gången behöver jag inte hjälp med namn, nu vet jag vad hon ska heta :) Kommer säkerligen Zorro bli glad då han får en liten katt-tjej.

Vill bli frisk nu, den här sjuka ger sig inte känns det som.. :( Usch, tråkigt tråkigt.
Måste vara bättre tills på lördag iaf, då är det Sex and the city kväll på vatra, det får jag verkligen INTE missa.. Älskar SATC + cosmopolitan ;)Från Turkiet 2007, nu kommer vi igen ;)

Bilder

2008-06-22 @ 19:17:14
Här kommer lite bilder från förra helgen..


Regnigt & blött, men inget kunde förstöra lyckan denna dagen.


Jag & bilen


Jag & Martin :)Jag & Aous på den stora dagen. (OBS! Bilden är Åsa´s) ;)

Onsdag

2008-06-18 @ 22:21:55
Nu, nu är allting över. Det man kämpat för i 13 år tog slut på en dag.
Men vilken dag, vilken underbar dag. Även om regnet kom på besök så gjorde det ingenting. För med den glädjen som fanns kunde inget förstöra dagen. Varken studentdagen eller baldagen.
De två dagarna var två bland de bästa dagarna i mitt liv.

Men nu när man sitter här kommer en mycket vemodig känsla, det är över nu..
När sommaren är slut kommer man inte gå upp för den jobbiga trappan och träffa den där underbara klassen igen. Man kommer inte komma tillbaka till skolan trött/bakis/glad/ledsen/värdens sämsta humör och mötas av de trevliga personerna från klassen något mer.
Det känns verkligen hemskt.

Något av de få bästa valen jag har gjort i mitt liv det var när jag hoppade av sötåsen & började på op1roa.
Det var verkligen den bästa & underbaraste klassen någonsin, sen på ett sätt var vi inte bara en klass utan en familj. Med Nina som en liten mamma/mormor åt oss.
Tre år av underbara minnen kommer jag bära med mig livet ut, samtidigt har jag träffat nya underbara vänner på köpet med den klassen/familjen.
Tack ni underbara 21 personerna som har förgyllt tre underbara och minnesvärda år i mitt liv, och att när jag är äldre kan jag se tillbaka på gymnasietiden som en av de bästa stunderna i mitt liv.

OP3ROA, vi är bäst ;)

Onsdag

2008-06-11 @ 16:34:28
Var ett tag sedan jag skrev nu igen.
Och vad har hänt den senaste tiden då? Inte mycket mer än vanligt.
Har fixat allt inför fredag & söndag nu iaf.
Och min kära far har äntligen fixat en bil åt mig till balen, lite komiskt. Här har jag försökt själv hur länge som helst. Och när jag sedan bad honom fixade han tre stycken på 2 timmar.. Inte dåligt det pappa :)

Nu är det verkligen inte alls långt kvar, shit.. Vart har tiden tagit vägen?

Så idag blir det att ta det så lugnt som möjligt och ladda upp sig inför fredag ;)Silverfallen & tar studentkort, dock tänker jag inte använda mig av detta :PJag & min kära häst :)