ha-ha-ha

2011-03-31 @ 19:04:44
Vad roligt att jag har skapat sånna diskussioner här och var! Att ni ens har ork & kraft till att lägga ner tid på att sitta och prata skit om någon som ni inte ens känner.. Jag tycker det endast är underhållande :) Att människor i min ålder fortfarande ens ägnar sig åt att sitta och snacka skit. Detta är ironi för mig..
Ironi & tecken på omognad..

LUUUUUUNG, Ni växer nog till er så småningom.. För vissa tar det bara extra lång tid ;)

Att ni ens i eran vildaste fantasi kan tro att jag fortfarande spinner på som jag gjorde för 2 årsen, att hela livet går ut på att sitta med sina vänner på vardagarna och fika, och självklart prata om det nyaste som har hänt allt och alla.. Att helgerna är till för att supa, gå ut på krogen.. Vakna upp på söndagen hos någon ni inte ens vet namnet på..
Era liv.. Oj vad bra det låter? Precis det livet jag strävar efter? Hahah.. Näe, inte riktigt kanske..
Det var kul så länge det varade, från ca 18-20 års-åldern..

Ni sitter och snackar skit om att jag väntar barn.. Hur jag kan gå ut med detta på facebook etc..
Ja, anledningen till att jag berättar att jag är med barn är väl antagligen för att jag är så lycklig över det? Jag anser inte att det är något konstigt med det.
Men i era omogna hjärnor är det tydligen väldigt konstigt..

Men men.. Jag väntar iaf barn, framtiden ser väldigt ljus ut! För mig innebär det som er, att räkna veckor.. Jag räknar hur långt jag är gången, medans ni räkar ner dagarna tills nästa fest!
Tro mig, hade jag tyckt det varit roligare med erat liv, så hade jag levt det livet.. Men jag har växt i från det nu, och jag vet att jag kommer bli en fantastik mamma!

Så, till er ärthjärnor där ute!! Vad är x antal hål i ett hål???

Jo, det är era näsor i mitt rövhål.. Puss på er!

god mooorgon

2011-03-31 @ 08:30:25
Idag är jag lite tröttare än vanligt, men blir pigg snart :))
Idag kommer min bästa vän, med andra ord.. ; Pappa!
Han ska hämta min älskade emspems, till helgen ska Malin & Daniel ha emspems på prov.
Då jag känner att det blir för mycket just nu, sen drar han när vi är ute och går.. Det sa min mamma till mig att så får han absolut inte göra, och jag måste tänka på magen ^^..
Men som sagt.. Malin & Daniel kommer inte ta hand om emser för all evighet, utan bara som avlastning för mig :)
Jag är säker på att det kommer gå kanon bra. Han kommer verkligen bli bortskämd där borta i axvall ;) Han vet precis hur han ska titta på Malin för att hon ska öppna kylskåpet och hitta en mumsbit till honom.
Haha, Smart hund <3

Jag har verkligen världens bästa vänner! Dom som finns kvar vid min sida så att säga.. En del är nya, andra gamla som man tagit upp kontakten med igen, och så finns dom som alltid varit vid min sida.

Men det är inte en självklarhet att dom man älskar står kvar, det har jag verkligen märkt nu!
Dom tänker nog inte på hur mycket det sårar när dom gör så, och vad beror det på? Skulle jag vara en sämre vän bara för att jag får bebis? Det är inte så att hela mitt liv slutar nu.
Jag förstår inte riktigt, hur vissa människor kan göra så?  Nu menar inte jag några ytliga vänner som tagit avstånd.. Utan detta är närma vänner, sånna som har en plats i hjärtat..

Men, jag får helt enkelt se det som deras förlust.. (Det lät otroligt kallt) Men vad ska jag göra? Jag tycker det är skit tråkigt, är väldigt ledsen över det och det gör ont! 
Men det finns inget jag kan göra åt saken, jag tänker knappst göra abort för att mina vänner ska "komma tillbaka"
Det är bara att gilla läget som det är, skaka av sig det. Tänka att, gör dom såhär så var dom inte värda en plats i mitt hjärta + att dom inte var de jag trodde.

Det här med att skaka av sig saker och lämna saker bakom sig.. Har jag märkt inte är så lätt för alla ^^.. Kanske beror på att vissa inte vill.. Men sluta klaga då för tusan..

Jisess,.. Vad jag skriver? Det kanske är jag som  har blivit en elak kompis??? who knows..

tralla

2011-03-30 @ 17:36:59
tjaaa tjaaa bloggeeen.. Haha nerrå, skämt åtsido ;)

Ja, vad händer? Livet det rullar på som vanligt :)
På måndag är det dags för inskrivning hos BM, då kommer vi antagligen få lyssna på det första hjärtljudet också. Jisess... Då kan jag garantera att det kommer komma några tårar :)

Idag kom barbapapa hit, vi var iväg en sväng hos Ida & mirregull. Vilken fin pappa mitt barn kommer få, barn gillar verkligen honom :) 
Stackarn hade tyvärr glömt sina allergitabletter, inte bra då jag har två katter i min tvåa :( Usch vad jag tyckte synd om honom. 


Illamående & trötthet.. Ingen bra kombination, men det går ju snart över förhoppningsvis :) 
Nu ska jag viiiiila!! 

take care 

<3

2011-03-29 @ 10:11:22

img_6021 (MMS)

<3

Sweet november

2011-03-29 @ 09:29:30
Hej&hå :D

Ja, som sagt.. I november kommer våran efterlängtade bebis. Vi ändrade oss och jag är super lycklig. Klart att vi kommer klara detta, varför skulle vi inte göra det?
jag trodde jag skulle vara den första att fixa saker till bebis, har försökt att hejda mig, iaf till efter v 13.
Men igår när jag pratade med barbapapa så berättade han att han hade fixat första saken, en babysitter :D Så sött & gulligt.
Bebis kommer få den bästaste pappan, och jag är så glad och lycklig över att det är han! Utan honom hade valet förmodligen blivit annorlunda.

Igår var jag på gyn, Sara var med mig som stöd. Vilket jag var superglad över. Hon, som jag var med och följde närhon väntade Casper. Nu är det hennes tur att vara med mig ;)
Nu är Casper stor, han vet om att han har en kompis i min mage. Han lyfter på linnet för att kolla om han kan se bebis. I lördags la han sin nalle under mina linnen, bebis fick låna hans nalle lite :'))
Han är ju bara för underbar!
Jag vet att min bebis, även om det blir tjej eller kille, kommer alltid att ha casper vid sin sida. Casper kommer lära h*n allt han kan ;) Precis som sara lärde mig allt ;D haha.. Hoppas bara att dom blir mindre busigare än va vi var..
Jisess.. Annars lär ju jag vara orolig..

Ja, lycklig är det minsta man kan säga att jag är iaf :D <3

Underbar dag

2011-03-20 @ 10:32:42
Guuud vilken härlig & fin dag det är idag :)) Idag ska jag måla här i lägenheten, är inte så värst mycket kvar.. Igentligen behöver jag inte.. Men vill inte sälja den i detta skick som den är i nu :)

Hela jag känner mig som ett enda stort blåmärke! Bh:ar sitter inte alls bra längre, dom trycker åt som fan..
Magen, är uppsvälld som fan efter allt som händer där inne just nu.. Byxorna trycker åt och det gör ont.. Magen.. Jag är inte van att ha någon mage alls.. Nu.. Ser det ut som jag vet inte vad, kurrar och brötar i den hela tiden.
Finns mycket att klaga på.. MEN, jag kan inte säga annat än att jag inte gillar det, det är en otroligt mysig känsla.. Jag kommer helt klart sakna det. När jag vet att jag kommer sakna det så mycket, då gör det bara ännu ondare att göra det vi har beslutat oss för :(

Jisess vad svårt det ska vara.. JÄVLIGT svårt!

Full av hemligheter

2011-03-19 @ 09:23:44
Idag fick jag tyvärr avslöja min superduper roliga hemlighet och överraskning.
Min bästaste Sara fyller ju år  april, och hon bor i kalmar.. Så jag hade planerat att åka ner och överraska henne.. +++++ att jag skulle klä ut mig till en clown, uppsöka henne på jobbet och sjunga för henne :D hade verkligen varit skitkul och jag har fått toppen hjälp av både Saras kompis nere i kalmar och Saras pojkvän AstriD ;D
Men, dels har min tillvaro förändrats hastigt + att jag nu fick reda på att Sara ska hem till Skövde just den helgen :D

Jävla tur jag inte åkte ner, klädde ut mig till clow och åkte till hennes jobb... Så var ingen Sara där.. Hhaahahahahahhahaha fyfan :D


Annars så är allt finfint idag, lite mer velig än vanligt.. Men det hör väl till antar jag.. Önskar dock att jag hade haft andra drömmar..


Min älskade förebild, min trygghet, min bästa vän.. Ja min PAPPA helt enkelt, har fått reda på min blogg.. Frågan är om han fattar hur man kommer hit, (förlåt pappa om du läser detta, isf är jag jätte stolt över att du hittade hit :D)
Lite kul om du hittar hit pappa, är så glad för att jag har dig. Du är bäst!!


Take care

Tidig morgon

2011-03-17 @ 05:20:39
Kan inte sova.. Vaknar upp och tror jag blöder hela tiden?? Vad beror det på?
Kräkts som tusan har jag gjort nu på morgonen också.. Så nu dricker jag ingefära-the.
Drömmer jobbiga drömmar, att jag är i affärer med min jättemage och köper barnkläder.
Vill inte drömma detta, för när jag vaknar.. Då blir jag ännu mer osäker.

Men jag tackar den högre makten (om de nu finns) för pappan till barnet. Han är underbar, helt fantastisk.. Han är den bästaste killen jag någonsin träffat. TUR att han finns..

Jag kan inte ens förställa mig tanken om jag inte hade haft honom med i bilden. Utan fått göra detta valet själv.. Jisess.. Ne, han är undebar helt enkelt.

En annan sak.. Jag förstår inte hur jag kan vara så ovanligt pigg?? Visst att kroppen är trött ibland, men hjärnan är superpigg.. Och om jag ska vara helt ärlig.. Så har jag aldrig varit så pigg som jag är nu.

Förut vaknade jag ca 12,30 VARJE DAG, även om jag gick och la mig i tid.

Nu kan jag inte sova längre än 6 timmar.. Har alltid vilat på dagarna förut också, nu kan jag inte vila.. Hur mycket jag än försöker, igår lyckades jag vila i 30 min :P

Men som kloka människor säger (min pappa).. Ju längre du sover på dagarna/ju mer du vilar.. desto tröttare blir man.. Sov ordentligt på nätterna ist. Han är bra han min pappa :)
Jag har världens bästaste föräldrar.

Mina vänner är dom finaste som finns, pappan är helt bäst & mina djur är superduper-bäst.

Fyfan vad jag har det fint :')

My Angel

2011-03-16 @ 20:43:05

Min lille/lilla ängel, det är så konstigt.. Att man kan älska någon så mycket, och ändå gör jag det valet att jag aldrig kommer få se dig, hålla dig i min famn, pussa på dina underbara små armar.. Du är en del av mig, och en del av en annan fantastisk person. Dig hade jag älskat och skyddat av hela mitt hjärta.
Men för att jag ska klara av detta beslutet så väljer jag att tänka.. Att du åker bort en stund.. Vi vet inte hur länge du blir borta, men du kommer komma tillbaka till mig när jag är redo. Dåå, när jag väljer att behålla dig föralltid.
Det vet jag redan nu att det kommer bli den lyckligaste tiden i mitt liv. Jag kommer göra allt i min makt för att skydda dig från allt ont, överrösa dig med kärlek och kunna ge dig allt du vill ha.

Men just nu gör det så ont! Jag kollar på min mage, ser vad som händer i min kropp.. Jag känner av dig, jag känner av allt som händer så oerhört stark.

För att stå på mig, så kommer du komma tillbaka till mig! För en gångs skull ber jag, jag ber att jag inte gör mitt livs misstag nu. Min älskade ängel!

SMS-inlägg

2011-03-14 @ 11:49:30

img_1750 (MMS)

hahahahaha

2011-03-14 @ 06:52:27
oj jisess... Nu glömde jag ju nästan en skiiiitrolig sak..

Jag fick höra igår att en kompis gjorde en upptäkt i hans tvättstuga, eller ja.. Utanför i källaren..
Vet ni vad han hittade??? Jooo en SKITHÖG!!! Hahaha fyfan..
Just bajset är ju ingen höjdare.. Men jag ser massa roliga bilder framför mig..
Och jag kan inte sluta skratta åt det, för vad är det för jävla pucko som sätter sig och skiter i källaren?? hahahahaha..
"eeeh, o noo.. Jag..åå, hmmm... nä fan, jag sätter mig här.. är nog ingen som ser eller märker nått.. Perfekt, nu var tvättmaskinen klar också" Hahahahahah

Tänk om.. Man kom ner i källaren i samma sekund som denne personen satt och gjorde sitt behov. Hur fan skulle man reagera då?

Jag skulle antingen börjat asgarvat.. Eller säga "Oj, ursäkta mig" typiskt mig att kläcka ur mig en sådan kommentar..
Sen skulle jag skyndat mig att hämta en av emser bajspåsar och gett ditt denne personen.. Det behöver den..
"hörrru din orumsrena sate, du plockar väl upp efter dig?"

hahahah

cutcutcuuuut

2011-03-14 @ 06:44:28
Sitter och läser igenom gamla blogginlägg.. Alltså.. Ja.. Hahaha.. Jag har nu svårt att tro att det är jag som skrivit dom.. Men det är det. Jag är iaf glad för mitt nya liv :)) Handlingar jag gjorde förr.. Kunde jag inte riktigt stå för.
Nu står jag för allt jag gör, tänker en eller två gånger extra innan jag gör något också för den delen :))

Alkohol.. Är inte bra grejer helt enkelt..

Idag ska jag klippas.. Klippklippklipp.. Blir spännande :)

Sovrummet är ju mitt pågående projekt.. Nu är sängramen & sängarna på rätt plats.. Jävlar vad tungt :S Vill inte veta hur mycket bara sängramen väger.. En gammal i massiv furu?( heter det så?) Sen min ställbara på 80kg och sen en vanlig, den var lätt :P Jag har ätit spenat jag..

Måste få tag på en slagborr.. Går ju fan inte ens att få upp en liten tavla på väggen.. Utan man måste ha plugg, skruv & borr.. Omständigt.. Funderar på att sno med mig en av pappa när jag är där nästa gång.
Bor man i lägenhet MÅSTE man ha sånt.. Blir galen utan..

Men bilder kommer, finns vissa saker jag måste finslipa på ;)

Senare idag tänkte jag ta en pensel och fylla i lite skavanker i lägenheten.. Det behövs nu. Den är väldigt nergången..
När jag köpte den brydde jag mig inte & jag såg det inte på samma sätt jag gör nu.. Nu kryper det i fingrarna när jag ser det.
Men det är väl tur det? :D

Fixarfrasse är igång igen...gör om i mitt ...

2011-03-13 @ 18:21:35

Fixarfrasse är igång igen...gör om i mitt sovrum.. Kommer bli superduper fint :D och för en gång skull så väntar jag på något som jag vanligtvis hatar.. Men nu vill jag inget annat än just den ska komma.... Suuuck

Har massa bra musik på min lista nu.. Japp...

2011-03-10 @ 18:34:20

img_0149 (MMS)

Har massa bra musik på min lista nu.. Japp japp Skit bra skit... Take it om the floor and i can give u more.. Ne om man skulle ta och städa lite här.. Sen måla igen.. Blir ju fan aldrig klar.. Sen ska jag göra om i sovrummet också.. Hepp.. Här blire inga barn gjorda! Tjofräs

Ja.. Har inte riktigt blivit van vid det ä...

2011-03-10 @ 12:44:50

img_5220 (MMS)

Ja.. Har inte riktigt blivit van vid det ännu.. Ska boka klipptid också.. Jisess

nobody's perfekt!

2011-03-08 @ 22:20:55
Ibland undrar jag varför det ska vara så svårt.. Varför jag ska vara svår? Så mycket jag tänker, men får inte ut något i ord.. Jag är bara svår.. Och jävligt trött..

not so pink!

2011-03-02 @ 22:57:00
När man tittar närmare, får upp ögonen lite mer... Då inser man att allt är inte rosa..
Tittar du närmare och kollar dit du kanske inte alls ska titta, då upptäcker du mängder med andra färger.. En del mörka & en del ljusa.. Det beror på vilket håll du väljer att titta på.
Även om jag inte vill, så när jag tittar ser jag mörka färger.. Så mycket mörkare färger..

Drömde inatt att jag fick tvillingar, tomt...

2011-03-02 @ 12:13:40

img_7364 (MMS)

Drömde inatt att jag fick tvillingar, tomt utan dom nu :(

Rötttt

2011-03-02 @ 12:01:52

img_1794 (MMS)

Rötttt

SMS-inlägg

2011-03-02 @ 11:47:44

img_3887 (MMS)