tlöööööööött

2010-10-12 @ 16:06:46
Fyfan vad trött jag är!! Tror jag skulle kunna sova bort hela dagen idag..
Började med att jag vaknade halv 9 efter att jejja ringt mig ungefär 1000 ggr utan vidare framgång.
Gick och la mig igen, vaknade vid 10 sen upp.. grejade lite och somnade om och sov till 13, gick upp.. nu sitter jag här och är dödstrött fortfarande.. Börjar jag bli sjuk??

Helgen har varit kanonbra! I torsdag var ja med älskade malin, vi åkte och kollade på hennes & daniels hus. Ni kan inte tänka er hur mysigt och fint det kommer bli :) Såååå glad för mitt hjärtegullsskull.
Sen åkte vi hem till mig & mosade pizza och chips till en vidrig skräckfilm. Sen var det dags att sova..
Upp på fredagen halv 5 för att bege oss till ullared..
Fyfan alltså, fullt med folk och massa skit.. Näe nu dröjer det innan jag åker dit igen! Men hur som så hade jag det underbart me älskade malindarling iaf :) Sen på kvällen blev det utgång med min sötis sara!
Utgången hade ju kunnat kvitta men vi hade kul innan iaf :D Spårar alltid som vanligt..
*jag skiter it, men morsan blir vansinnig*

Lördagen åkte jag hem och sen vidare igen,´en helkväll full med mys. Wow, så skulle jag kunna spendera resten av livet. Underbart!

Nu är det tisdag och jag måste verkligen städa här hemma, ser ut som fan..

Men jag är såå trötttt.. Glo på film och slappa ist? mm, tror nog det.


take care, byebye

Good morning

2010-10-07 @ 08:13:19
Snacka om höstväder ute nu alltså, men det har ju sin charm det också. Mysigt med hösen och alla färger.. Det har jag aldrig gjort förut, varken gillat våren eller hösten då det är så grått & kallt.. Men nu ser jag hur fint det verkligen är igentligen, med alla färger :)
Jisess.. Jag har verkligen blivit en optimist.. Men jag gillar't, allt går så mycket lättare då.

Nu är det full rulle på tillvaron, massa smaskigheter framför mig :)
Idag ska jag vara med mig malindarling, efterlängtat som tusan :) Ska åka och kolla på hennes & daniels hus, skit spännande :D
Sen blir det flöt & filmmys hemma hos mig och imorgon drar vi iväg till ullared ;)

Efter ullared är det partaj som gäller!! I Skövde med bästaste Sara, ska bli sååååå kul :)))

Lördagen kommer bestå av filmmys.

Nästa vecka är inte dålig den heller då det är kaffe inplanerat med underbara människor :)

Underbart, i like!

why dont you stay

2010-10-05 @ 15:37:18
Vaknade av att jag pratade i telefonen i morses, Jejja som ringt och väckt mig..
Så klockan 8 var det dags att hoppa upp, ta på sig träningskläderna och ge sig iväg till gymmet där vi skulle dansa zumba.

Jäääklar vad jag skratta.. Haha fyfan vad det måste sett ut.. Men men man lär sig väl efter ett tag. Som tur var jag inte den enda som tyckte det var svårt, folk trillade som domminobrickor..
Efter det var jag iväg hos mamma en sväng och drack kaffe & Sen iväg på möte.

Väl hemma blev jag trött och har vilat tills nu. Härlig dag va?

Nä, nu ska jag rycka upp mig & vakna till sen ska jag iväg och städa.

Blev bestämt förut att jag ska till ullared på fredag, ska bli kul. Får se om man hittar något vettigt där.. Naglar & mys-sockar ska jag iaf ha :) Sen så är det sällskapet som räknas så det ska bli skitkul!

Evening of love

2010-10-04 @ 19:39:29
Nu ska jag göra något jag inte gjort på otroligt länge.
Jag ska dela med mig av mina känslor här i min lilla blogg..

Mitt liv är som en berg & dalbana just nu.. Men det är väl så livet är? Ena stunden är det så bra så man tror man drömmer, nästa sekund är det en levande mardröm.. Det är läskigt hur fort bra saker bara kan försvinna.

Jag har byggt upp en stor mur omkring mig och haft en speciell person på en piedestal. Så har det varit i över tre år, och det finns ingen som en har kunnat vara i närheten av att bryta denna muren.
Och speciellt inte kunna få bort den speciella personen från den platsen.
Jag har varit sluten, och har inte kunnat släppa in någon alls. Sen har jag inte kunnat älska någon ny.
Tills du kom..

När jag såg dig första gången var det som en konstig dröm. Det var som det gick elektroder i hela kroppen på mig och jag rös till. Sen varje gång jag kollade på dig var det som en blixt slog ner i mig. Hel konstigt.. Går helt enkelt inte att beskriva. Den känslan var unik, och när du sedan kom fram var jag så nervös så jag klarade knappt av att titta på mig. Man kan verkligen kalla det once in a lifetime feeling!

Att du sen skulle bli min trodde jag var för bra för att vara sant, och man kan verkligen säga att jag svävade på rosa moln. Du var min pojkvän! Det räckte med att du tog på mig så fick jag rysningar i hela kroppen och så fort jag var utan dig så saknade jag dig, så fort jag tänkte på dig var det som om det bodde tusen fjärilar i magen på mig. Jag var kär..Och jag älskade! Mer än jag någonsin kunnat tro att jag skulle kunna göra.
Med dig var jag så otroligt trygg, du kom förbi min mur hur lätt som helst och mitt hjärta fick du direkt.
Sen kom det jag trodde skulle bli det svåraste.. Den dagen du fick reda på om det mörka i mitt förflutna.. Det som nästan ingen vet om.. Då trodde jag att du skulle lämna mig. Men det du gjorde var att du höll om mig och pussade mig istället när du fått reda på det.
Jag måste drömt, för du var för bra för att vara sann..
Man målar lätt upp en drömbild om hur framtiden kommer att bli.. Och självklart så målade jag upp min drömbild om oss, hur vi skulle ha det! För du var den rätta för mig, och det är du som är Han.

Det som gör så ont nu är att veta det att min drömbild jag hade om oss två kommer du uppleva med någon annan. Du kommer ha dom känslorna jag har för dig för någon annan.
Det gör otroligt ont när man ger sitt hjärta till någon som inte känner samma.
För mig finns det bara du och du kommer alltid tillhöra en del av mitt hjärta.