Halloween

2008-10-31 @ 23:07:11
Fredag idag.
Var inne i stan med pappa förut och handlade en massa + att jag gick runt och letade efter en jacka.
Men hittade ingen så nu har jag beställt den pälsjackan jag ville ha :D
Fick också ett par jättegosiga skor av min kära pappa ett par uggs liknande, så mina fossingar kommer iaf få det varmt nu i vinter :)

Imorgon så ska jag på halloween party hos Malin & Robin, ska bli hur kul som helst. Dock känner jag på mig att min utklädnad inte kommer att bli bra då jag kommer ha fullt upp imorgon, finns ingen tid till att göra i ordning sig på.
Lite tråkigt, men vad ska man göra när ingen tid finns?
Kommer ha fullt upp med älskade ploy imorgon :)

Gud vad mina djur betyder mycket för mig, dom är verkligen mitt allt.



Nu blir det ett glas vitt & film :O)

take care, byebye

Pälsjacka

2008-10-30 @ 13:08:03
Shit vad kallt det är ute idag, helt sjukt.. Frost här ute än och klockan är 13.00 Så nu är vintern på väg iaf.
Det innebär också en ny vinterjacka, har letat efter en snygg jacka ett bra tag nu utan att hitta någon, fram tills idag.
Har hittat en jättesnygg pälsjacka som jar har blivit småförälskad i, ska bara åka in till stan imorgon så jag inte hittar någon snyggare (vilket jag knappast tror). Annars så beställer jag den imorgon och får den i nästa vecka någon gång. Längar redan efter den. Btw, detär fuskpäls. Ni tror väl inte att jag skulle ta på mig en äkta päls?? Aldrig i livet, det skulle vara många miljoner jag fick om jag skulle ta på mig den.
Är man världens djurvänn så är man :)


Nu ska jag ut i kylan och ta hand om djuren som är ute.





Take care, byebye

Ploy

2008-10-29 @ 18:03:21
Redan onsdag.. Nu går dagarna faktist ganska fort och det är skönt det, då kommer Jejja hem snart :)
Att dagarna går fort beror nog också på att jag ser fram emot lördag då det blir halloween party med Malin, ska bli så kul :D
Nästa helg hoppas jag på att jag får spendera en dag med Aous, men det beror på hur hon jobbar. Så det är bara att hoppas på det bästa :)

Jag skrev ju i måndags att jag hade varit och provridit en häst. Vet ni vad?
Han kommer hem till mig på lördag :D Så himla kul & jag är sååå glad  :D
Så det förklarar min rubrik, han heter nämligen Ploy :)

Nu ska jag strax gå ner och färga håret, sedan blir det ansiktsmask, noppra ögonbrynen, måla naglarna osv.
Måste ju ta hand om sig, man kan ju inte se ut hur som helst ;)



take care, byebye

Miss you <3

2008-10-27 @ 20:23:47
Herregud, det har bara gått 2 dagar och jag saknar jejja som fan redan. Känns som tiden står stilla.. Går stup i kvarten och tänker slå fram jejja i telefonboken, men kommer då på att det inte är någon idé att ringa.
Usch, jag vill bara att tiden går fort nu så att hon är hemma snart igen.
När hon kommer hem väntar iaf hemmagjord glögg & äggtoddy som jag ska göra :) Vi har ju börjat med den traditionen att ha glöggfest, och detta året är inget undantag.

På tal om glögg så var premiären igår, riktigt gott var det. Speciellt nu när jag börjar bli sjuk med så är det bara varma drycker som glider ner.

Idag har jag varit och provridit en häst för ev köp. Jag hoppas verkligen att allt kommer gå vägen.
Guuuuud vilken nallebjörn, och dom ögonen han hade.. Jiiiisess dom utstrålade snällhet som bara den.
Hoppas verkligen att allt går som det ska, då kommer både jag & norpis bli överlyckliga om den stiliga herr nallebjörn kommer hit för att bo hos oss. :)


Nu ska jag krypa ner i soffan och dricka något varmt.
Take care, byebye

Egypten

2008-10-25 @ 15:30:33
Ja, inatt/imorgon bitti åker älsklingsjejja till Egypten för att stanna där i två veckor. TVÅ VECKOR.
Hon har precis kommit till Sthlm nu. Saknar henne redan som en idiot och hon har inte åkt än.
Känns jättetomt, vet hur det var förra året hon åkte och var borta. Usch vad jag saknade henne.. Kommer sakna henne ännu mer nu.
Pratade nyss med henne, riktigt sorgligt att lägga på. Men vi skulle höras en sista gång i kväll.. Känner redan nu att jag kommer börjar lipa. (Ja, jag har väldigt lätt för att gråta när det gäller dom jag tycker mycket om).
Har sagt till henne att hon ska stanna hemma, men det går inte. Förutom en sak som kan få henne att stanna, välidgt sugen på att försöka fixa den saken. Men får inte vara så ego, utan vara glad för hennes skull. Hon kommer få det jätteskönt och roligt där nere :)
Men usch ändå!


Blev riktigt rädd igår också över en nära vän. Tur nu att allt har gått så bra som det har gjort och att du mår bra :)
Men usch vad orolig jag har varit för dig hjärtat!

Nu ska jag fortsätta att jobba här hemma..
Ciao

Via Dolorosa

2008-10-24 @ 22:12:41
Helg nu igen.. Även denna helgen bli en skön hemma kväll :)
Gjort våfflor som jag satt och mumsade på till Idol.
Herregud, Kevin & Robin B kan verkligen verkligen verkligen sjunga. Vill bara lyssna mer på dom :)
Så som ni märkt har jag hittat mina "Idol-favoriter".
Nu sitter jag här och slökollar på singing bee, dom sjunger ju lika bra som jag ;)

Fick reda på en sak förut som gjort mig regält orolig, usch hoppas verkligen att allt går bra med dig gumman..
Vet inte alls vad som händer med dig nu :/ Avsyr att inte ha någon koll på vad saker och ting sker.
Men imorgon, då ska jag ta reda på hur det är med dig.




På internet hittar man verkligen ALLT.. Så har suttit här nu och tittat igenom en hel del bilder..
Vet inte varför men jag blir som paralyserad, när jag misstänker att jag kan se dig så ska jag bara stänga ner hela sidan för att slippa se dig. Men jag kan inte, jag fortsätter tills jag ser dig. När jag sitter och tittar på dig så rusar tankarna i huvudet på mig. Det jag tänker på nu när jag ser dig är hur illa jag vill göra dig. Jag önskar dig allt utom det som innebär lycka & kärlek. Finns inga ord för vilket hat jag känner för dig, det går bara inte att beskriva..
Men med hatet så växer jag starkare, mycket starkare!
När jag är stark nog, då kommer det komma ut. Då ska jag göra allt som står i min makt för att.. Jag vet inte. Varna andra? Upplysa andra?
Jag har en hel del stora ärr nu pga olika ingrepp jag gjort under mitt liv vilket då ha varit nödvändigt för att jag ska må bra.
Men det största jag har det syns inte på utsidan, utan det sitter på insidan. Inristat! Det är du som har gjort det, jag kommer aldrig förlåta eller acceptera dig eller sånna som du så länge jag lever!


Trevlig helg på er.
Take care, byebye

Ge upp hoppet??

2008-10-22 @ 22:02:52
Igår tillbringade jag dagen med Sara & Casper, det var mycket roligt. Måste ses oftare!
Den lille sötnosen är ju hur go som helst, finns ingen finare än casper.

På eftermiddagen kom kära Aous och hämtade mig så åkte vi in till stan för att fika. Det var hur kul som helst, och måste göras om snart. MEN Det får INTE dröja så länge som det gjorde tills vi tog denna fikan :)



Ibland så känns det som man ska ge upp hoppet när det gäller att tro & hoppas.. För ärligt talat så leder det bara till att man blir besviken, och jag orkar inte bli besviken längre.
Men det sägs ju att man aldrig ska sluta tro, men måste det göra så ont?




Dags att kika film..
take care, byebye

Hatar sömnsvårigheter & svinig dotter!

2008-10-20 @ 11:12:34
Vet inte vad klockan var när jag kom i säng i natt, och inte nog med att jag låg i sängen, kunde inte somna där på flera timmar.
Har tagit bort mina klockor i mitt sovrum nu, får bara mer panik då jag ser vad klockan är och jag inte kan sova.
Men idag tog det fan priset.  Min mamma har haft ont i sin fot i ett x antal dagar nu, den har svullnat upp helt utan anledning och hon kan knappt gå på den.
Så kommer hon in till mig halv 9 i morse och frågar om jag kan följa med henne till vårdcentralen eller sjukhuset (?)
Just då var jag inne i min djupsömn och hade ingen aning om vad hon babblade om. Så väckte hon mig en timma senare och frågade igen, då svarar jag :"-Nej förlåt, jag kan inte... Jag är för trött"
Vad fan är det för jävla svar eller? Vadå för trött? Man är aldrig för trött för att följa med sin mamma någon stans om hon har ont! Fyfan för mig alltså..

Nu sitter jag här och har ingen aning om vart mamma är då jag inte kunde se till att vakna till ordentligt, så antingen är hon på vårdcentralen eller på sjukhuset, och vet ni vad det bästa är? Hon har INGEN MOBIL! Det gör att jag blir ännu mer ångerfull och orolig. Men det är rätt åt mig antar jag när jag betett mig på det sättet jag gjort.

Det jag kan göra nu är att göra det bästa åt saken och "fjäska" för henne. Ska komma på en överaskning hon ska få när hon kommer hem, vet bara inte vad än :/
Hade kunnat göra hennes favorit maträtt (man brukar ju bli rätt hungrig efter att ha varit på sjukhus, det blir jag iaf).
Men då vårat kylskåp är tommare än saharaöknen så är det inte så lätt.

Skitskitskitskit, dumma dumma dumma CAMILLA..


Nej, jag måste komma på något nu. Hejdå!

Gravid i 8:de månaden

2008-10-19 @ 16:10:53
Gud vad jag tycker rubriker är jobbiga, kommer aldrig på någon bra rubik... Men nu var jag allt lite lurig ;)

Helgen har jag spenderat hemma med att hjälpa pappa en hel del, skönt att vara ute och jobba + att det har väl ingen dött utav? Nyttigare än att springa på krogen och spendera alla sina pengar & bli stupfull.

I natt så drömde jag en mycket knepig dröm. Jag drömde att min mage började bli svullen (som den kan bli ibland.) Sedan fick jag ont i den så då tyckte jag att det var lika bra att kolla upp det. Där på sjukhuset fick jag reda på att jag var GRAVID i 8-MÅNADEN. Utan pojkvänn satt jag där helt förbryllad och undrade vem fasiken som kunde vara pappan. Sen åkte jag hem och dagarna gick...
Sen en dag var jag inne i stan och kikade på kläder till mig och den lille i magen.. När jag väl står i kö:n på H&M För att betala mina kläder.... Så går vattnet... Så det var bara att lägga ifrån sig kläderna lite snällt för att åka in till förlossningen.
Då detta bara var en dröm tycker jag en sak var konstig, förlossningen gjorde SÅÅÅÅ ONT! Kändes som hela....Ja ni vet vad, skulle gå sönder.. Hujjamig vilken smärta..
Sen efter ett tag får jag upp världens sötaste lilla kille på magen, så fina ögon, så små fina händer och så lite småhår på huvudet. Gud vilket fint barn!

Sedan gick dagarna.. Jag & lillkillen + Mamma & Pappa gick runt i skövde och köpte allt möjligt till det lilla knytet. (Ni som vet hur bortskämd jag är kan tänka er hur bortskämd det lilla barnet blev).

Sen satt jag och myste med min lillkille i soffan i min egna lägenhet (?) och allt var hur gosigt som helst och DÅ, DÅ vaknade jag.. Fatta vilken ångest jag fick när jag vaknade, jag undrade först vart min lillkille var, tills jag fattade att jag bara hade drömt.. Men usch vad tomt det känns nu.. Och nu har jag ändå varit vaken i över 6 timmar..
menmen, nu var det bara en dröm. Men den drömen var himla mysig :)
Tur att jag får träffa Casper på tisdag så min lilla ångest försvinner lite iaf :P

Take care, byebye

Fredag

2008-10-17 @ 22:12:52
Var ett tag sen jag skrev här nu igen..
Har väl hänt en hel del den senaste tiden, men det är inget jag tänker skriva om här så därför har jag inte skrivit något alls.

Nu är det helg igen och jag tänker faktist vara hemma hela helgen, vilket verkligen var ett tag sen nu. Men det ska faktist bli skönt. Måste vara själv lite nu och tänka igenom saker & ting....

Jag är verkligen tom på ord, vet absolut inte alls vad jag ska skriva.

Hur som helst, på tisdag ska jag in till skövde & träffa Sara och Casper. Ska bli så kul att träffa lille plutten igen, var så längesedan nu. Saknar både han och hans mamma.

På tal om att sakna människor, AOOOOOOUUUUS!!! Det är någon jag verkligen saknar, hon är så klok hela tiden. Får mig verkligen att se klart på saker och ting. Vi måste ses snart nu gumman, nu måste jag verkligen kunna se klart på saker och ting :/.

Nog nu, kommer inte på något mer. Nu ska jag gosa ner mig framför tv:n igen med saft och massa gott att äta.

take care, byebye

Trött

2008-10-08 @ 19:19:56
Snacka om att jag är trött. Fyfan vilken jobbig dag det har varit idag. Tur att jag gå kväll imorgon, älskar att jobba kväll :)


Helgen har jag skrivit om och i veckan har det inte hänt alls mycket, bara jobb typ. Sen var jag i Tibro uppe hos Jonas lite igår med. Annars så har jag bara suttit hemma då jag inte jobbat.

Imorgon kvar sedan helg. GUUUUD vad skönt, och vad kul jag och Malin ska ha med vårat besök :D not gonna tell you mooore about it.. ;)


Det som stör mig som fan är fortfarande hur jag blev behandlad på kss i lördags. Att jag blev/är så förbannad över det är att jag blev sårad när dom antydde något sådant, speciellt när jag hade så ont så jag grät.
Man kan inte säga så till människor, jaaa jag vet att sjukhusen ska vara hårda mot sånna som har druckit alkohol för dom innebär mycket pengar och arbetskraft MEN man måste se skillnad.
Hade jag supit mig redlöst och åktin för att jag var för full då förstår jag helt varför de hade varit elaka mot mig.
Men nu var det såhär att jag var ute på krogen, hade kul med mina vänner och PANG i magen. Jag hade inte bett om det, det jag var ute efter var en trevlig utekväll (innehöll sprit) med mina vänner.
Sen fick jag åka in för jag hade så ONT inte att jag var FULL.
Frågan är om dom skulle vara lika elaka mot en 50-årig partinisse som kommer in för han har brytit bener på fyllan..

Jag tycker det är FÖRJÄVLIGT!!!! Era förbannade jävla kommentarer kan ni fan hålla för er själva, inte säga det rakt ut. JAG KOM IN FÖR MAGSMÄRTOR, det ska det handla om. Inte att jag hade druckit. 
Sen undrar jag hur många som blir hämtade från krogen som inte har druckit. 
+ tänk på en sak, när man dricker har man betydligt högre smärtgräns (och min är otroligt hög i vanliga fall). Jag säger bara det -TUR ATT JAG HADE DRUCKIT, FÖR FYFAN VAD ONT DET HADE GJORT OM JAG INTE HADE DRUCKIT. 

Fyfan vad arg jag blir när jag tänker på det + sårad. Vet inte när någon fick mig att må så dåligt igenom att kränka mig. 

Nästa gång ska jag fan vara mer än halvdöd innan jag söker vård här i skövde iaf och ärligt talat?? Hur jävla bra är det? 
Vad duktiga ni är på akuten när ni får era patienter att känna så, det är bra att ni visat sådant medlidande era nykterister!

Nä fyfan, nu blev jag på för dåligt humör för att fortsätta skriva här. 

Extra mycket kärlek till Katrin & Malin som verkligen tog hand om mig & försvarade mig. + Extra mycket kärlek till Jessica för dina telefonsamtal och medlidande. Det är ni som visar vad äkta vänskap är. <3 

 

Herregud, vilken helg.

2008-10-05 @ 19:59:54
Ja, det kan man verkligen säga.
Ifredags tog jag det bara lugnt men igår blev det utgång med gänget. Vi hade jättekul & allt var hur bra som helst, tills vi skulle hämta jackorna så var det någon jävla dåre som armbågade mig ett flertal gånger i magen. Det är ju inte så farligt om man inte nydligen är opererad. Gud vilken smärta, som tur var kunde katrin "fånga" mig innan jag föll ihop.
Så vi satte oss vid ett bord och väntade på att det skulle bli bättre, vilket det inte blev utan det blev bara sämre, så jag satt och storgrät verkligen.
Då från ingen stans dyker en vänlig själ upp, han ringde ambulansen och var hos mig tills dom kom. Hur go & snäll som helst, TACK så jättemycket av dig. Det visar att det finns bra människor, skulle alla vara som du skulle det inte finnas några problem.

Så det blev färd till akuten & jag blev inlagd. Malin & katrin kom i taxi strax efter men av någon anledning fick dom inte komma in till mig, utan dom satt i väntrummet i flera timmar innan dom fick komma in till mig. Jag har verkligen världens bästa vänner. Dom ställde upp för mig & sa emot läkarna när dom var dumma, höll mig i handen hela tiden och hjälpte mig med allt.
Jag har verkligen världens bästa vänner, jag kan inte ha det bättre :)

Nu ska jag vila igen. Lovar att jag ska försöka uppdatera bättre :)

Take care, byebye