******

2008-09-29 @ 21:24:16
Hade skrivit ett jättelångt inlägg, men vips såär det borta. Nej nu skiter jag i det..
Nu får ni vänta ännu längre, nu ska jag ner & träna magen.


Hejdå

******

2008-09-29 @ 21:24:16
Hade skrivit ett jättelångt inlägg, men vips såär det borta. Nej nu skiter jag i det..
Nu får ni vänta ännu längre, nu ska jag ner & träna magen.


Hejdå

Utgång, inget race & jobb

2008-09-23 @ 19:58:40

Yes, det är mina senaste dagar det.
HERREGUUUUUD säger jag bara, vilken helg!! Shit vad roligt jag har haft, speciellt i lördags ;)
Så tack så mycket Malin för det <3

På söndagen var det meningen att vi skulle åkt på race, men det var vi lite för trötta för. Tråkigt nog så var det nog det bästa valet att stanna hemma ändå, hade inte vart så trevligt att gå på race med den bakfyllan.

Igår fyllde min kära mor år (grattis till henne). Sen har jag jobbat igår och idag.

Men inget slår dagen idag, vilken tur jag har. Bara att hoppas på nu att det bli fler tillfällen man kan träffas.
Vet att ni inte förstår ett smack, men än så länge får det räcka.


Som sagt var, har inte så mycket att skriva om :/

Just det, jag är BÄST med katter. Försök att få två vildkatter att komma fram och äta ur handen på er på första försöket. Det ni ;)

Fått mitt löshår idag, så nu ska jag gå och fixa håret!

byebye

Alcoholic bullshit

2008-09-20 @ 00:46:23
yeaaaah it's true.
Efter en & en halv liter vin & ett x antal shot, så tyvärr är det detta som blir av det.
Men vad har jag lärt mig av kvällen? Hmpf, att PRIORITERA sina vänner ( ? ) Eller kan man ens kalla det vänner när man prioriterar något annat som det ist? Det enda jag kan säga är att jag tycker det är tragiskt!! Du var en av mina bästa vänner, på ett år förstår jag inte vad som hänt? Jag har försökt, men det krävs TVÅ för vänskap!!
Det enda jag kan säda är att man vet vems ens riktiga vänner är... Ni vet vilka ni är hjärtan, OBS!! Har jag inte pratat med er på TVÅ månader, ta inte åt er darlings. Men tyvärr det är inte det man kallar VÄNSKAP!

but btw, era snuttisar som kommer in här och läser, ni är mina vänner (inte mer tyvärr). Men det visste ni redan innnan ni kom hit ;)

En låt som jag fastnat för är den här:
Jolene
Please dont take him just because you can
You could have your choice of men
But I could never love again
Hes the only one for me, Jolene


But ho's my man (?) btw jag gillar låten..

Nu blir det kräftätanade (öööööh, ja efter 18-19 synd att ni andra puttinuttor inte kan äta efter den tiden)


yeaaaaaaaaaaah, ge mig kritik efter detta inlägg, jag tål och jag står för det (till skillnad från en del andra falska jävlar) !! Namn som sagt var nämner jag inte i denna  blogg om jag inte tycker väldigt mycket om er!


take care sweeties, byebye

Hitvarning??

2008-09-19 @ 11:20:33

Satte på tv:n så kom jag in på ztv, så var det "veckans hitvarning"  mec "The veronicas - untouched" 
Hitvarning för mig innebär NYA låtar, men tydligen så är det inte så för ztv. 
Man märker att det händer väldigt mycket för mig nu när jag börjar kommentera allt & inget. Herregud, börjar jag bli "bloggberoende" ( ? ) Är man inte det om man börjar kommentera saker som är helt oviktiga? 


Hur som helst, nu bara jag väntar på att jag ska få mitt löshår. Det kommer bli sååååå snyggt ;) 

Usch, hade världens mardröm inatt. Jag & Malin var hur osams som helst, så när jag vaknade nu i morses så visste jag inte om det stämde eller inte, vilket det naturligt vis inte gör. Men ändå, får nog ta & ringa till henne och säga hur mycket jag tycker om henne. 

 Hihi, jag har världens tur för jag har världens bästa vänner. Sådeså <3
Sen har jag världens bästa gudbarn också ;)

Save the sharks

2008-09-18 @ 16:08:31
Var precis inne & läste på aftonbladets hemsida så läser jag något så otrligt gulligt. Det handlar om en liten kille på sex år som vill rädda hajarna. Han började när han var fem år, FEM ÅR!!! Hur gullig är man inte? Och verkligen moget gjort.

Ni kan läsa mer om detta på:http://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/article3338351.ab

Namnlistan (som ni verkligen ska skriva på) finns här: http://www.savethesharks.se/default.aspx

Dedicated to you Sara

2008-09-17 @ 23:53:14
Exakt, detta är bara för din skull Sara. Känner inte alls för att skriva idag igentligen. Men jag vet att du blir så ledsen om jag inte gör det ;)


Idag har jag haft min "skönhets-dag", efter att ha spenderat ca 2 veckor inlagd på kss kände jag att nu var det dags att fixa till sig lite ;) Väldigt nöjd är jag.

Ska fixa i ordning mitt hår med, kommer bli såå snygg när det blir klart. Lovar att lägga upp bilder här när det är klart.

Just nu går mina mesta tankar på om jag ska läsa eller inte, om jag ska det så innebär det flytt (vilket jag inte är så sugen på). Men samtidigt så ska väl inte det vara hindret för att bli det man vill vara? Sen finns det helgen & lov som jag kan komma hem på. Sen är Göteborg en mycket härlig stad, men jag kan inte tänka mig själv vara en del av den.
Herregud, jag är tjejen med 1 häst, 2 hundar och 6 katter (får inte glömma x antal fiskar också).  Kan knappast ta med mig alla dom ner dit, då måste jag välja vem jag ska ta med. Hur lätt är det när man älskar alla lika mycket!
Pendla är ett alternativ, vilket kommer bli sjukt jobbigt i längden. Men tycker man om något/någon väldigt mycket så är avståndet inga problem.
Finns så mycket här hemma som jag inte vill lämna, förutom djuren finns min familj & mina vänner. Sen finns en till liten krabat och det är Casper. Flyttar jag kommer jag inte se hur fort han växer, när hans första tand kommer, när han börjar krypa, stå, gå osv. Det är verkligen sådan tid som inte kommer igen, och är det något man ska missa på grund av en utbildning?
Jag kanske ska vänta med utbildningen något år, gud vad svårt.

Hur som helst, till helgen ska det bli såå kul. (Äntligen har jag ork till att börja göra något)
På fredag ska jag fira mamma som fyller år (grattis till henne).
På lördag blir det utgång med Malindarling
På söndag blir det att se på race (snacka om kallt, men ack så kul).

Sådär, detta får duga för idag.

Take care sweeties, byebye

Killar, vad sysslar ni med???

2008-09-15 @ 21:00:50
Äntligen så vet jag vad jag vill göra, och det är att börja läsa igen. Tror jag har hittat rätt nu och jag längtar efter att få börja läsa. (Trodde aldrig att jag skulle säga detta, men nu är jag så motiverad så jag vill börja på en gång)
Tyvärr kan jag inte börja på en gång då jag måste göra klart det jag håller på med nu, men man kan ansöka och se om man kommer in ;).Något jag inte förstår är VAD FAN VISSA KILLAR HÅLLER PÅ MED???
Här har ni de bästa tjejerna ni kan tänka er att ha, som gör allt för er & ställer upp hela tiden. Vad fan är tacken för det? Erat sviniga beteende och brist på att visa uppskattning?
Var glad för vad ni har, jag kan garantera er att alla inte har det lika bra som ni.
Jag kan samtidigt säga att det finns tjejer som får ta och skärpa till sig också för den delen, som missar vad som finns precis framför näsan på dom i stävan efter något annat. Ni tjejer är inte ett skit bättre än sviniga killar.
     Vad är det som kommer sig att det blir så? Vem förtjänar att bli behandlad så illa? Sen största frågan är hur någon kan ha hjärta till att behandla någon så illa.
Men dom som blir svikna av både tjejen/killen varför har inte dom träffats? Så kan ni sviniga killar & tjejer hålla er till varandra istället för att göra någon annan sårad.


Nej tack och lov vad skönt det är att vara singel och slippa sånna problem :)

Sen kan jag bara säga GRATTIS till ni som har hälsosamma förhållanden utan bråk, utan det är ren kärlek som förgyller tillvaron. Ni är så söta så det finns inte, sådant förhållande vill jag ha när jag blir "Stor".

Än så länge har jag det hälsosammaste förhållandet för mig, och det är att inte ha någon partner. Med de planer jag har finns inte den platsen helt enkelt och inte den drömbilden jag har.
Men man ska aldrig säga aldrig, någon dag kanske min blivande kommer snabbare än väntat.
Men tills dess så kommer jag leva det liv jag har & som jag är mycket nöjd med.

För mig kan det inte bli bättre då jag har världens bästa familj & världens bästa vänner + alla mina älskade djur.
Just nu lever jag mitt liv, och vet ni vad? Det känns UNDERBART!

take care sweeties, byebye

"In my heart there'll always be a place for you for all my life"

2008-09-13 @ 20:52:30
Blödig rubik va? Jo ja vet, men den är också sann. Sådeså!


Nu ska vi se om jag kan skriva ner något vettigt.
Jag börjar bli så otroligt rastlös, känns som jag orkar med allt i hjärnan men kroppen orkar inget. Snacka om störande :/
Något annat störande är min mage. Har alltid tyckt om den, så började det med att jag fick operera bort blindtarmen som jag har ett halvlångt ärr efter och sen nu 2 stycken till. Inte nog med det JAG FÅR INTE SOLA PÅ ETT HALVÅR!!!  Först tänkte smarta lilla jag att det är ju ingen fara eftersom det börjar bli höst så solar man ju inte ute och solarium måste ju gå bra? Men NEJ.
Jo visst, jag dör inte om jag solar innan men ärren blir fula av det. Det är något jag ska ha hela livet så då får jag välja mellan att vara blek & fin mage eller brun och ful? Tur att det finns brun utan sol ;)
Så fort magen läkt är det dags att träna den känns det som just nu iaf, usch vad jag hatar min lilla mage just nu. Helt svullen & äckliga sår. Svullen är den ifs på grund av ingreppet så man kan ju hoppas på att magen blir som förr snart :)Denna bilden bjuder jag på, så tänker ni säkert :"hmpf! Det där lilla"  Och ja, det är litet och minsta ärret jag har. Men såhär ont som jag har haft har jag ALDRIG haft och då har jag gått igenom en hel del. Så när ni tror att ni kan mäta den smärtan, då är ni jätte välkommna att säga "Det där lilla"  ;)


Slut pratat om magen nu.

Lördag idag alltså? Och vad händer? INGENTING, sitter här i min ensamhet och tycker synd om mig själv. Hade inte varit helt fel alls om man hade haft en gosig famn att krypa in i. Men nu är det ju inte så tyvärr, och igår mina kära var jag nära på att göra något dramatiskt (enligt mig) nu blev det inte så och tur var väl det.

Det fanns en speciell person som hade den där underbara famnen man bara kan drömma om, man kände sig så trygg i den, så varm så underbar helt enkelt. Precis som den personen var, du var underbar hela du. Jag skulle kunna ge vad som helst för att kunna få ligga i din famn igen och titta på någon film. Även om filmen var urusel så kunde jag inte ha det bättre. För jag var hos dig och du höll om mig.
     Att ligga & trängas i en tvåmannasoffa som var trång att sova i själv kunde inte vara underbarare att sova i när du var med, att ligga på ett hårt golv kunde kännas som man låg på moln för du var där. Som sagt var, det spelade ingen roll vart  man var eller hur man skulle sova, du var där, du höll om mig & du sov med mig. Du var till och med min "stöttepelare" då jag inte såg filmen från sängen.
     Det är sånna här dagar jag tänker extra mycket på dig, hur mycket jag saknar dig och hur mycket jag hade viljat berätta men aldrig kunde. Varför just du? varför? Jag saknar dig så enormt!Take care sweeties, byebye!

Rökare "diskrimineras"?

2008-09-13 @ 00:51:10
Nu börjar jag undra på allvar hur en del människor börjar tänka.
Visst jag förstår att man förbjöd rökning på klubbar,fik etc. Då det knappast kan vara trevlig för en icke-rökare att utsättas för så mycket rök.
Sen kom lagen om ex sjukvårdspersonal inte får röka i arbetskläder utan behöver då stämpla ut, som nu lett till hel förbud. Det kan jag på ett sätt förstå, hur trevlig kan det vara att ligga där hur sjuk som helst på sjukhuset och när man väl ska få hjälp så stinker det rök och "bolmar ut rök" ur munnen på sjukvårdspersonalen.

Men nu ska sjukhusen (iaf kss) bli "doft-fritt" detta innebär att även patienterna ska vara "doft-fria" alltså inte lukta rök.
SNÄLLA NÅGON????? När jag låg inne på sjukhuset nu (vilket var ganska länge) så var höjdpunkten att man kunde gå  ner och röka. Något kan man väll få "unna" sig när man har ont?
NEEEJDÅ! Nu ska man ligga där och pinas av både smärta & abstinensbesvär.

Jag tycker fanimig att det har gått för långt nu, sen läste jag i GT att något jäv** pucko tycker att man ska förbjuda försäljning av cigaretter. Man kan ju undra vad din last är? Eller är det någon "felfri" människa kasnke?

Och JA rökning luktar illa, och vissa utsätts för passiv rökning. Så visst vi rökare får ju respektera andra och inte blåsa folk "rakt i ansiktet".

Men att det har blivit sånt här ståhej om rökning gör mig förbannad.
Men visst OKEJ lägg ner kraft på att komma på mer förslag om rökningen och hur den ska undvikas, skit i att det finns andra världsproblem som svält, krig & sjukdomar. När ni ändå skiter i världsproblem så går det lika bra att skita i vad som händer i sverige och dess lagar.

HUVUDSAKEN ÄR JU SOM SAGT VAR RÖKNINGEN! Herregud, att VUXNA människor inte har bättre för sig.

Så nu har jag fått ut mina tankar om röking så nog om det.

take care, byebye

"So what?"

2008-09-11 @ 19:31:32
Som jag tidigare skrev så var jag på sjukhuset i förra veckan. Tyvärr fick jag åka tillbaka i söndagskväll och blev inlagd igen. Men nu är jag hemma igen efter en massa prover,smärtstillande,smärta, undersökningar och operation.
Så nu får man hoppas på att jag snart blir mycket bättre :)

Har inte så mycket att skriva då jag bara spenderat tiden på sjukhuset och där har det inte hänt speciellt mycket.Har alltid tyckt om Pink's låtar, och hennes "nya" är inte dålig den heller. Älskar ref i sången, den är så härlig ;)

So so what?
I'm still a rock star
I got my rock moves
And i don't need you
And guess what
I'm having more fun
And now that we're done
I'm gonna show you tonight
I'm alright, I'm just fine
And you're a tool
So so what?
I am a rock star
I got my rock moves
And i don't want you tonight

Eller hur? ;)

Wellwell, när jag kommer på något vettigt att skriva och orken kommer tillbaka så DÅÅÅ är jag också tillbaka ;)

Kisskiss, byebye

Sicksicksicksicksick

2008-09-06 @ 23:02:21
Hej sötnosar.
Anledningen till att jag inte har skrivit här på ett tag är för att jag har legat inne på kss (troligtvis njursten).
Men nu är jag hemma och får se hur långvarit det blir. Har varken orken eller kraften att skriva här men nu vet ni varför.
Skriver när jag är bättre så ha det så bra så länge.Tack så mycket alla ni sötnosar som förgyllde mina dagar med besök/presenter/telefonsamtal. Det gjorde att dagarna gick lite snabbare, älskar er mina små hjärtan <3


Take care

-"Har du bajsat på dig på sistone?"

2008-09-01 @ 22:22:03

Godkväll gott folk.
Här trodde jag att jag hade ryggproblem igen, så idag var värken värre och jag fick åka till vårdcentralen istället för jobbet. 
Där fick jag ett mindre roligt besked och förvånande om inte annat. 
Problemet var inte ryggen utan något helt annat, nåja skulle bli bättre nu ikväll (om jag hade tur) vilket det inte har blivit.
Så jag antar att det blir återbesök imorgon och inte jobb för min del. 
Alltid lika roligt att man inte kan bli vanligt sjuk, nejdå ge mig dom mest knepigaste sjukdomarna. 
Men vad ska man göra? Jag är van nu, alltid varit såhär och kommer säkert fortsätta. 
Nu är det bara att hoppas på det bästa, mer än så kan man inte göra :) Haha, igår kväll när jag inte kunde sova gjorde Sara mig sällskap på msn. Det ledde till att vi spelade spelet: sanning eller konsekvens. Herreguuuuud vilka frågor :D Kändes som att jag skulle dö här vid datorn så roliga var dom.
Så ja, min rubrik kanske ni undrar över? Men det var en av alla dom dumma frågorna som kom.
Herregud säger jag bara, visste inte att man kunde ha så roligt över msn. Men det kunde man ;)
Så tack för en rolig speltur på msn igår kväll/natt Sariz.


Har inte orken att sitta kvar här och skriva, så nu ska jag gräva ner mig i soffan eller sängen och välkommna smärtan med ett otrevligt leende!!

Take care, byebye