god mooorgon

2011-03-31 @ 08:30:25
Idag är jag lite tröttare än vanligt, men blir pigg snart :))
Idag kommer min bästa vän, med andra ord.. ; Pappa!
Han ska hämta min älskade emspems, till helgen ska Malin & Daniel ha emspems på prov.
Då jag känner att det blir för mycket just nu, sen drar han när vi är ute och går.. Det sa min mamma till mig att så får han absolut inte göra, och jag måste tänka på magen ^^..
Men som sagt.. Malin & Daniel kommer inte ta hand om emser för all evighet, utan bara som avlastning för mig :)
Jag är säker på att det kommer gå kanon bra. Han kommer verkligen bli bortskämd där borta i axvall ;) Han vet precis hur han ska titta på Malin för att hon ska öppna kylskåpet och hitta en mumsbit till honom.
Haha, Smart hund <3

Jag har verkligen världens bästa vänner! Dom som finns kvar vid min sida så att säga.. En del är nya, andra gamla som man tagit upp kontakten med igen, och så finns dom som alltid varit vid min sida.

Men det är inte en självklarhet att dom man älskar står kvar, det har jag verkligen märkt nu!
Dom tänker nog inte på hur mycket det sårar när dom gör så, och vad beror det på? Skulle jag vara en sämre vän bara för att jag får bebis? Det är inte så att hela mitt liv slutar nu.
Jag förstår inte riktigt, hur vissa människor kan göra så?  Nu menar inte jag några ytliga vänner som tagit avstånd.. Utan detta är närma vänner, sånna som har en plats i hjärtat..

Men, jag får helt enkelt se det som deras förlust.. (Det lät otroligt kallt) Men vad ska jag göra? Jag tycker det är skit tråkigt, är väldigt ledsen över det och det gör ont! 
Men det finns inget jag kan göra åt saken, jag tänker knappst göra abort för att mina vänner ska "komma tillbaka"
Det är bara att gilla läget som det är, skaka av sig det. Tänka att, gör dom såhär så var dom inte värda en plats i mitt hjärta + att dom inte var de jag trodde.

Det här med att skaka av sig saker och lämna saker bakom sig.. Har jag märkt inte är så lätt för alla ^^.. Kanske beror på att vissa inte vill.. Men sluta klaga då för tusan..

Jisess,.. Vad jag skriver? Det kanske är jag som  har blivit en elak kompis??? who knows..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback