-"Ska du med till helvetet"?

2008-08-31 @ 18:24:18
Haha men skämt åt sido, klockren kommentar och jag har för dålig fantasi om en bra rubrik.

I fredags var det förfest hos Sara vilket var mycket roligt, mycket singstar trevligt folk och fylla.
Synd bara att du inte kunde följa med ut Sara :(
Väl nere på staden träffade man en hel del godingar vilket var mycket trevligt. Vi träffade på Johnny som följde med mig & Jejja till vatra vilket blev sjukt kul.
Sen kanske det inte slutade så bra för johnny den kvällen men gud vad du var rolig :D
Så tack alla sötisar som förgyllde min fredag, den var underbar.

Igår gjorde jag inte något alls, gjorde sängen sällskap hela dagen ungefär. (Eftersom jag tydligen inte fick sova mer när klockar var SJU på morgonen :P) Sen när jag väl hade vaknat till liv så tillbringade jag tiden i telefonen med söta Sariz vilket var mycket trevligt. Var evigheter sedan sist, kommer ihåg när vi var yngre då vi bodde i telefonen ihop. Vi kunde prata i timmar även fast vi träffades varje dag i skolan och efter skolan :D Roliga tider det.

På tal om roligt så hade jag så fruktansvärt ont i min rygg efter karusellåkande med jejja & johnny i fredags. Så idag tänkte jag att jag skulle rida lite för har man ont i ryggen ska man inte vara still :)
Men rida med en helt fel säkerhetsväst och en häst som snubblar så är inte ryggen så bra sen.
Vilket jag verkligen känner av nu. Den gör så förbannat ont så det finns inte, har smörjt in mig med muskelsalva och tagit ett par piller men det hjälper inte. Sist jag hade sådan här värk blev jag inlagd på kss, vilket jag inte har tid med nu. Jag jobbar ju där, då har jag inte tid att ligga där.
Så håll tummarna för mig gott folk att min rygg repar sig så jag slipper åka in så jag kan gå och jobba imorgon. Förövrigt så trivs jag som fisken i vattnet där jag är nu så det ska bli riktigt kul att gå och jobba imorgon :)

Måste tillägga några roliga kommentarer från helgen.
-"Camilla, ska du hänga med till helvetet? Inte det?(somnar mot en stolpe vid voda)"

Jejja står i ett annat rum och hör mig börja höja rösten och är irriterad till max.
-NE-E Johnny, SOV NU!!!
-DUNK!
-Åå, fan vad bra.

Jag vaknar helt skräckslagen av att någon petar på mig då jag trodde att jag sov hemma i min egen säng och snart skulle till jobbet.
-Öööm, vad är klockan?
-Den är sju....
-SJUUU? Varför väcker du mig nu?
-Jag kan inte sova, ditt alarm ringde halv 5 och kan inte somna om.
-Oj, förlåt det var inte med meningen (somnar om som en stock).

Men jag är snäll igentligen, bara lite självisk ibland ;) Tur att jag har så underbara vänner som står ut med mig och mina dåliga sidor. Ni är underbara & guld värda ska ni veta.

take care sweeties

P.S. I love you

2008-08-27 @ 20:17:34
Shit, vilken film.. Varför har jag inte sett den tidigare??
Grät nästan konstat igenom hela filmen, snacka om att den berörde. Antar att det beror på att man tar till sig det filmen handlar om. Nu är den snäppet bättre än bodyguard, och ni som känner mig vet att det är min favoritfilm.
Vet inte vad jag ska skriva, är helt tagen efter filmen och ögonen är helt torra nu efter alla tårar.
Men en sak är säker, och det är att jag mår BRA, jag mår verkligen jättebra. Hur i hela världen kan en film göra så mycket? Förstår inte, den här filmen skulle jag sett för längelängelänge sedan.

Inte så mycket mer som har hänt idag, jag stortrivs på praktiken och fått ett mycket bra erbjudande idag dessutom så har jag kommit tänka på en sak som jag vill göra, så får vi se vart jag "gör" det, om det blir här i skövde eller någon annan stans. :)

Snartsnartsnart är det fredag, det ska bli mycket trevligt. Men samtidigt så mår jag så himla bra nu så det gör inget vad det är för dag, men fredag skadar ju aldrig ;)


kisskiss

Trött

2008-08-26 @ 20:46:26
Usch vad trött jag är, helt matt i hela kroppen efter TVÅ dagar.
Men ärligt? Vem kom på den jävla dumma idén att jobba 15-22 sedan 7-16 dagen efter?
Så denna veckan jobbar jag fem dagar, den är lugn i jämnförelse med nästa då jag bara är ledig fredagen.

På tal om fredag så längtar jag som bara den på att det ska bli fredag och helg, och vad kan vara bättre än att avsluta sin arbetsvecka med party? Och speciellt med Sara. Det var verkligen längesedan. Över ett år iaf, men det är ju inte så konstigt eftersom hon fått barn :)

Borde åka in till stan nu i veckan och kika på kläder. Har absolut ingen aning om vad jag ska ha på fredag, det börjar ju bli kallt ute nu och jag har bara sommar kläder.
Vi får se helt enkelt.

Gud, var nära på att glömma dagens händelse.
Nu vet jag iaf att jobba dag är inget för mig, jag blir helt seg i huvudet. I alla fall, efter jag hade ätit lunch så skulle jag lämna matlådan i mitt skåp som jag har uppe på avdelningen, så jag lägger in matlådan + mina SKÅPSNYCKLAR - stänger och låser.
Att jag hade låst in mina skåpsnycklar gick upp för mig ca en kvart senare.
Så då fick vi ringa vaktmästaren som skulle komma upp och "bryta" upp mitt lås. Vilket kändes bra, tänkte inte mer på det tills jag såg vaktmästaren.
Alltså när jag tänker på vaktmästare tänker jag på en 50+ gubbe, inte en snygg ung kille.
Vilket det var i detta fallet, så efter pinsamheter så fixade han mitt lås samtidigt som han fick mig ändra syn på ordet vaktmästare. Kanske ska ta och låsa in mina nycklar flera gånger? Haha nej, nu får det vara bra. ;)

Should’ve known you’d bring me heartache!

2008-08-24 @ 21:13:40
Så många tankar och så lite ord.
För mig är det helt ofattbart hur jag kunde känna såhär med tanke på den tiden. Samtidigt känns det skönt att nu veta att jag kan göra det igen, var som sagt ett tag sedan man kände det jag känt.
Men just nu är jag sårad och det är en känsla man inte har saknat.
Finns inte så mycket mer som kan komma ut i ord nu, och ja du vet vem du är!

Måste samtidigt säga att jag har världens bästa vänner, behövde inte ens säga något utan dom förstod och förstår och visar sin kärlek, gud vad jag älskar er mina söta små änglar.


När en försvinner kommer en annan och idag blev jag gudmor åt världens finaste kille :)
Vilken känsla, och gud vad nervös jag var! Som tur var så var både föräldrarna och gudfadern också nervös så det gick bra till slut ändå :)
Det var utan tvekan det bästa & roligaste dopet någonsin, så idag har det varit en mycket rolig dag som jag aldrig kommer att glömma.
Och du Sara, du fick inte ditt kort till slut på oss tre ;P

Nightmare

2008-08-22 @ 11:00:41
Fyfan, vilken mardröm jag hade precis innan jag vaknade nu.
Kan inte gå in direkt på vad den handlar om då det är mitt privatliv ;) Men jag kan säga så mycket att den fortfarande sitter kvar i huvudet och då har jag ändå varit vaken i över en timma.
Försöker övertala mig själv att det bara var en dröm, att verkligheten är bättre.

Men då sätter hjärnan igång, varför får man sånna här drömmar? Är det att jag i mitt undermedvetna tycker om han mer än vad jag trodde? Eller är det någon slags varning? Kommer det hända i verkligheten?

På tal om mardrömmar så kommer jag aldrig drömma då för ca 7-8 år sedan då jag var 11-12 år gammal.
Jag drömmde samma dröm i tre-fyra nätter i rad, då handlade min dröm om att min älskade pappa dog. Snacka om att jag blev rädd, jag ville inte släppa honom en sekund, och jag kommer ihåg så väl då jag stod och tittade ut genom fönstret och han gick in i garaget. När han gick in där kunde jag ju inte se honom längre så jag blev livrädd och sprang ut och skrek efter honom. Han kom ut fort sam bara den och undrade vad som hade hänt (då det lät som det var livets undergång på mitt skrik).

Drömmar är så konstiga, betyder dom något? Även om det är bra eller dåliga drömmar?
Jag har en jättestor drömfångare på mitt rum, men nu har den bevisat att den inte fungerar då den ska ta bort dåliga drömmar.

Men måste också säga att drömmar inte bara är hemska, finns så underbara drömmar man kan ha, sedan drömmar som underlättar för en.

De bästa drömmarna jag har haft är då jag har drömt om de personer som jag tycker/tyckt väldigt mycket om som inte längre finns i livet.
En dröm som sitter fast i mitt huvud är den drömmer jag drömde för ca 2 år sedan. Då hade min Farmor varit borta i tre år och jag saknade henne något grymt.
Jag drömde att det var jul och vi satt ledsna och tänkte på henne (Hon var död i drömmen också), speciellt pappa! (Vi firade alltid jul med Farmor)
Sen på något sätt åkte vi någon stans och där kom farmor gående med sin fina lilla väska.
Hon följde med oss hem och vi satt och höll om henne och kramade henne, vi berättade hur mycket vi saknat henne.
Tiden gick och till slut sa hon: "Nej nu är det dags för mig att åka hem till mitt" (Det sa farmor alltid när hon skulle hem).
Vi kramade henne extra mycket och gick sedan ut till bilen och åkte iväg.
Och det är nu det konstigaste utav allt kommer. Min farmor bodde på normalm i verkliga livet. Men i drömmen gav hon pappa vägbeskrivning om vart han skulle släppa av henne, det blev vid St:Birgittas kyrkogård.
Ni vet där pizzerian är? Den fanns inte då, utan det var en tom gräsplätt.
När vi kom fram var det en liten byggnad av något slag som bestod av en hiss. Jag frågade farmor om jag fick följa henne och det fick jag. Vi åkte hissen upp och hon berättade att jag inte fick gå ur, det var inte dax för det än.
Utan jag kramade om henne och hon gick ur hissen. Hon såg friskare ut än någonsin, vilket alla andra människor där gjorde också.
Att se henne frisk fick mig att bli så glad efter den sjukdomen som tog hennes liv. Sånna här drömmar är helt enkelt underbara och den gör mig fortfarande glad, då jag vet att honhar det bra nu.
Fin dröm va?


Nu ska jag göra iordning mina rum där jag har katterna då jag ska åka till Malin sen, måste vara rent och snyggt när man åker. Så ingen mer uppdatering idag ( Ledsen Sariiz, men detta var extra långt ;) ).
Imorgon är det släktträff som gäller så då får vi se om det blir någon uppdatering, lika så med söndag då det är dop.
Jag vet att ni kommer att sakna mig, men det är inte mycket att göra åt ;)

Take care, byebye sweeties!

Ghost

2008-08-21 @ 21:50:55
Idag har jag varit i stan och köpt dop-present till lille casper då dopet redan är på söndag.
När jag ändå var i stan så passade jag på att köpa skor med, och det blev dom här två:

 

Funderade ju på dom där svarta som var likadana som dom bruna, men samtidigt så är det inte kul med två likadana skor. Visst inte så stor skillnad på dom här heller, men på dom svarta så går blixtlåset ändå upp vilket de inte gör på dom bruna. Hur som helst så är jag mycket nöjd med mina skoköp idag.


Måste köpa nytt löshår, mitt gamla permanentade jag samtidigt som jag permanentade mitt vanliga hår i turkiet, men då jag blev sjuk under tiden fick hon ta ur spolarna tidigare så mina lockar är så gott som ur nu. Tillskillnad mot löshåret som verkligen är PERFEKT! Ser verkligen ut som äkta "turkhår" Så fint, synd att jag inte kan ha det nu bara och synd att min vanliga hår inte blev så, hade varit en dröm att ha sådant hår.
Så nu är mitt hår halvlångt och rakt. Alltså verkligen skit tråkigt, som tur är så är det lätt att få volym på det men det är för KORT! Ni som känner mig vet att jag tycker om och vill ha långt hår.
Sen nu när det börjar bli höst och snart vinter så finns det inget finare än långt hår. Sommaren ska det helst vara kortare, mycket fräschare eftersom det är så varmt då.
Men vinter och kort hår? Nejnej.
Men enda problemet är att pengar saknas, så när det blir gott om dom igen då är löshår bland det första jag ska köpa.
 
Sitter här och slökollar på min andra favorit serie, Ghost whisperer.
Då det är gamla avsnitt så har jag redan sett detta avsnittet ett antal gånger, men lika bra ändå.
Tänkt vad hemskt om det verkligen vore så som det är i serien, hon ser döda människor typ överallt, men då är det sånna som är fast och inte har "gått över" än. Usch, tänkt om det är så att vissa blir fast.
Tur att man inte vet vad som händer när man har dött.

Imorgon är det helg igen, och som vanligt ska jag till Malindarling. Vi ska för ovanlighetens skull inte gå ut, men vi ska ha så roligt ändå. Dricka & spela spel, väldigt mysig tycker jag.
JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER!! Det är en sak som är säkert, och ni sötnosar vet vilka ni är.

Nej, nu tycker jag att jag har skrivit för mycket (nu måste du vara nöjd Sariiz). ;)

Take care, byebye sweeties!

Tider tider tider

2008-08-20 @ 22:49:34
Nu när jag ändå kom tänka på det och det har blivit en "mini-chat" bland mina kommentarer så bara jag måste lägga upp en bild.



Detta var på den tiden då man var ca: 12-14 år, då inga riktiga problem existerade utan att det enda som kretsade i en huvud var om kompisen hade köpt samma tröja eller om en "pojkvän" (som man hade pussat EN GÅNG) hade träffat någon ny ;) 
memories memories, eller vad säger du SARIIIIZ!! ;D

Shoes

2008-08-20 @ 22:37:04
Finns det något som är så roligt som skor? Har en garderob full med skor, men använder bara ett fåtal. Lite synd, men skadar aldrig att ha dom där inne. 

Nu imorgon ska jag iväg och införskaffa mig ett par nya.
 Blir dessa


Eller dom här.

Eller så blir det båda två :) Vi får se helt enkelt, lika snygga båda två tycker jag iaf.  Vad tycker ni?

Kisskiss

Rocker

2008-08-20 @ 21:24:15

Hej skitar!
Så vad har hänt idag? Jag har städat och färgat håret på mamma (gjorde inte det igår) blev förövrigt jättebra.
Nu är mitt hår också färgat, svart som natten blev det.
Frågan är hur många färger jag har haft på mitt hår? Det är nog lättare att räkna upp vilka färger jag inte har haft.
Som ni märker så är jag lite tom på ord idag och bara babblar en massa skit.

Skulle skicka ett par bilder till Sara på oss från Alice cooper för sisådär 3 år sedan.
Shit, det var tider det! Vilka rockers vi var då ;) Hade gärna laddat upp en bild här om inte min pappas dator hade krånglat så som den nu gör.

Helg snart igen, ska bli skönt :) Ifs har jag helg varje dag nu men det har ju inte alla andra, så jag har verkligen skit tråkigt nu på dagarna. Men det har sitt slut det med, närmare sagt på måndag börjar allvaret, då går det inte att sitta ner på fläsket och lata sig utan snare springa som en hottentott fram och tillbaka. Wellwell that's life ;)


Nu ska jag bara sitta och vänta på tills mitt favoritprogram börjar, Sex and the city!
Innan dess ska jag mata kissungen också, den är så liten & dålig så den behöver flask-matas. Men tack vare mig börjar den bli bättre som tur är ;)

take care, byebye sweeties!

Lucky

2008-08-19 @ 18:44:27
Idag har jag inte gjort så himla mycket. Det började med att jag åkte till skara för att köpa en ny mobil. LG veiwty hade jag tänkt mig, men det första stället hade inte den mobilen. Sen var det bara att åka till det andra stället..Som tydligen hade slagit igen. Så då blev det ingen mobil för mig. Åkte vidare till Götene och stannade vid pressbyrån, och vad ser jag där? Audio video! Går in där och frågar om dom har mobilen, vilket dom inte hade.

Men den snälla killen som jobbade där frågade vad jag var ute efter för mobil, när jag berättade så fick jag komma bakom "disken" där visade han mig en mobil som inte har kommit ut på marknaden än och han berättade att han själv var sugen på den,  och den innehåller precis ALLT. Liknar och påminner lite om en IPHONE.
Ja herregud vilken mobil. Så jag bestämde mig självklart för att vänta, LG:n kan slänga sig i vägen mot den här mobilen.

Så efter allt åkande utan mobil är jag ännu nöjdare, nu bara jag längtar tills mobilen släpps :)

Nu ska jag skriva rent mitt tal som jag ska läsa på söndag på älskade Caspers dop, efter det ska jag färga håret på mig själv och mamma. SEN blir det kräftätande, såååååååååå underbart (undra hur många kräftpaket jag har vräkt i mig i år? Måste vara rekord).


Take care, byebye sweeties.

Somebody like you

2008-08-18 @ 22:51:15
Nu är det inte långt kvar tills det verkliga livet börjar & slapptiden är över. Men känns också skönt, inte speciellt kul att gå runt hemma på dagarna och inte göra något vettigt. Ifs så gör jag massa saker när jag är hemma, bort ju trots allt på en gård, men ska bli skönt att börja jobba på riktigt :)

Men innan jag börjar jobba så ska jag först bli gudmor åt världens finaste bebis, jag är verkligen helt i extas över att bli gudmor. Det är ju inte så att man bara utser första bästa till gudmor/gudfar åt sitt barn. Jag är verkligen så överlycklig för att Sara & Coffe har utsett mig till gudmor, och jag ska göra mitt bästa. För vilket Casper vill eller inte så är han ändå min systerson, och jag ska behandla honom därefter också ;)






Jag blir så förvirrad på mig själv ibland, är det verkligen så som jag tror? Kan det gå så fort? Är det som ordspråket säger? Detta börjar likna en saga, men hur som helst så vill jag aldrig vakna upp från den om det är en dröm, och vill aldrig slitas tillbaka till verkligheten om det är en saga. Jag vill att detta ska gå som det gör i sagor med sina lyckliga slut, förutom att det inte ska vara något slut ;)




Btw, nu behövde du inte ens be mig om att uppdatera bloggen Sara(Majzi) :P

Helg

2008-08-18 @ 00:20:31
Ännu en helg som är över nu.
I fredags så var jag som sagt med Malindarling. Så vi började med att spela minigolf, sedan blev det kinamat efter det voda och vi avslutade kvällen på Vatra.
Mycket trevlig dag och kväll :)

Sen igår och idag har jag bara tagit det lugnt som vanligt. Förutom ni ikväll då jag följde med min kära pappa till sjukhuset då han blev dålig efter ett getingstick från igår.

Alltså, jag förstår inte. Vart är sverige påväg igentligen? Satt och läste på aftonbladet så fick jag se detta: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3117519.ab

Det är verkligen helt sjukt! När jag var 9 satt jag och lekte med mina barbies, men det är tydligen anorlunda nu..

Nej ärligt så orkar jag faktist inte skriva mer idag, helt tom på ord.

take care sweeties, kisskiss

Via dolorosa

2008-08-15 @ 00:11:39
Tjolahopp, vet ni vad sötnosar? Idag har jag rök 5 & 1/2 cigg, FEM OCH EN HALV!! Visst är jag duktig :D

Imorgon är det fredag igen, var tar tiden vägen? Går hur fort som helst så jag hinner inte med..
Wellwell, imorgon kommer min Malindarling och hämtar mig efter hon har slutat jobba, sen ska vi åka och spela minigolf om vädret tillåter :)
Sen får vi se vad som händer på kvällen om det blir utgång eller inte, min ekonomi tillåter det igentligen inte. Men själv tycker jag att jag förtjänar en utgång då jag är så duktig med mitt rökande :)
Nu har jag ju iaf fixat så min låt spelas på vatra, äntligen :) Lady gaga, tröttnar verkligen inte på den låten även fast den har spelats hemma hos mig hela sommaren nu om och om igen. Mamma & pappa börjar väl snart bli tokiga och kan sjunga den i sömnen om jag ber dom men ändå så är den bra :)

En annan gullig sak är att jag kan nu berätta för er att jag är "mamma" till 8 kissemissar, så nu behöver jag 4 namn, 2 killar & 2 tjejer, ska helst börja på samma bokstav allihopa, så nu gott folk så vill jag ha namn förslag.

Nu har jag slut på ord för ikväll, kanske kladdar här lite imorgon innan jag åker.
Take care sweeties, kisskiss

Goodbye my almost lover

2008-08-12 @ 11:15:48
Denna kärleken, det är så underbar men samtidigt så underlig. Något man verkligen inte förstår sig på, speciellt då den inte går som man önskar. Man öppnar upp sitt hjärta & visar sin sårbarhet, man blottar sig för en person som man älskar så mycket och hoppas att det ska vara förevigt. 
Men det ska alltid komma något ivägen, alltid är det något som ska lyckas förstöra.
Sen när det är förstört så gör det så ont, något som var så lätt att hoppa in i gör så ont att hoppa ur från. Visst anledningen till detta kallar vissa känslor, men ändå? Hur skönt skulle det inte vara när man fått sitt hjärta sårat att man bara kan stänga av sina sorger och gå vidare oberörd över vad som hänt. 
Vissa säger "du kommer träffa någon ny, du kommer träffa någon bättre" även jag säger så. Men hur mycket hjälper det när man väl är sårad över en person som man tycker om så mycket? Då hjälper inte dessa ord, speciellt så hjälper det inte att tänka på att man ska träffa någon ny som man blir lika sårbar för.

Denna kärleken, så underbar & så underlig.

En tjej som verkligen har lyckats med att skriva en bra låt om kärleken tycker jag är A fine frenzy, finns ingen låt som jag har hört och är i närheten av detta, har ni?

Your fingertips across my skin
The palm trees swaying in the wind
Images
You sang me Spanish lullabies
The sweetest sadness in your eyes
Clever trick

Well, I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
Images
And when you left, you kissed my lips
You told me you would never, never forget
These images

No

Well, I'd never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

I cannot go to the ocean
I cannot drive the streets at night
I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine

Did I make it that
Easy to walk right in and out
Of my life?

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should have known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

You never know

2008-08-11 @ 23:13:14
Vilken helg det har varit, och som alla vet så börjar ju helgen med en Torsdag.
Så Malin kom och hämtade mig i torsdags och vi åkte hem till henne & robin. Sedan blev det utgång på husaren. Var mycket trevligt till en början då man träffade en hel del godingar. MEN sen så blev kvinna säkerligen 30+ väldigt känslig och skrek ut en massa ord om vad jag var. Intressant upplevelse speciellt då jag inte riktigt förstår orsaken till hennes utbrott, men baren var tydligen inte tillräckligt stor för henne.
En annan komisk sak är att jag har varit på husaren två ggr, senaste gången fick jag elaka kommentarer av en 30+:are och första gången fick jag elaka kommentarer av en 50+:are.  Vilket leder till att min uppfattning om husaren inte är bra, lite synd då alla andra säger att det är så himla bra, men jag vill gärna uppleva det själv för att tycka om det.

Sen blev det fredag och jag & malin bestämde oss för att gå ut då med, vatra blev det denna gången & alldeles för mycket alkohol. Alkoholintaget slutade tyvärr inte närvatra stängde utan det blev efterfest (som jag kom ifrån 13.30 på lördagen). En seg lördag och jag skulle igentligen åka hem, men sen ansåg jag att jag ville få Malinstöd och ville stanna och så blev det. Skulle vara en lugn helg som började med kräftätande men slutade med vin & vatra igen. Men denna gången blev det lugnare då jag inte var i tipptopp-form.
Sedan var det dags att gå hem till Malin & Robin och vägen via kebab house då jag ville ha min efterlängtade kebabrulle. Men där var det bråk och en blev skadad så med mitt "undersköterske-tänkande" blev det ingen kebabrulle utan ist hjälpa killen,  och ärligt talat så var det faktist inte fel val (även om kebebrullen var mycket lockande).

Sen blev det en regning söndag som tillbringades på så sätt som enligt mig är skapade för söndagar.

Min sammanfattning av helgen är iaf att den har varit mycket rolig & trevlig :)

Idag måndag har det inte hänt så mycket, fixat på mitt rum största delen av dagen då det såg ut som ett bombnedslag när jag kom hem igår kväll. Mina kära små kattungar har tydligen haft fest där inne när jag varit borta så länge. Och igår när jag kom hem fanns det ingen ork till att städa så det fick bli idag ist.


Ang mitt sluta rökande så har jag nu bestämt mig för att trappa ner, och vet ni vad? Det börjar imorgon ;) Så Från och med imorgon kan ni läsa hur det går för mig på http://mrsgreen.blogg.se/stopsmoke

Nu ska jag se på mitt älsakde Sex and the city!

Take care, kisskiss

Almost Lover

2008-08-06 @ 21:36:41
Nu är jag hemma igen efter min resa med familjen till Öland, har varit en mycket trevlig resa måste jag säga.
De två första dagarna var vi med min moster och hennes sambo. Jag har verkligen världens bästa moster, det är en sak som är säker. Hon är så go på alla sätt och vis & mycket roligt hade vi, det började med att hon skulle para ihop mig med någon kille (han var inte alls helt fel faktist) sen fortsätte dumheterna ;)

Sen bar det iväg till böda med familjen, där är det alltid lika kul som vanligt, kul när man känner igen folk från andra år :) Sen spelade min kusins band där med tyvärr kunde inte min kusin vara med och spela så det var någon annan som fick hoppa in ist för han, men jävlar vad bra dom är!!! Så bra sångröst, och vilken bra gitarrist. (Konstigt nog är jag hopplös med killar som har en gitarr) Nej, men helt seriöst. Om någon spelar gitarr bra så faller jag direkt, har alltid gjort det.
Tillbaka till ämnet.
Det blev ju tyvärr dåligt väder så då bestämde vi oss för att åka ner till borgholm och sova där i två nätter. Det var kul det med, gick och kollade i affärer osv. Sen åkte vi och hälsade på familjen Jungberg-Prytz som hade en stuga lite utanför där vi låg, det var mycket kul det med.
Har säkert hänt mycket mer än detta men mitt minne är som det är, speciellt nu när jag är så trött som jag är.

Ni som känner mig vet att Jag Camilla = Cigg & Djur. Så är det bara, så läs & häpna!
- Hej, jag heter Camilla och jag är Rökare.
Jo, det jag vill komma fram till det är att jag ska faktist sluta röka har jag bestämt mig för, sen så tänkte jag skaffa en "sluta röka-blogg" där jag tänker skriva upp dag för dag. Hur det går, hur mycket man går upp, vilka hjälpmedel som är bäst osv. Denna gången är jag så starkt inriktad på att sluta röka så jag VET att det kommer fungera, nu är det bara slutmålet som är kvar och det är att sätta stopp dagen, eller dagen då jag börjar trappa ner (har inte bestämt vilken metod jag ska använda) Men mer info om det kommer.

Imorgon så kommer älsklingsMalin och hämtar mig så ska vi hitta på något roligt ihop, ska bli så trevligt så! Saknar henne nu faktist.
Påtal om sakna så är det några stycken jag saknar, det blir väl såhär under sommaren när vissa reser & vissa jobbar.
Men man får ta sig tid helt enkelt. Nu har jag träffat Sara nydligen & imorgon ska jag vara med Malin, sen återstår bara Jessica & Aous (Åsa) sen är jag nöjd. Tycker inte om att sakna folk!

Nej, nu ska jag äta kräftor hade jag tänkt, btw man ska ju inte äta efter kl 18 el 19 igentligen, hur många håller det? Är det många som gör det eller är det många som är som jag och helst äter på kvällen?
Hur gör du?

Take care, kisskiss!