Fredag

2008-05-30 @ 19:05:43
Shit, idag blev allt klart i skolan. Nu är det verkligen INTE mer.. Nu har jag gått i skolan i 13 hela år, och nu kommer det inte bli några mer inlämningar eller prov eller läxor.
Gymnasietiden har gått grymt fort. Tyckte inte det var längesedan det var första dagen på sötåsen, och jag vet hur det kändes i magen.. Men jag tänkte att det skulle bli bättre, men det blev det inte. Så jag hoppade av. Och vilken tur jag ´hade att jag fick hoppa in i ROA! Det är verkligen den goaste klassen jag någonsin haft. Kommer bli lite jobbigt den 13, så en eller två tårar kommer jag säkert fälla, sådan lipsill som jag är så ;)


Jaojao, ikväll händer det inte så mycket. Ska ta det lugnt, eller nja.. Ska ut och springa snart med vovvarna. Ska bli såååå skönt, var längesedan jag sprang nu så det ska bli mycket roligt.. Får allt ta att bli lite svaligare först bara :)

I nästa vecka ska fotografen Åsa Johansson fota mig, mina studentbilder.. Kommer verkligen bli hur snyggt som helst med den idén jag har. Men den tänker jag inte avslöja här.. Ska få mina kort först så ingen annan hinner före med min idé ;)

Wellwell, nu ska hon "utan liv" göra något annat ;)
Take care

Torsdag

2008-05-29 @ 13:33:40
Har fått lite klagomål på att jag inte uppdaterar min blogg så ofta.. Och jaa, jag vet :P Men haft lite mycket den senaste tiden.
Men nu börjar det lugna sig. Är klar med alla egna arbeten nu.. Det känns underbart =)
Så det blir att dra ner till voda sen och fira med en öl med Jessica.. Inte helt fel alls =)
Underbar dag idag med, tråkigt att spendera tiden i skolan då när man ist kan ligga ute i gräset och bara ta det underbart lugnt.

Helg imorgon med, inte helt fel det heller. Får se vad som händer om det blir utgång eller inte.. Funderar på att köpa en flaska skumpa för att fira att det inte finns några mer skolarbeten. Imorgon är lixom sista dagen då allt ska in. Gud vad skönt :)

Ska ta och fortsätta göra något vettigt, blogg är sånt för dom som inte har något liv enligt en lärare..
Och jag som faktist har ett liv kanske ska göra något mer vettigare nu då ;)

Take care

Helg

2008-05-09 @ 12:58:34
Nu är det redan helg igen.
Denna veckan har gått sjukt snabbt, kanske beror på  att jag har varit sjuk med?
I onsdags var jag och köpte en liten kissemiss, så himla söt är han den lille plutten.

Sitter och väntar på ett möte kl 13, sen blir det till att åka hem och bara ta det lugnt. Hela denna helgen blir lugn, ska bli skönt nu när det ska bli sånt fint väder med. Bara ligga och sola hela helgen, underbart :)

Lämnade in min balklänning igår med så den blir figursydd, den kommer bli perfekt :) Nu ska jag bara komma på en passande frisyr med.

Igår skulle jag och Malin bara gå in på resia för att ta med lite olika kataloger som vi kunde kika i för att bestämma vilket hotell vi ska ha, men det slutade med att vi gick ut därifrån med en resa beställd. Så nu gäller det bara att få fram pengarna och att det fixar sig med det.
Ska bli så skönt att åka bort, då är allt som har med skolan bakom sig och studenten är tagen. Så det blir till att vila upp sig innan man hoppar ut i arbetslivet på allvar.
Jag är verkligen jättekluven med vad jag vill jobba med just nu känns det som :/
Men något som jag ska ta senare är au-pair resan. Det blir inte alls så snart som jag hade tänkt mig, jag ångrade mig på mötet.
Så det blir till att stanna kvar i sverige och lilla skövde ett tag till :) Eller ja, Götene om man ska vara exakt ;)

Nej, nu är det dags för mötet, sen väntar Kissen,solen & glassen på mig ;)

Take care!!