Bebis <3

2011-08-31 @ 18:32:38
Tänkte skriva lite om graviditeten nu. Vi har alltså gått in i vecka 29 nu.. Tiden går som hejsan :D
Igår var vi på BM och lyssnade på hjärtat samt mätte magen. Har växt 3 cm sen sista mätningen för 3 veckor sedan. Så den växer som den ska :D 
Hjärtljudet är också perfekt, ligger över 140 slag/min. Inte nog med det så är den hur livlig som helst, sparkade som tusan när vi skulle få fram ett ljud. 
Igår var det extra roligt så våran BM lät barbapappa känna på magen och förklarade hur bebisen låg, han fick känna på rumpan, knät & en fot.
Min foglossning har satt i gång, och just nu när jag skriver så gör det ont. Men det hör ju till :D
Igår var även hjärtats gudmor förbi en sväng och hon fick då känna på en spark, kunde ju inte bli mer perfekt :D
Vi har även fått tider till föräldragruppen som kommer starta i september, ska bli riktigt roligt :) 
Nu börjar man verkligen känna av att det närmar sig, och det är så underbart! En obeskrivlig känsla :) <3

käzz

2011-08-27 @ 18:35:57
Kass uppdatering jag vet.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Min mage den växer så det knakar, foglossningen har satt igång på riktigt.. Men nu börjar det närma sig med stora steg :D Underbart!
Igår var jag & pernilla inne på matfestivalen. Vi hade sjukt skoj :D Bra matfestival!! Idag gör ryggen väldigt ont, så har bara tagit det lugnt..
Tja.. Vad ska jag skriva mer? Äsch.. Ha en trevlig helg! Take care

Drömmar

2011-08-08 @ 13:06:00
I natt drömde jag ännu en gång att jag födde världens finaste lilla tjej, hon var helt perfekt!
Men som vanligt så hade jag inget klart? Ingen säng köpt, inget skötbord.. INGET!! Det är inte första gången jag drömmer om detta.. Sjukt.. Vad ska det betyda? :P haha.. skumt!
Kändes dock väldigt tomt när jag vaknade och insåg att bebisen är kvar i magen.. Det ska den vara iofs, nu är det allt på tok för tidigt för h*n att titta ut ;) Får stanna inne i värmen ett tag till. <3

Vila som gäller

2011-08-04 @ 14:23:43
Nu är jag på mycket bättre humör igen :) Stackars barbapapa som fick stå ut med mig :( Men det gjorde han och det förklarar ju vilken fantastisk människa han är :)
Natten till igår började jag få kramper i magen, en blandning på kraftig mensvärk & blindtarmssmärtor.. Fyfan vad ont det gjorde, och självklart missade jag tiden till att ringa bm igår. Under dagen igår blev det bättre men fortfarande väldigt öm.. I natt kom det tillbaka men varade inte lika länge, så i morses ringde jag bm som sa åt mig att ringa förlossningen.. Det kändes skumt att ringa dit nu? Lite väl tidigt :P Men hon på förlossningen var undebar!
Svårt att säga över telefon vad det kan bero på, men jag fick välja på att komma in eller stanna kvar hemma och avvakta. Självklart väljer man ju att stanna hemma, men  jag är tvungen att ringa om det blir värre eller förändras på något sätt + att det är VILA som gäller. Det tycker jag att jag gör ändå, men tydligen inte tillräckligt :P 

Tråkigt, men vad ska man göra?..
Imorgon ska Jejja firas och dit ska jag. Hoppas att allt går bra annars får jag åka hem! Det viktigaste av allt är mitt barn. Som tur är så har jag ju nära hem :) 

Så jaa, så ligger det till just nu.. 

Take caree

Pissdag!

2011-08-02 @ 18:27:56
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRGGGGHHHH!!!
Jag vill bara stå mitt ute i skogen och skrika mig hes! Jag har verkligen vaknat på fel sida idag, och det blir inte bättre!! Helvete vad jag hatar sånna här dagar! Det är inget speciellt som har hänt, jag är bara på uruselt humör! Det hela blev inte bättre av att en dum jävla telefonförsäljare ringde förut och inte förstod ett NEJ! Mitt humör blev knappast bättre då, och som grädde på moset har jag fått två stora finnar i ansiktet så det ser ut som jag misslyckats med botox.. Jävlar vad snyggt!
Dumma tankar, sånt man inte vill tänka på.. Det är det enda som kretsar i mitt huvud nu, vilket gör mig ännu mer irriterad!! Nu är det bara vänta på att klockar blir lite mer så man kan lägga sig och hoppas på att morgon dagen blir väldigt mycket bättre..