hahaha

2009-08-30 @ 20:13:11
haha, herregud.. Glömde ju skriva att jag hade hittat en lägenhet som jag verkligen ville ha, därför var rubriken lägenhet.. Aja, minnet är som det är :P

Lägenhet

2009-08-30 @ 17:35:32
Jag är så kass på att sköta det här med bloggen..
Så vad har hänt den senaste tiden då?
I tisdags var jag i mitt andra hem; Tibro. Åkte dit vid 8 då jag hade klipptid vid 9 tiden, håret blev skitbra så dit ska jag numera gå när jag behöver klippa mig :) Sen på eftermiddagen kom Sara & Thea och thea piercade min navel. Jättego snäll tjej som verkligen var hur nogrann som helst, så henne rekomenderar jag verkligen till er som funderar på att pierca er, sen är hon billig också ;) Övertalade jejja att pierca sig också så ist för ringar har vi piercing (vi är ju som sagt gifta ;)) På kvällen färgade Ida min utväxt, blev.. ja inte helt överallt så fick färga om det på onsdagen. Men det gör absolut inget för vi hade sjukt kul den kvällen (och extremt läskiga saker hände med för den delen)..
Sen på onsdagen var jag med malindarling och hon färgade mitt hår, blev skitbra :) Så nu är jag bannemig blond/vit!

Sen på torsdagen var det utgång med malindarling, var väldigt trevligt förutom att vi tappade bort varandra :P
På fredagen åkte jag till tibro och har varit därt hela helgen, på fredag var det lugn myskväll hemma hos David, var jättemysigt med vin/martini/öl och massage :) Bra kväll!
Lördagen bar det iväg in till skövde och matfestivalen, var jättekul och kvällen avslutades på vatra där ett skitbra band spelade.

Nu är jag hemma igen (känns dock inte som hemma längre) och har blivit sjuk på köpet, kan ha något med regnet att göra i fredags.
Ska snart iväg till syster och hjälpa henne med att städa osv, hon flyttar nu. Som tur är flyttar hon bara två km bort, skulle hon flytta längre bort vet jag inte vad jag skulle göra. Behöver ha henne nära mig :)

Jag har det för bra med den bästa familjen man kan ha och dom bästa vännerna, mina djur är guld värda!
Nu är det bara en sak som fattas, men det kommer snart det med ;)
Fyfan vad jag har det bra!!

Take care, byebye

Dreams

2009-08-17 @ 13:24:44
Snacka om att jag hade en sjuk dröm inatt.. Hemsk dröm rättare sagt..
Det var en viss person som omkom i en flygplans olycka, sen kanske en vecka efter att han hade dött kom hans "själ" till mig och det var bara jag som kunde se & röra honom.. Helt sjuk var det iaf, så skulle jag få reda på att han ska flyga någonstans nu så skiter jag på mig!


Nu finns det en lägenhet ute till salu som jag verkligen VILL HA!!! Men utan pengar kommer man inte så långt, jävla skit!
Sen finns det en lägenhet över jejjas som är till salu, snacka om att vi skulle ha kul isf.. Det skulle nog bli farligt roligt om vi bodde i samma hus.

Hepp på tal om jejja så ska jag faktist ta och ringa min fru nu!!



Take care, byebye

It's times like these you learn to love again

2009-08-16 @ 14:33:17
Nu var det ett tag sedan jag skrev här igen, måste erkänna en hemlighet och det är att jag är KASS på att underhålla min blogg ;)

Anyway, i fredags var det Arn festivalen för mig och några härliga tjejer. Var riktigt riktigt roligt måste jag säga, mycket skratt under den kvällen.
Dock fick jag reda på hur mycket jag AVSKYR TOMAS LEDIN!!
Jag trodde jag skulle kräkas åt honom till slut, allt han gjorde blev bara så otroligt vidrigt.. USCH!!
Sen att mamma älskar honom så jag var tvungen att ta en massa kort på honom gjorde inte saken bättre.. Nej fyfan för honom.. Förstår inte hur han kunde fånga hela publiken som han gjorde?? Menmen, alla tycker vi olika..

Igår tog jag det bara lugnt med vin & mys.. Inte helt fel det heller ibland :)

Nu är det världens skithöstväder ute.. Det är nu man saknar och vill ha en gitarrspelande kille som sitter och spelar myslåtar. Wow säger jag bara.. Det är verkligen bland det underbaraste som finns.
Blir nästan kär bara jag tänker på det, så underbart är det! Lovelovelove


Oj, var ju nära på att glömma berätta att jag har blivit "vän" med en av mina största idoler, det är inte dåligt det ;) Fyfan vad jag är bra!!

Take care, byebye

What a day

2009-08-07 @ 16:55:44
Kan man verkligen säga..
Vaknade vid 4 och kunde inte somna om, så det var lika bra att gå upp och fixa iordning sig inför jobbet..
Vid halv 6 fick jag världens kramper i magen, tryckte i mig tabletter som inte hjälpte & var hur kallsvettig som helst.
Tänte stanna hemma från jobbet, men till slut vid halv 7 så bestämde jag mig för att åka dit ändå.. Kommer dit lite senare och där har det varit totalt KAOS hela jävla dagen.
INGA MER SÅNNA HÄR DAGAR TACK!!

Speciellt inte nu, tankarna bara flyger runt och jag vet knappt ut eller in.. USCH!

Nu är jag iaf hemma och nu väntar en vit helg, jag ska ju jobba.. Även om jag inte hade gjort det hade jag varken haft lust eller kunnat.. Har som sagt stora problem med magen nu.

På tal om jobbet igen så finns det verkligen vissa av personalen som är riktiga änglar, eller ja.. Vikarier är vi ju ;)
Tur det, annars hade det inte varit roligt att gå upp till jobbet 5 varje morgon!




Take care, byebye

Camilla is back!!

2009-08-06 @ 14:17:39
Yeey, nu har jag tagit mig en funderare och har bestämt mig för att rota efter gamla Camilla.. Henne hittade jag och nu är jag tillbaka i mitt gamla vanliga jag!

Efter det som har hänt under de senaste månaderna så kan jag bara konstatera att det verkligen inte är jag, men alla behöver vi väl en urballning ibland? Det behövde iaf jag för att själv vakna upp och se verkligheten med nya ögon.
Det dummaste av allt var att ta till alkoholen för att komma in i mitt "dröm-liv".
Alkohol i måttliga mängder går bra, med detta gick över styr!
Det har hänt så mycket som jag ångrar så ini helvete.. Samtidigt måste jag erkänna att jag har haft roligt under tiden, men är det verkligen värt det? Den frågan har jag ställt till mig själv och kommit fram till: ABSOLUT INTE!!

Det som var så bra förut? Varför få för sig att förstöra det? Dock vet jag anledningen till min lilla urballning och det är det viktigaste.
Att jag gjorde det var för att glömma och komma över, och visst det har jag gjort nu. Så något gott har allt kommit från allt detta.

MEN att bli en känslokall typ som bara skiter i allt och fortsätta leva loppan.. Det är inte jag.
Det vet alla ni som känner mig också.

Så det kan jag enkelt säga nu, ni som inte har träffat mig nykter.. Ni har aldrig träffat Camilla!!
Så nu tar jag mig i kragen och i fortsättingen om det blir någon alkohol, så kommer det bli i måttliga mängder.


Take care, byebye!