Crazy

2008-11-30 @ 14:43:21
Söndag idag och redan första advent.. Tiden bara rusar fram nu känns det som..

Tack mina hjärtan för en underbar kväll i fredags, var verkligen hur roligt som helst.
Spelade lite spel hos Malin innan det var dags att dra sig ut på stan. Haha, kom många roliga ord..
Kallamigkaj & mossköping är bara lite försmak på hur knäppa ord som kom ur munnen på oss.
Väl ute sen var det mycket roligt..

Ärligt talat? Vad fan har DU att komma med? Vem fan tror du att du är?? Skulle jag se ut som du gör skulle jag absolut inte kunna ha mage till att säga så som du gör. För det första skulle jag kolla mig i spegeln ett antal gånger och sedan komma fram till att jag skulle stanna hemma!
För det andra så sägs det att skönhet sitter på insidan, så visst gör det inte så mycket om man ser ut som en påse skit som du gör om man har en bra, klok, snäll insida.. Tyvärr har du varken bra insida eller utsida så nästa gång ska du nog tänka dig för innan du öppnar din fula stora äckliga käft! Du är PINSAM!!


Tusen kramar går till stackars Sara hjärtat som har halsfluss, hoppas du blir frisk snart gumman!!

Take care, byebye

Glögg!!

2008-11-28 @ 12:18:28
Idag är glöggen äntligen klar. Lyfte av plasten förut och möttes av alkoholångorna. Så nu är den verkligen klar, blir till att sila den senare och vips så har jag 8 liter glögg. Inte helt fel alls.

Ikväll blir det party med brudarna och provsmakning på min glögg, det blir super det.. Efter det blir det utgång i lilla skövde!


Nu hinner jag inte sitta här mer, utan nu ska saker fixas.




take care, byebye

Dedicated to someone special

2008-11-26 @ 20:51:06

Man slutar aldrig att bli förvånad över hur vissa personer är & resonerar. Jag själv är absolut inte felfri, men det är en sak som jag vet. Och det är att jag blir glad för mina vänner skull, det spelar ingen roll om det är något litet eller stort som händer dom, är dom glada blir jag glad. För om man är en riktig vän så vill man alltid sina vänners bästa.
Nu undrar jag en sak, och det är ska man behöva vara "rädd" för att berätta en sak för sina vänner då man vet att dom kommer bli sura. Visst så självklart så spelar det stor roll vad det handlar om, men när det handlar om att man själv är lycklig. Ska inte ens vänner också bli glada då? Istället för att bli "arga"  eller "sura" ??
Detta tycker jag är helt fel, är det någon som inte håller med om detta så tycker jag att ni behöver se över hurdan bra vän ni igentligen är.

Att vara avundsjuk, arg eller sur för att din vän är glad&lycklig, det är för mig helt sjukt. Det handlar inte om vänskap, inom vänskap finns det inte sånna känslor, utan var glad för vad din vän har som just du kanske inte har. Vänta ett tag så kommer du också få det till slut.

Det finns bara en som vet vad detta handlar om nu, och jag tänker inte skriva namnet då det kanske inte är okej för henne att jag skriver detta. Rubriken är till dig, och allt detta handlar om att JAG är hur glad som helst för din skull, huvudsaken är att du mår bra, så länge du gör det så är jag glad.
Det är bara du som vet vad du mår bäst av, då är det inte mer än rätt att du gör det du mår bäst av sötnos.
Vilket val du än gör kommer jag alltid finnas här, och en sak är säker. Jag kommer aldrig bli sur över att du gör ett val som får dig att må bäst!

Snoooooow

2008-11-24 @ 18:22:00
Hur mycket ska det komma igentligen??? Det slutar ju aldrig heller, men mysigt är det iaf :)

Dom senaste nätterna har jag haft så sjuka drömmar  så det finns inte.
Ex, drömt om att jag blir helt naken på ett fik i skövde.. Vad betyder detta?? Kan ju verkligen hoppas på att det inte är en "förhandsvisning" på vad som kommer att hända..
Blir så irriterad av drömmar, när jag väl slutar tänka på dig när jag är vaken, varför ska du då ploppa upp i mina drömmar? Why man, why?

Kul att Lady gaga's poker face börjar bli "poppis" nu med, men tyvärr som vanligt så kommer den bli "poppis", "känd" (eller vad man nu kallar det) när man redan lyssnat slut på den, så ist blir den bara en tråkig & uttjatad låt.
Förövrigt tycker jag Lady gaga är grym, grymma låtar, coola musikvideos & allmänt bra!




Ciao!!

Vilken helg

2008-11-19 @ 20:43:46
Ja herregud, jag säger då det.. VILKEN HELG..
Har börjat piggna till på riktigt idag, onsdag.. Det blev fylla hela helgen, och kul som få var det.
Nu sitter jag har och har haft konstant magkrampsanfall i två dagar.. Så nu sitter vissa och tänker "herregud vad omoget" eller något liknande. HAH, till er kan jag bara säga "Shut up and live your life"..
Jag själv tar vara min tid som ungdom igenom att göra precis det jag vill. Sen när jag känner för att det räcker, då är jag redo för mina "vuxensaker". Man lever bara en gång, och det är något jag tänker på varje dag.

Tänk om jag skulle dö imorgon, får se igenom min ungdom och där är det.....tomt? Inget speciellt som har hänt?
Nej fytusan.. Dör jag imorgon och får se igenom min ungdom, då har jag mycket mycket mycket att se igenom.
Precis så vill jag ha det.


Mer om helgens bravader får ni tyvärr inte reda på, det är bara dom som var där som vet vad som hände och inte hände. Orkar inte sitta här och skriva vad som hände tre långa dagar. Kan bara säga att jag hade det kul som få.
Tack alla som var med..

Nästa anhallt blir glöggfest. Min glögg är klar nästa helg, då finns det 8 liter glögg som skall drickas... JÄVLAR vilken fylla det kan bli.. Hohoho...

Take care, byebye

PS, I know you love me ;)

Räkning

2008-11-14 @ 12:00:05
Fick en mindre rolig räkning idag (finns det någon rolig räkning?) Det var är räkning från när jag åkte ambulans för över en och halv månad sedan. Dom är ju knappast snabba iaf..
Ärligt så hade det varit billigare att åka taxi in, menmen.. Det var någon vänlig själ som ringde efter ambulans så det var bara att tacka och ta emot.

Idag är det fredag och idag ska jag äntligen få träffa jejja.. Så som jag har saknat henne. Ikväll blir det att dricka glögg & äggtoddy.. Ja lite tidigt kanske men jag älskar julen..

Sitter och lyssnar på en gammal skiva som jag har glömt av vad jag har för låtar på.. Så kommer en låt upp med mitt ex band. Så sött, han kanske var runt 15 när dom gjorde denna låten, men det låter dom verkligen inte som..
Han spelade gitarr (såklart när det handlar om mina killar), riktigt bra för den delen..
Kul med minnen.. Saknar han en aning faktist, bara flyttade till österike sådär.. Jaja, that's life..


Idag innan jag åker til jejja så ska jag in till skövde en sväng och leta klänning.. Finns ju inte direkt så bra urval på det nu, men får hoppas på det bästa att jag hittar något.
Nej, nu har jag bättre för mig än att sitta här och skiva ;)

take care, byebye sweeties

Äntligen

2008-11-10 @ 15:12:32
Så är jejja hemma (så nu slipper ni höra det tjatet) och äntligen så har jag fått jobb ;)
Så det som jag väntade på idag gick ju mycket bra kan man säga :)
Ska bli skönt att kunna göra något + att man tjänar pengar.

Nu undrar ni ju säkert vad det är för jobb jag har fått ;) och det är en tjänst som innebär att jag ska gå runt på gator i stockholm och ragga kunder. När jag har fått en kund så har vi samlag och efter samlaget får jag mina pengar och kunden går. Bra va?

Haha nej, skämt åtsido.. Jag ska jobba som kundbokare här hemifrån, vilket innebär att jag ringer några samtal & knapprar lite på datorn. Sen är det klart, soft va? Jag är hur nöjd som helst, inget direkt ansträngande jobb. SKÖNT!



Nej nu hinner jag faktist inte sitta här mer.. 
 
Önska mig lycka till på min första arbetsdag ;)

take care, byebye sweeties

Hoppas!!

2008-11-09 @ 19:25:07
Söndag idag :D vilket betyder att jejja är på väg hem. Min mobil har jag i högsta hugg och väntar på det efterlängtade samtalet :)

Denna helgen har varit otroligt skön, bara varit hemma och tagit det lugnt.. Eller ja, jobbat en hel del också.

Hoho, min otur kanske har vänt?? Det återstår att se imorgon, det är då det gäller.. Hoppas hoppas hoppas..

Jag har verkligen hjärnsläpp, vet inte alls vad jag ska skriva om..

Idag är det ju farsdag.
Har firat pappa lite (firade han mest igår). Sen har jag varit i stan och letat klänningen men hittade tyvärr ingen, hittade därimot en snygg bolero, så nu återstår att hitta något snyggt till den. Kan ju bli lite kallt i bara bolero (?).
På tal om fars dag så var jag så kass att jag inte köpt något till min pappa.. Så igår var det fixarcamilla som var i farten. Det slutade med att det blev en tavla som jag hade skrivit en dikt (om man kan kalla det så) om min pappa till min pappa.
Jag är absolut inte van vid att se min pappa gråta, har endast gjort det när hans mamma & mormor gick bort, sen några nära släktingar på min mammas sida. + när våra två hundar (pappas favoriter) gick bort.
Hur som helst så fick han tavlan igår, när han hade läst klart krama han om mig och tittade ner i golvet, sen när han tittade upp så grät han. Han GRÄT, snacka om att det berörde mitt hjärta.
Så jag tror inte att jag hade kunnat köpa en bättre sak för pengar, här fick han en tavla som jag själv hade gjort gratis och som kom från hjärtat, det fick min pappa till att gråta. Min kära pappa som är världens bästa.
Jag är nöjd med min farsdag present till min pappa, denna present kommer bli svårslagen nu framöver ;)

Nu ska jag ringa lite samtal sen blir det att kolla på kärleksparen i "ensam mamma söker".. Borde finnas "ensam tjej söker" då tänker jag söka till det programmet iaf ;)

Take care, byebye.

PS, kommentera bättre sötisar ;)

Länk

2008-11-07 @ 19:20:29
Brukar verkligen inte göra såhär, men någon gång ska vara den första..
Vet att jag har många läsare, så kom igen nu mina kära läsare och bli medlem på den här sidan:

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=108851



(Snacka om att känna sig fattig, men gratis är bra).

Städ-Fredag

2008-11-07 @ 15:26:23
Ja, idag har jag min städ-dag, gud vad nöjd jag är med mig själv.
Har ju två rum här hemma, ett sov rum och ett "skräp"rum.. Där allt som jag inte använder hamnar.. Men nu idag så har jag gjort iordning som tusan här inne och städat som bara den. Det resulterade i att jag har fått ett minikontor :P
En soffa med bord framför, en bokhylla med sterio, prydnadssaker, böcker mm i, en byrå, ett smink bord och framförallt ett skrivbord. Har suttit med datorn ute i tvrummet förut, men nu äntligen så sitter jag vid ett skrivbord. Mycket snyggare, stiligare och skönare framför allt :)
Ja, kan bara säga att jag äntligen trivs med mina rum igen :)

Har inte hunnit med så mycket mer idag, förutom att jag har varit ute med djuren och tagit hand om deras boxar som vanligt.

Ikväll blir det bara mysfredag och vänta på att pappa ska komma hem, han har varit i göteborg och jobbat hela denna veckan. Så nu saknar jag min älskade pappa väldigt mycket.

Helgen blir förövrigt lugn, imorgon blir det att fixa mer här hemma och på kvällen ska vi fira farsdag istället för på söndag. Då ska vi åka runt till gravarna och tända ljus.

SEEEEN på söndag kommer ju ÄLSKLINGSJESSICA HEEEEEM :D Herregud vad jag har längtat, ska bli så kul och skönt att träffa henne igen, kan ju verkligen snacka om att hon kommer få världens hårdaste kram när jag träffar henne :) Men så ska det vara.

Nu ska jag gå ner och fixa lite mat. vet bara inte vad.

Take care, byebye

wohoo

2008-11-06 @ 17:34:06
Idag fick jag min pälsjacka :D åå, vad den är fin :)
Måste in till stan snart med så jag hittar något att ha nästa helg (bättre att vara ute i tid ;) )
Idag har det inte hänt speciellt mycket, den vanliga visan..

Blev utmanad idag av Saraqprytz.bloggspace.se

ALLA GODA TING ÄR TRE, ELLER VA?

Tre saker som skrämmer.
* Förlora någon nära
* Mörker
* Clowner


Tre saker/personer som får mig att skratta.
* Familj/vänner
* youtube klipp
* annat oförutsigbart


Tre saker jag älskar
* Min familj
* Mina djur
* Vännerna


Tre saker jag hatar
* Ormar
* Clowner
* Idiotiskt störande saker/personer

Tre saker jag inte förstår.
* Krig
* Att Holly blev dumpad av Hef pga att hon var för gammal (?)
* Att man kan bli framgångsrik pga en blogg


Tre saker som finns på mitt skrivbord
*Penna
*Papper
*Mappar
   

Tre saker jag gör just nu

 *Skriver detta
* Sitter i soffan
* Kollar på AFW

Tre saker jag vill göra innan jag dör
* Få Barn & barnbarn
* Skaffa mig en Karl
* Åka till USA

Tre saker som jag vet att jag kan
* Katter
* Stöka till det
* expert på att göra bort mig på fyllan

Tre saker jag tycker att du ska lyssna på
* Nyheterna
* pratande katter på Youtube
* Lady gaga

Tre saker som jag vill lära mig
* Bli nagelterapeut 
* Ta körkort 
* Lyssna mer på mig själv

Tre favoriträtter
* Lasange
* Grillat Kött & potatissallad
* Stekt ris med kyckling


Bara för att jag är så tråkig och egen så utmanar inte jag någon.. ;)

Nanananana

2008-11-04 @ 19:08:04
Helgen var jättebra. På lördagen var det hur kul som helst hela dagen, först hämtade en häst och sen halloween party med vännerna. Kan ju inte bli bättre? ;)  Söndagen var bara hur bra som helst. Vaknade och mådde inte alls bra (tål inte att dricka vin längre, fan vilken baksmälla). Åkte hem och sov ännu mer, vaknar av att mamma skriker att jag har telefon..
Och i telefonen var Jejjjjjjjjjjjjjjaaa :D:D var verkligen hur skönt som helst att höra av henne. Det gjorde hela min dag & baksmällan var som bortblåst ;)

Igår vaknade jag också av att telefonen ringde, men då min mobil sjunger sin sista visa kan jag inte se mina missade samtal så jag hade ingen aning om vem det var som hade ringt. Gick sedan in och kollade min mail, där hade jag fått ett som förklarade vem det var som hade ringt.
Så imorgon ska jag göra en sak som jag är nervös för nu. Tänker dock inte berätta vad det är, med tanke på att det kanske inte slutar bra. Så nu vill jag inte ha några frågor eller att ni skriver :-"vad ska du göra imorgon" eller "vad är det du inte vill berätta". Jag har skrivit klart och tydligt här att jag inte tänker berätta :) 

Går och väntar på att jag ska få min ursnygga jacka också.. Vill ha den NU NU NU. 

Som ni märker är jag inte alls på blogg humör längre, men ni får nöja er med det lilla jag skriver. 

Take care, byebye