Torsdag

2008-02-28 @ 22:32:38

Ja, vad har hänt i dag då?
Skolan som vanligt, med psykologin som höjdpunkt (undra varför) där både Josef (läraren) och resterande var sjukt oseriösa.. Men det värsta var nog Jessica.
Vi pratade om makthavande, och Josef fick oss till att göra lite vad som helst och en av oss fick dummle-kola som belöning. Efter ett tag kom vi in på Hitler och judarna, alltså då hur någon kunde ha sådan stor makt över 6 miljoner människor..
Då kommer smarta Jessica med den klockrena kommentaren :- Men dom kanske gillar dummle?

Wellwell, sedan när skolan var slut träffade jag söta Malin och fikade ihop med henne, sedan kom Robin & Emelie och gjorde oss sällskap.

Väl när jag kom hem fick jag reda på att vi inte börjar föränns 13.00 imorgon.  Då hade jag ju kunnat gått ut ikväll ändå. Menmen, sånt händer.
Har tagit det lugnt framför tv:n nu i stället och till och med färgat håret ;)
Så nu är jag brunett igen, känns skönt. Det är mer jag helt enkelt.

Imorgon är det äntligen helg och det bär av till Tibro, ska bli trevligt! ;)


Ha det fint!

Onsdag

2008-02-27 @ 17:51:56
Vart har denna veckan tagit vägen? Känns som den bara har rusat iväg, har ifs inte gjort så mycket mer än ha varit på sjukhuset och väntat på att timmarna ska gå.

Börjar få lite små panik nu. Fyller om om ca en vecka och vet inte vad jag ska hitta på för kul för att fira min dag.
Well well, kommer väll alltid på något.

Idag var förövrigt en rätt värd dag? gick upp halv 7 och kände mig som en zombie, skulle iväg till skolan för att gå på en rättegång sedan skulle jag hem igen.
Så kommer vi till rättegången där dom berättar att det har blivit inställt. Så det var bara att åka hem igen.. Jag har ju inte precis den lilla vägen hem. Kändes väldigt onödigt då jag hade kunnat ligga kvar i sängen och sova. Men när jag kom hem så stod den där och väntade på mig :) Så nu känner jag mig någolunda pigg igen.

Kanske kan bli tibro på fredag trots allt?? Det vore ju inte helt fel iaf ;)


Ha det bra gott folk, nu ska jag gå och fixa med annat.

Idag..

2008-02-26 @ 06:42:33

Har jag bestämt mig för att börja blogga.. Får vi se hur länge detta håller.
Kanske brist på saker att göra? För just nu sitter jag och väntar på att kl ska bli 9 så jag kan åka tillbaka till sjukhuset igen. Har spenderat tiden från kl 21 igår kväll tills ca 5 i morses på akuten, inte så kul kanske?En "tycka-synd-om-sig-själv" bild.Påtal om kul så var helgen väldigt trevlig.
I Fredags firades micke på sin 20 års dag, i present fick han en mycket fin delvist hemlagad tårta. Men Malin & Joanna tillverkade den mest,  jag fann nöjet i vinglaset och sedan hälla på alla silver-kulor.
Efter festen hos honom gick jag Malin & Robin till Vatra där vi hade über kul.
Hur kvällen slutade har jag lite svaga minnen av, men vaknade av träningsvärk i magen. Det hade Malin med, kanske berodde på all dans? Haha..

Lördagen tillbringades delvis hemma hos Malin och delvis hemma hos mig. Sedan bar det in med taxi till stan som vanligt ( i taxin missade malin något väääääldigt rolig, vilket kanske var tur ) .
På skafferiet tillbringade vi kvällen till en början med Malins arbetskamrater. Sedan gick vi vidare till voda där vi träffade Micke, Adam & Anna. Tiden där försvann mycket fort men kul var det.
Sen bar det hem till Malin för att sova sött i hennes säng.

Söndagen gick mest åt till att vila och ta det lugnt.

Nej, nu är det dags för mig att hoppa in i duschen. ( känner mig ovanligt pigg för att ha varit vaken i 1 dygn & 2 timmar) 

image1

Mickes finfina tårta


image3

Vodakvällen
 

Välkommen till min nya blogg!

2008-02-25 @ 16:17:54